Kynnet

Kromatut kynnet kynsipuuterilla – testasin eilen!

18.9.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu PR-toimistolta

Kun koko kesä meni hyvin vähäisillä sateilla, veikkaan syksystä aika sateista. Ainakin täällä Kouvolassa on satanut viime päivinä. Suunnilleen joka toinen päivä on hämärä sadepäivä. Sadepäivinä onkin hyvin aikaa lakkailla kynsiä ja kokeilla jotain uutta.

Eilisessä postauksessa vilautin edullisen essencen syksyisiä uutuuksia. Mukana oli essencen kivoja kynsijuttujakin. Olen joskus aikaisemminkin saanut PR-näytteenä kynsipuuteria. En vain ole jaksanut kokeilla. Aina on vähän hoppua ja kiirettä, niin en ole uskaltanut kokeilla. Pilalle mennyt manikyyri tietää ajanhukkaa, joten on ollut varmempaa jättää uudet kokeilut sikseen ja suosia vain tuttuja ja turvallista.

Eilen sitten rohkenin kokeilemaan essencen melted chrome nail powderia. Kynsipuuterin lisäksi tarvitaan värilakka, musta kynsilakka yleensä paras, jokin tarpeettomaksi jäänyt meikkisivellin tai kynsisivellin sekä päällyslakka.

Paras musta kynsilakka on L’Oréal Paris Color Richellä. Sävyn nimi on 674 Noir Noir. Jopa yksi kerros riittää peittävään tulokseen.

Melted chrome nail powder on kynsipuuteri, jolla luodaan todella kiiltävä ja kromimainen pinta kynnelle. Duochrome efekti tarkoittaa sitä, että sävy on kaksivärisenä kiiltävä. Valon suunnan vaihtuessa, vaihtuu metallinen värikin.

Kynsipuuteri on pakattu pieneen purkkiin. Muistuttaa hyvin paljon irtonaista luomiväriä. Siksi mietinkin, että toimisivatkohan minun Make Up Storen, MACin ja NYXin loose-luomivärit kynsiinkin? Hmmm…

  1. Ensin kynsi lakataan mustalla kynsilakalla.
  2. Annetaan kynsilakan kuivahtaa 1-3 minuuttia (riippuen kynsilasta). Kynsi kastetaan purkkiin ja sormella varovasti ensin taputellaan puuteri kynnelle. Tämän jälkeen hyvin kevyesti hierotaan kynsipuuteri lakkauksen pintaan. Mitä enemmän hieroo, sitä kiiltävämpi ja metallisempi pinta.
  3. Siveltimellä voi sutia ylimääräiset puuterit pois kynsiltä ja sormilta ennen päällyslakkaa, joka sinetöi puuterin kynnen pinnalle.
  4. Lopuksi viimeistely esimerkiksi essence melted chrome sealing top coat -päällyslakalla.
  5. Kun päällyslakka on vähän kuivahtanut, voi kädet pestä vedellä.

Hinnaltaan essencen melted chrome nail powder -kynsipuuteri ja sealing top coat -päällyslakka ovat 3,69 € (kpl).

Aika hyvä ensimmäiseksi kerraksi! Pikkurillin kynteen sain vähän kurttua. Ensin alla oleva lakkaus oli kärjestä vielä vähän liian kostea. Painoin siihen vähän liian kovaa, joten lakkaus ja kromipuuteri meni vähän sameamman näköiseksi kuin muilla kynsillä. Päällyslakkaa levitin vähän liian paljon, joten kirkas päällyslakka jätti vähän viivoja kuivuttuaan. Yllättävän helppo kuitenkin toteuttaa.

Mutta onpa upea väri kynsissä! Wauh!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Moiiiii! Ihana lukea kommenttisi pitkästä aikaa! ❤ Kun teistä pitkäaikaisista ja paljon kommentoinneista lukijoista ei hetkeen kuule, tulee huoli.

Minun reilu nelikymppinen luokkakaverini tuijotti eilen kynsiäni. Hän vaan nauroi, että ei saa irrotettuaan katsettaan kynsistäni ja samalla hän huomasi, että puhun myös käsilläni. 😂

Kommentit

Helou pitkästä aikaa 🙂 jutut tulee luettua, mutta kun tää toimii niiiiiin hitaalla (ainakin tabletilla), niin ei tule sen takia kommentoitua.

Ohhoh, miten mageet kynnet tuolla saa, en olis uskonut. Täytyy kyllä ehdottomasti hommata ja testata kans 🙂

Moiiiii! Ihana lukea kommenttisi pitkästä aikaa! ❤ Kun teistä pitkäaikaisista ja paljon kommentoinneista lukijoista ei hetkeen kuule, tulee huoli.

Minun reilu nelikymppinen luokkakaverini tuijotti eilen kynsiäni. Hän vaan nauroi, että ei saa irrotettuaan katsettaan kynsistäni ja samalla hän huomasi, että puhun myös käsilläni. 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *