glitz & glam

Juhlaviikko: NCLA (arvonta)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Glitz & Glamin 6-vuotissynttäreiden ja tupareiden juhlaviikko jatkuu.

Tänään vien teidät Los Anglesin maailmaan – tuo julkkisten ja glamourin mekka. NCLA on hiljattain tuotu Suomeen. Ilokseni voin kertoa, että tällä viikolla NCLA on tullut Sokos-tavaratalojen ja Emotion-myymälöiden valikoimaan. Kerron nyt ensimmäiseksi taustaa NCLA:sta. Kyseessä on luksuslakka Los Angelesista. Julkkisten ja seurapiirien suosima kynsilakka. NCLA tekee jatkuvasti yhteistyötä nimekkäiden julkisuuden henkilöiden kanssa, kuten Beyoncé, Madonna, Paris Hilton, Kelly Osborne, Miley Cirus ja tietysti some-queen Kyllie Jenner. Sen lisäksi NCLA:n yhteistyökumppaneihin kuuluvat monet muotitalot ja -suunnittelijat. Heistäkin muutaman mainitakseni: Marc Jacobs, Jimmy Choo, DKNY ja Guess. Merkki on ansainnut lukuisia awardseja lehdistöltä ja yhteisöiltä. Kyseessä on todellakin trendikäs ja tyylikäs brändi.

NCLA kynsilakat ovat 7-free -lakkoja. Niissä ei ole tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia.

So Rich Vitamin E Infused Cuticle Oil

 

NCLA:lla on hyvä valikoima kynsien hoitotuotteita. Kynsiöljyistä löytyy kiinnostavia tuoksuja. So Rich -kynsiöljyjä löytyy Rose Petals, Dark Almond, Peach Vanilla ja Pumpkin Spice (LE). Minä valitsin testiini Peach Vanillan.

Kynsiöljy on kynsilakkapullojen kanssa samanlaisessa pullossa, mutta siveltimen sijaan on pieni pipetti. Öljy on hyvin kynsiin imeytyvää ja niin ihanalta tuoksuvaa. Persikka ja vanilja on ihana yhdistelmä. NCLA on saanut luotua tuoksusta hyvin tyylikkään ja arvokkaan.

Kynsiöljy on loistava tuote kynsien ja kynsinauhojen hoitoon näin talvella, mutta varsinkin nyt kun pakkanen paukkuu. Öljyn vitamiinit ja rasvahapot hoitavat ihoa ja antavat suojaa.

NCLA:lla on hauskoja juttuja. Mitä olen googlettanut ja tutkinut, niin tällaisia manikyyrisettejä löytyy erilaisilla hauskoilla lausahduksilla. Maahantuoja oli laittanut testituotteiden mukaan myös horoskooppilakan. Olin aika otettu siitä, kun minun horoskooppimerkistäni oli otettu selvää.

NCLA:lla on monenlaisia koostumuksia värilakoissaan. Löytyy perinteisestä cremestä hologrammisiin. On metallisia ja erilaisia duochrome-koostumuksia.

Vacation on Mars

Kaunis hempeä hologrammilakka. Peittää jo kahdella kerroksella, vaikka koostumus on ohut. Hyvä kestävyys. Sievä ja hentoinen hologrammisuus, joka säväyttää auringonvalossa.

Bel Air Trophy Wife

Huikean hieno metallilakka, jossa on hentoisesti duochromen vivahteita. Paksu koostumus saattaa olla vähän hankala hitaalle lakkaajalle, mutta kynsien lakkailuun tottunut handlaa koostumuksen helposti. Sävy on sen verran peittävä, että jopa yhdellä kerroksella pärjää. Minulla kuvissa kaksi kerrosta. Yllättävää kyllä, paksummasta koostumuksestaan huolimatta, kynsilakka kuivuu melko nopeasti.

Unicorn City

Unicorn Cityn koostumus on hyvin ohutta ja sen vuoksi helppoa hallita. Ensimmäistä kerrosta lakatessani pelästyin, että joudun lakkaamaan 10 kerrosta, jotta saan peittävän lakkauksen. Onneksi pelkoni osoittautui turhaksi. Unicorn City peittää kolmella kerroksella. Upea shimmerinen duochrome-lakka. Yhdessä kulmassa sävy näyttää siniseltä, toisesta kulmasta katsottuna sävy muuttuu violettiseksi.

Gelous?

Päällyslakkana näissä kuvissa minulla on Gelous? Päällyslakoilta odotan upeaa kiiltoa ja kestävyyttä lakkaukselle. Toivon myös lakkauksen nopeampaa kuivumista päällyslakan avulla. Gelous? on hyvä. Todella hyvä päällyslakka. Se antaa erityisen kiillon ja kuivattaa lakkauksen pinnan nopeasti. Kiilto kestää useita päiviä. Gelous? pääsi välittömästi päällyslakkasuosikkeihin.

NCLA:n valikoimasta löytyy vaikka mitä kaunista ja ihanaa. Kuten alussa kerroin, niin tällä viikolla NCLA:n tuotteita saa Sokoksilta ja Emotioneista. NCLA:ta saa myös maahantuojan omasta verkkokaupasta, eli CesarsShop.fi. Kynsilakat ja -öljyt ovat hinnaltaan 19,90 € / 13,5 ml (kynsiöljyt 15 ml).

Minulla olisi teille arvottavaksi yksi omavalinnainen So Rich -kynsiöljy, omavalinnainen kynsilakka, sekä Gelous? -päällyslakka. Yksi teistä voittaa tämän upean kynsituotesetin itselleen. Ohjeet arvontaan ovat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minkä sävyisiä kynsilakkoja suosit eniten? Minä olen mieltynyt punaisiin kynsilakkoihin, mutta pidän muistakin väreistä.
  • Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 19.2. klo 20.00.
  • Tsemiä arvontaan!

Oikein mahtavaa keskiviikkoa! Joko olet muistanut käydä osallistumassa maanantain ja tiistain arvontoihin? Jos et, niin käy kurkkaamassa nekin.

Huomenna jälleen uusi aihe.

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta, joka tarjoaa arvontapalkinnonkin.

X