Glitz & Glam

Kultaiset pantterit

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Aika harvoin tulee tehtyä pantterikynsiä, mutta nyt pitkästä aikaan tuli tehtyä sellaiset.

Piti taas tehdä nopeasti jotkut koristeelliset kynnet, jotka kestäisivät taas useammaan päivän. Tästä syystä kynsilakaksi valitsin kestävän kynsilakan, jota ei tarvitse montaa kerrosta. Koko kynnen leimaaminen on helppoa ja nopeaa, glitterillä sitten saa näyttävyyttä lisättyä.

Lakkasin kynnet OPIn Designer… De Better! -kynsilakalla. Kerroksia lakkaus vaatii vain kaksi. Ko. lakka löytyy OPIn viime vuoden joulukokoelmasta, eli Muppets kokoelmasta.
Leimaukset tein Konadin mustalla leimauslakalla Konadin M57-laatasta löytyvällä pantterikuviolla. Hitsit, en muistanutkaan kuinka sotkevaa musta leimauslakka onkaan! :O Kyllä kului vanupuikkoja putsaillessa leimauksia kynsinauhoilta.
Koristelin pantterikuvioita vielä hieman glitterillä. Käytin dotting toolia ja Color Clubin Gingerbreadia, joka on Color Clubin viime vuotisesta joulukokoelmasta, eli Beyond the Mistletoe -kokoelmasta.

Eli joululakkoja oli käytössä näissä kynsissä, vaikka ei sillä mitään merkitystä olekaan. ;D Laitoin näitä hieman epätarkkoja kuvia kynsistä, koska niissä näkyy paremmin glittereiden blingaus ja kynsilakan hohde. Tarkat kuvat ovat tylsän latteita ja niissä ei lakat pääse oikeuksiinsa. 🙁

Nyt lakkaus on ollut 4 päivää kynsillä ja vieläkään ei ole edes kärjetkään kuluneet kunnolla. 🙂 Hyvä lakkaus tuli tehtyä tälläiselle kiireiselle ajankohdalle. 🙂

Vielä tämän viikon olen mukana Dome Karukosken Leijonasydän elokuvan kuvauksissa. 😉 Viime perjantaina oli mediapäivä, joten laittelen taas uusi linkkejä teille aiheesta. 😉

MTV3
Iskelmä.fi
Ilta Sanomat
Kymen Sanomat

Tuolta siis käykin ilmi, että elokuvassa näyttelee mm. Peter Franzen, Laura Birn, Pamela Tola, Jasper Pääkkönen jne. 😉 Ok, onhan se olo hieman huikea, kun tekee töitä näiden Suomen tähtien kanssa ja kättelee/tervehtii heitä, mutta silti duunia siellä meistä jokainen tekee ja oikeasti se näyttelijänkään duuni ei ole niin glamouria, kun voisi kuvitella. Tiukkoja aikatauluja, tiukkaa tahtia ja välillä mahdottoman pitkiksi venyviä odotteluja.

Erittäin opettavaista aikaa minulle ihan jo siinä mielessä, että työtä on kaikenlaista ja miten niitä tehdään ja hoidetaan. 🙂

Meinaatko mennä ensi syksynä elokuviin katsomaan Leijonasydämen? Vai odotatko elokuvan tulemista vuokrattavaksi/ostettavaksi? Vai eikö sinua ko. leffa kiinnosta ollenkaan?

Syksyistä viikkoa kaikille teille lukijoille! 🙂

X