Glitz & Glam

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: luukku 24 - joulun väri

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heti alkuun toivotan oikein rauhaisaa ja ihanaa joulua! Vitsit, mikä fiilis! Rakastan joulua, sillä olen jouluihminen. Minun piti alun perin hiljentyä jo eiliseen postaukseen, eli Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin viimeiseen luukkuun. Mutta lähdin viime metreillä paikkaamaan Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterista yhtä peruutuspaikkaa. Kiitos kaikille bloggaajille, että sain tulla mukaan kalenteriin.

© Hanna Voutilainen

Tässä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa on ollut 23 luukkua 23:ssa eri blogissa. Tämä viimeinen luukku on yhteisellä teemalla kaikissa mukana olleissa blogeissa. Jos haluat kurkistaa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018 luukkuihin, niin tässä kaikki linkit. Tänään kaikissa blogeissa on jouluaaton yhteinen teema.

Luukku 1: Purkkisirkus
Luukku 2: Glitz & Glam
Luukku 3: Hannajulia
Luukku 4: Henna V
Luukku 5: Ihastukset
Luukku 6: MissAria
Luukku 7: Viilankantolupa
Luukku 8: Maria Glow
Luukku 9: Strokes of Color
Luukku 10: The Diary of a Shopaholic
Luukku 11: Huulipunamania by Idsu
Luukku 12: Keyword: Love
Luukku 13: Better nail day
Luukku 14: Wasting Lifestyle
Luukku 15: Ria Gomez
Luukku 16: In this Light
Luukku 17: elämää smykkinä
Luukku 18: Beauty Highlights
Luukku 19: Kerroksia
Luukku 20: Blinger shimmer
Luukku 21: Hannamaria
Luukku 22: Dioriina
Luukku 23: Charming nails

Haluan sanoa pari sanaa joulun väristä, joka on tämän yhteisen joulukalenterin päätösluukun teema. Olen viime vuosina suosinut punaista joulun teemavärinä. 2000-luvun alkupuolella vaihtelin todella paljon joulun teemavärejä. Oli turkoosia ja ruskeaa, välillä violettia, mustaa ja hopeaa. Joskus oli mustaa ja valkoista. Nyt pitkän punavalkoisen kauden jälkeen haluan valkoisen joulun. Mutta viime metreillä sitten haluan mukaan ripauksen vihreää. Sitä minun joulussa ei ole koskaan ennen ollutkaan.

Fiksaationi näkyy myös kynsissä, sillä erittäin tummanvihreä kynsilakka sai päällensä hienon efektin kullan- ja vihreänhohteisella efektikynsilakalla. Eikö olekin upeat? Tänä vuonna ei punaista kynsille, kun ympäri vuoden suosin punaisia kynsilakkoja. Minulla on tosi usein punaiset kynnet. Vähän tylsähkön värin saa kivasti tuunattua tällaisilla efektikynsilakoilla aivan uskomattoman hienoksi!

Onko sinulla joku ehdoton joulun väri, vai tykkäätkö kenties vaihdella vuosittain joulun väriä?

Ihanaa joulua ja suukkoja!

Glitz & Glam hiljenee nyt viikoksi. Palaan takaisin tasan viikon päästä eli uudenvuodenaattona. Vuoden viimeisenä päivänä julkaisen Vuoden 2018 parhaimmat -listan. Jos halua kurkata, mitä aikaisempina vuosina listalleni on päässyt, niin täältä löydät Vuoden parhaimmat vuosilta 2013-2017.

Muista käydä kurkkaamassa Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin luukkuihin 3/4 ja 4/4! Molemmissa on arvonta, jonka osallistumisaika on ensi vuoden alkuun asti.

X