Kynnet

Kicks Sugar Lacquer

Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin… te alatte varmasti jo olemaan, että hiekka-/sokerilakkaa? Not again! Eikö se Minna muista kynsilakoista enää postaile?

Juu, olen hieman postaillut tekstuurilakoista, mutta olihan tuossa välissä helmiäis- ja glitter-lakkaa.

Rakas ”kosmetiikkatätini” Lahdesta lähetti lapsilleni joululahjoja ja oli sinne postin pakettiin sujahtanut jotain kivaa meille aikuisillekin. Tätini on aina hemmotellut minua ihanilla kosmetiikkatuotteilla. Kun olin lapsi, niin sain ihania The Body Shopin saippuoita ja voiteita. Tällä kertaa tätini lähetti minulle pari Kicksin sokerilakkaa. Todella kiva juttu, sillä meillä Kouvolassa ei ole Kicksiä, joten en täältä voi ostaa Kicksin tuotteita.

Sävyt ovat glitterisen hopeinen Crystal Glass ja korallisen punainen Watermelon Pulp.

Tällä kertaa esittelen hopeisen Crystal Glass -lakan. Koralliseen taittava punainen Watermelon Pulp odottelee keväisiin fiiliksiin asti.

Crystal Glass on U-P-E-A! Hieno hopeinen glitter-hiekkalakka. Upean tästä tekee se, että Crystal Glass on samaa aikaan selkeästi mattainen, mutta kimaltelee näyttävästi. Todella tyrmäävän kaunis kynsillä.

Lakka levittyy helposti, mutta peittää täydellisesti vasta kolmella kerroksella. Minä olin laiska ja oli kiire päästä nukkumaan, joten lakkasin vain kaksi. Kicksin Sugar Lacquer ei ole huippunopea kuivumaan hiekkalakaksi. Pienen hetken saa odotella kuivumista.

Kestävyys lakalla on hyvä, kuten hiekkalakoilla yleensäkin. Poistaminen oli hieman tuskaista… no oikeastaan melko tuskaista, mutta ei pahimmasta päästä kuitenkaan. En traumatisoitunut niin pahasti, ettenkö lakkaisi uudestaan tällä. Tulen käyttämään Crystal Glass -lakkaa vielä monet kerrat.

Kicksin Sugar Lacquer -lakoissa on 10 ml kynsilakkaa ja ne maksavat 8,90 euroa. Suosittelen!

Olen aika monessa blogissa nähnyt Kicksin Sugar Lacquer -kynsilakkoja. Mitä sävyjä teiltä löytyy?

Lue myös

X