Kynnet

Jeans Effect – farkkuefekti kynsille

1.7.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä kuussa tulee myyntiin L’Oréal Paris Miss Rebel -kesäkokoelma, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Sain L’Oréalilta Miss Rebel -kokoelman ja tänään esittelen Jeans Effect -kynsilakat. Miss Rebel -meikkauksia on luvassa myöhemmin.

L’Oréal Paris Color Riche Jeans Effect -kokoelma sisältää neljä kesän trendisävyä. Oikeastaan ajattomia trendisävyjä kesälle. Vuodesta toiseen kesällä lakataan kynnet korallisilla, persikkaisilla ja pinkeillä. Viime vuosina sinisen sävyt ovat olleet kesän sävyjä.

Mistä nimi Jeans Effect tulee? Nämä kynsilakat antavat veikeän tekstuuripinnan kynnelle. Farkkumainen pinta ei periaatteessa eroa muista tekstuurilakoista… periaatteessa. Minulla on saattanut olla huonoa tuuria, kun kaikki aikaisemmin kokeilemani mattaiset tekstuurilakat ovat olleet hirveitä ja pintakin jäänyt mitään sanomattoman näköiseksi, lähes suttuiseksi. Vaikka Jeans Effect on mattainen, niin se on hyvin hauska ja näyttävä.

Jeans Effect -kynsilakka sävyt omaavat oikeat nimet numeroiden lisäksi. Jee! Plussaa myös leveästä siveltimestä, jolla on helppoa levittää lakkaus siististi. Pieni ja söötti pullo sisältää 5 ml kynsilakkaa. Luulen, että nämä saatan saada käytettyä loppuunkin.

Jean and Tonic

Persikkainen sävy, joka on kauniin kirkas. Olen muuten haaveillut tämän värisistä kesäfarkuista, mutta en ole uskaltanut. Kynnet kyllä mieluusti uskallan lakata näin nätillä sävyllä.

Bermuda Rose

Lämmin pinkki, joka on herkullisen kesäinen sävy. Tämä on todella tyttömäinen sävy.

Azur Salopette

Sävystä tulee mieleen 90-luvun Levi’s 501 farkkuni.

Indigo Classique

Kynsilakan nimikin jo paljastaa sävyn. Tumma farkunsininen lakka.

Eikö olekin makeat kynnet? Pidin näistä kaikista, vaikka aluksi luulin pitäväni vain persikkaisesta ja pinkistä. Loppujen lopuksi saatoin tykätä eniten just sinisistä sävyistä.

Jokainen sävy levittyy kynnelle helposti. Koostumus on paksuhkoa, mutta tasoittuu itsestään kynnelle siitä huolimatta. Peittävyys on loistava, sillä lyhyille kynsille voi riittää jopa yksi kerros. Minulla kuvissa kaksi, sillä kahdella kerroksella näin pitkissä kynsissä saa tekstuuriefektin tasaisemmaksi. Kuivumisaika on nopea. Ei ehkä yhtä nopea, kuin muutaman merkin glitteriset tekstuurilakat, mutta mattaiseksi tekstuurilakaksi erittäin nopea. Kestävyys on myös loistava, sillä ainakin viikon verran pari sävyä sai olla kynsilläni. Ainostaan kynsien kärjille tapahtuu kulumista, mutta kun on kyse tekstuurilakasta, niin kärjet voi näppärästi paikkailla. Glitterisiin tekstuurilakkoihin verrattuna nämä mattaiset ovat unelmat poistamisvaiheessa. Eivät kaikki glitteriset tekstuurilakat ole työläitä poistaa, mutta nämä Jeans Effect -kynsilakat lähtevät Maybellinen vihreällä kynsilakanpoistoaineella yhtä helposti, kuin mikä tahansa creme-lakka. En kerta kaikkiaan keksi nipotettavaa mistään. Minä ihastuin näihin kynsilakkoihin.

Hintaa näillä Jeans Effect -kynsilakoilla on 5,50 €/ (suositushinta-arvio). Myyntiin tulevat tämän heinäkuun aikana, elleivät jo ole. Itse asiassa näin Miss Rebel -kokoelman tuotteita myynnissä jo toukokuun lopulla. L’Oréal Parisin tuotteiden jälleenmyyjiä tuskin minun tarvitsee kertoa, mutta tällaista kausikokoelmaa lähtisin etsimään ensimmäisenä Anttiloista, Sokoksilta, Stockmanneilta jne. Mutta varmasti monesta muustakin kaupasta tulee löytymään.

Joko olette bonganneet Miss Rebel -kokoelman ja Jeans Effect -kynsilakat?

Lue myös

Suosittelemme