Glitz & Glam

Jouluhenkiset kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

OPIn Cuckoo For This Color ei ole tainnut olla kertaakaan omilla kynsilläni, mutta olen kerran lakannut sillä mieheni siskon kynnet. Tämä asia tuli siis korjata ja kokeilla vihdoin myös omillekin kynsille.

Cuckoo For This Color on syvä ja tumma vihreä, jossa on kylmä hopeinen shimmer ja se hohtaa hieman sinisyyttäkin. Lakka on helppo levittää ja kuivuu nopeasti. 2 kerrosta peittää riittävästi. Tässä on hieman jouluista vihreyttä, joten koristelin kynnet hieman sen mukaisesti.

Hieman jouluhenkiset kynnet. Leimasin Konadin hopeisella leimauslakalla M64-laatan kukkakuviolla. Kukkien keskelle laitoin Color Clubin Hocus Pocus multicolor glitter-lakkaa.

Päätin sitten kuitenkin laittaa mattauksen näille kynsille, jotta niissä olisi enemmän sellainen joulupallomainen fiilis. Mattaisina minulle tulee vahvasti mieleen kuusenpallot, jotka ovat niitä himmeitä, satiinisia.

Tässä oli oikeastaan minun ensimmäiset jouluiset kynnet. Jokos olet lähettänyt omat joulukynnet minulle ja tällä tavoin osallistunut kynsikilpailuun? Jos et, niin ehdit vielä, sillä kynsikuvien tulee olla minulla huomenna klo 23.59 mennessä. Kilpailuohjeisiin pääsee tästä.

X