Glitz & Glam

Koralli on kesäväri - Vuoden 2019 väri on eloisa koralli

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pakko myöntää, että kaipaisin vähän enemmän aurinkoisia ja kuumempia päiviä tänne Suomeenkin. Helteen ei todellakaan tarvitse huidella siellä yli 30-asteessa, mutta sellainen 25 olisi mukava. Vai mitä?

Kesällä innostun toisenlaisista väreistä kuin syksyllä, talvella ja keväällä. Kestosuosikkini on vuodesta toiseen koralli.

Pantone on valinnut tälle vuodelle korallin trendiväriksi. Tarkalleen ottaen, väri on living coral, jonka yhdysvaltalainen väri-instituutti trendiväriksi valitsi. Minulta ei niin hirveästi löydy korallisia värejä, sillä vierastan sitä 9-10 kuukautta vuodessa. Mutta 2-3 kuukautta vuodessa se on inspiroiva, fiilistä nostattava ja kesätunnelmaan virittävä väri.

Harmittaa niin vietävästi, että en saa tätä kynsilakkaa vangittua kuviin, kuten se ”livenä” näyttää. Upea sävy, joka shiftaa oranssin ja vaaleanpunaisen välimaastossa. Kynsilakassa on upea kultainen hehku. Jos tähän ihastuit, niin kyseessä on CND Vinylux -kynsilakka, ja sävy on #240 Jelly Bracelet. Pari vuotta sitten tämä kynsilakka esiintyi kesäkynsien tutoriaalissa.

Michael Korsilta ilmestyi kolmisen vuotta sitten ihastuttava kesätuoksu, Coral EdP. Tätä alkaa olla vähän hankalampi metsästää, sillä kyseessä oli kausituoksu. Neljäs kesä tässä on alkanut Coralin kanssa. Pullo on puolessa välissä. Coral on kesätuoksu minun mieleeni! Jos haluat lukea siitä lisää, niin kurkkaa reilu kolme vuotta vanhaan postaukseeni.

Viime kesänä hullaannuin Korresin Morello -huulikiiltoihin. Viimeisiä viedään tässä ihanassa 42 Peachy Coralissa. Yritin Kreetalla katsastaa Korresin huulikiiltoja, mutta paikoissa, joissa oli Korresia, ei ollut huulikiiltoja. Täältä löydät esittelyni näistä huulikiilloista.

Talvella ostin Silja Serenadelta Benefitin poskipunia. Koska Rockateurin kulutin loppuun, ostin uuden samanlaisen tilalle. Tämän kesäisen Californian ostin minikokoisena, koska tiedän, etten käytä tätä kuin pari kuukautta vuodessa.

Maanantaisessa postauksessa näkyykin koralliset sävyt kasvoillani. Kun on saanut vähän päivetystä eli brunaa pintaan, näyttävät koralliset sävyt hitsin hyvältä minullakin! Huulikiilto toimii jo keväällä, mutta poskipuna vaati päivetystä. Nyt se näyttää pinkimmältä ja raikastaa ilmettä. Talvella koralliset sävyt tekevät minusta vähän tunkkaisen näköisen. Luomivärissäkin on korallisia vivahteita.

Korallia kynsiin, huulille, poskille ja tuoksuksi, kiitos! Joitakin vuosia sitten minulla oli usein tarve pukeutua korallisiin toppeihin ja puseroihin. Nyt koralli ei minua vaateissa puhuttele, mutta meikeissä ja kynsissä kyllä!

Mikä on sinun kesävärisi? Onko sinulla sellaista vuodesta toiseen vain kesäisin käytössä olevaa väriä?

Meillä onkin tänään miehen kanssa vuosipäivä siitä, kun aloimme seurustella. Tuntuu kuin siitä olisi ehkä 10 vuotta, mutta todellisuudessa tänään siitä on kulunut 21 vuotta, kun aloimme ”seukata”. 21 vuotta! Nyt olemme saavuttaneet sen pisteen, että mieheni on ollut kanssani puolet elämästään. Minä olen ollut jo monta vuotta yli puolet elämästäni tuon pussaavan miehen kanssa.

Vuosi sitten suhteemme täytti tasavuosia, joten sen kunniaksi kirjoitin avoimen kirjeen miehelleni. Tästä linkistä pääset postaukseen. Luin nyt vuotta myöhemmin avoimen kirjeeni miehelleni. Mikään ei ole vuodessa muuttunut. Edelleen rakastamme, vaikka talvi oli vähän raskas ja molemmilla hermot vähän pinteessä. Kun sen tietää ohimeneväksi tilanteeksi, ei lusikoita olla heti jakamassa.

X