Glitz & Glam

Kromatut kynnet kynsipuuterilla - testasin eilen!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu PR-toimistolta

Kun koko kesä meni hyvin vähäisillä sateilla, veikkaan syksystä aika sateista. Ainakin täällä Kouvolassa on satanut viime päivinä. Suunnilleen joka toinen päivä on hämärä sadepäivä. Sadepäivinä onkin hyvin aikaa lakkailla kynsiä ja kokeilla jotain uutta.

Eilisessä postauksessa vilautin edullisen essencen syksyisiä uutuuksia. Mukana oli essencen kivoja kynsijuttujakin. Olen joskus aikaisemminkin saanut PR-näytteenä kynsipuuteria. En vain ole jaksanut kokeilla. Aina on vähän hoppua ja kiirettä, niin en ole uskaltanut kokeilla. Pilalle mennyt manikyyri tietää ajanhukkaa, joten on ollut varmempaa jättää uudet kokeilut sikseen ja suosia vain tuttuja ja turvallista.

Eilen sitten rohkenin kokeilemaan essencen melted chrome nail powderia. Kynsipuuterin lisäksi tarvitaan värilakka, musta kynsilakka yleensä paras, jokin tarpeettomaksi jäänyt meikkisivellin tai kynsisivellin sekä päällyslakka.

Paras musta kynsilakka on L’Oréal Paris Color Richellä. Sävyn nimi on 674 Noir Noir. Jopa yksi kerros riittää peittävään tulokseen.

Melted chrome nail powder on kynsipuuteri, jolla luodaan todella kiiltävä ja kromimainen pinta kynnelle. Duochrome efekti tarkoittaa sitä, että sävy on kaksivärisenä kiiltävä. Valon suunnan vaihtuessa, vaihtuu metallinen värikin.

Kynsipuuteri on pakattu pieneen purkkiin. Muistuttaa hyvin paljon irtonaista luomiväriä. Siksi mietinkin, että toimisivatkohan minun Make Up Storen, MACin ja NYXin loose-luomivärit kynsiinkin? Hmmm…

  1. Ensin kynsi lakataan mustalla kynsilakalla.
  2. Annetaan kynsilakan kuivahtaa 1-3 minuuttia (riippuen kynsilasta). Kynsi kastetaan purkkiin ja sormella varovasti ensin taputellaan puuteri kynnelle. Tämän jälkeen hyvin kevyesti hierotaan kynsipuuteri lakkauksen pintaan. Mitä enemmän hieroo, sitä kiiltävämpi ja metallisempi pinta.
  3. Siveltimellä voi sutia ylimääräiset puuterit pois kynsiltä ja sormilta ennen päällyslakkaa, joka sinetöi puuterin kynnen pinnalle.
  4. Lopuksi viimeistely esimerkiksi essence melted chrome sealing top coat -päällyslakalla.
  5. Kun päällyslakka on vähän kuivahtanut, voi kädet pestä vedellä.

Hinnaltaan essencen melted chrome nail powder -kynsipuuteri ja sealing top coat -päällyslakka ovat 3,69 € (kpl).

Aika hyvä ensimmäiseksi kerraksi! Pikkurillin kynteen sain vähän kurttua. Ensin alla oleva lakkaus oli kärjestä vielä vähän liian kostea. Painoin siihen vähän liian kovaa, joten lakkaus ja kromipuuteri meni vähän sameamman näköiseksi kuin muilla kynsillä. Päällyslakkaa levitin vähän liian paljon, joten kirkas päällyslakka jätti vähän viivoja kuivuttuaan. Yllättävän helppo kuitenkin toteuttaa.

Mutta onpa upea väri kynsissä! Wauh!

X