Glitz & Glam

IsaDora Silk Road

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sitten postaus aikaisemmin lupaamastani IsaDoran Silk Road kynsilakasta.

Silk Road on IsaDoran uutuuskokoelmasta Jewels of the Orient. Nyt minulla on kolme eri sävyä kokoelmasta, joista oranssin Sultan Palacen sain Livboxista.

Pidin tästäkin IsaDoran kynsilakasta sen sävyn ja helpon lakkaamisen vuoksi. Pidän kynsilakoista, joissa riittää kaksi kerrosta ja kuivumisaika on lyhyt. En millään viitsi lakkailla neljää tai viittä kerrosta samaa kynsilakkaa. 

Silk Road on syvä ja tumma sininen, lähes musta. Kynsilakassa on paljon eri sävyistä shimmeriä, joka tulee esiin erilaisissa valaistuksissa. Sanoisin Silk Roadin shimmeriä multicoloriksi. Upea ja näyttävä efekti, joka muistuttaa minusta koppakuoriaisen kuoren sävyä.

Tällä kertaa en tehnyt minkäänlaisia koristeluja kynsille, sillä lakka itsessään on jo todella kaunis. Muutenkaan minulla ei ole mahdollisuuksia kauan aikaa vieviin lakkauksiin, sillä on aika ikävää, jos meidän ”jätkä” herää nälkäisenä, kun minulla on kynnet vielä ihan märkinä kynsilakasta. Vielä tässä vaiheessa kun ei vauvan rytmi ole joka päivä täysin samanlainen. Muutenkin meidän poitsu omaa hyvän ruokahalun ja tykkää syödä paljon! 😀 Viime viikolla neuvolassa poitsun paino olikin jo 4200 g, kun ikää oli tasan 2 viikkoa. 😉 On ollut poika ruoka-aikana kotona. 😀

Otan muuten käyttöön monien muiden bloggaajien tapaan tekstin: ”Tuote on saatu blogin kautta”. Tällöin jokaisen on helppo se lukea, kun se sanotaan yksinään lopussa. Osa teistä lukijoista ei lue kirjoituksia tai ainakaan ihan kaikkea, joten helpotan ko. tiedon löytymistä. 😉 Päätin, että en erittele työni kautta saatuja tai läheisiltä lahjaksi saatuja/vaihdettuja tuotteita, sillä niillä ei ole mitään tekemistä blogin kanssa.

Loppuun tunnustus, jonka sain…

Sain pitkästä aikaa tunnustuksen. Paljon kiitoksia Ripsarit Poskilla -blogin Kätsy Kissalle. <3

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi sinulle hienon tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro heille siitä kommentilla.
3. Kopioi post-it -lapun kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post-it -lapulla ja toivo, että lempiblogisi laittaa sen eteenpäin.

Minun piti valita viisi lempiblogia. Entäs, kun lempiblogeja on enemmän kuin viisi? Päätin tehdä niin, että laitan tunnustuksen niille viidelle lemppariblogille, jotka tunnen ”oikeassa elämässä” ja muutenkin kirjoittelen heidän kanssa blogimaailman ulkopuolella. Edelleen tähän viiteen ei mahtunut kaikki ne lemppariblogini, joiden ylläpitäjät tunnen IRL. 🙁 Monta ihanaa lemppariblogiani jää näiden viiden ulkopuolelle.

One of Beauty’s Daughters
Mustaa Kajalia
Tyttö ilman helmikorvakorua
Pumpulipupu
Nonnula

Nonnulan Nonnu tarvitsee nyt piristystä, sillä heidän perhettään kohtasi suuri suru. 🙁 Toivottavasti tunnustus edes hieman piristää häntä. <3

Tälläistä tällä kertaa. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

X