Glitz & Glam

Kukonaskelia ja timangeja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen pitkään halunnut leimata kukonaskel kuviolla kynteni, mutta muistan, että joskus Charming Nails kirosi kuvion hankaluutta. Siksi en ole uskaltanut kokeillakaan leimausta omille kynsille. Nyt päätin, että leimaan vinosti kärjille ja kokeilen sillä tavoin kuviota. Charming Nails oli kyllä oikeassa… kuvio on jostakin syystä hieman kinkkinen. Etusormen leimaus meni aika rumasti. 🙁 Leimaillessa mietin kuviota ja ymmärsin, että siinä on paljon pieniä teräväkulmaisia muotoja, joka saattaa olla syynä sen hankaluuteen. Mutta anyway kuvio on minusta kiva! Tykkäisin niin paljon valkoisesta pohjasta, jolla olisi mustia kukonaskel kuvioita, mutta en ole viitsinyt alkaa kokeilemaan, että onnistuisinko… epäilen suuresti. ;D Tälläiset nyt sitten kuitenkin tein ja niistä tuli aikas kivat, vai mitä? 😉

Kynnellä 2 kerrosta Color Clubin Flamboyant. Flamboyant on upea magenta! Valon osuessa lakkaukseen, se vaihtaa väriä ja hehkuu erikoisena. UPEA!

Leimasin mustalla Konadin leimauslakalla M63-laatasta löytyvällä kuviolla. Timanttikukat ovat eBaysta tilaamasta kiekosta.

Jospa taas kirjoittelisin koulujuttuja tänne loppuun. 😉 Minulla on kyllä ihan mahdoton kiire. Aamulla menen koululle ja teen siellä meikin ja kampauksen, jonka jälkeen ne kuvataan. Tulen kotiin ja seurustelen hetken perheeni kanssa, teen arkiasioita ja katsastan viestit ja sähköpostit jne. Kun saamme tyttäremme nukkumaan, niin minä alan työstämään seuraavan päivän näyttötyön layoutia ja blogipäivitystä. On aina vähintään puoliyö, kun pääsen nukkumaan… aamulla taas herään ja sama alkaa alusta. Pää käy kaiken aikaa kierroksilla, kun mietin ja ideoin kaikkea näyttötöihini. Haluan, että ne on huolella suunniteltuja ja niistä pitäisi aina löytyä joku juttu kuvausta varten. Eli teen joillakin teemoilla aina ja mietin tarkkaan kuka on mallina mihinkäkin työhön, jotta look ja kuvan tunnelma sattuisivat yhteen. Fyysisesti ei niin rankkaa, mutta rakas pääkoppani ei suostu lepäämään hetkeäkään, kun mietin ja mietin kaikenlaisia ideoita, vaihtoehtoja ja niiden toimivuutta.
Tänään minulla on yksi minulle hankalimpia töitä… mustavalkokuvameikki! Ne voidemaiset varjostukset, jotta myös näkyisivät kuvissa. Häivyttelen ne herkästi liian vaaleiksi. 🙁 Toivottavasti näyttötyössä onnistun. 🙂 Tähän asti kaikki ovat menneet hyvin ja olen ollut suht tyytyväinen… aina olisi parantamisen varaa, mutta yritän olla armollisempi itseäni kohtaan. 🙂 Mustavalkokuvameikin jälkeen olenkin puolessa välissä näyttötöitäni.

Onko lukijoissani muitakin, jotka haluaisivat vuorokauteen lisää tunteja? ”Lainaatteko” niitä lisätunteja nukkumisajasta, vai mistä?

X