Glitz & Glam

Kuulumisia ja värikkäät kesäkynnet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Moikka moi! Miten teidän juhannuksenne meni? Minulla oikein mahtavasti. Olin tosiaan tuttuun tapaan juhannuksen blogilomalla. 5 parasta -postaussarja jatkuu jälleen tämän viikon sunnuntaina.

Palasin jälleen tänne Glitz & Glamiin, mutta olen työstäni parhaillaan viikon lomalla. Loppu loma odottelee sitten heinäkuun lopusta elokuun lopulle. Ihanaa ottaa tähän helteiseen kesäkuuhun yksi breikki. Olen oikein matkoilla keskiviikkoon asti, kun lähdin mieheni kanssa kaksistaan Savonlinnaan viettämään hääpäiväämme ja hänen synttäreitään. Hääpäivämme oli jo viikko sitten, mutta meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia viettää sitä silloin, joten olemme nyt mieheni synttäreihin yhdistäneet myös hääpäivän juhlistamisen. Todella kiva lähteä Savonlinnaan kaksistaan! Olen todella innoissani.

Minulle korona-ajan rajoitukset tekivät sen, että aluksi panostin kovasti kynsiin, mutta sitten kun en missään käynyt, huomasin kynsieni olevan yhtä laittamattomat kuin minä itsekin. Ei huvittanut lakkailla kynsiä, ei edes viilata niitä riittävän usein. Minulla oli monesti ihan ylipitkät, lakkaamattomat kynnet. Ei se lakkaamattomuus vielä, mutta se ylipitkiksi kasvaminen minua häiritsi välillä.

Panostin vähän enemmän kuin pikalakkaus jollain suosikkisävylläni. Kaivoin kynsilakkojeni kätköistä kaksi sävyä. En osannut päättää, että kumpi, joten päätin yhdistää pistaasinvihreän ja laventelinsinisen. Halusin myös jotain jännää, joten nappasin sabluunatarroja, joista päätin kokeilla kuvioita.

Nooh, huomaa kyllä, ettei kynsitaiteilu ole ollut kovinkaan aktiivista. Meni toinen kuvio vinoon, vaikka kuinka olin kuvitellut, että sabluunatarra oli suorassa kynnelläni. Ei näköjään ollutkaan. Onneksi sentään nimettömässä kuvio meni suoraan, niin kehtaan nämä kynnet näyttää inspiraatioksi.

Laventelinsinisten kynsien päälle lakkasin ”lastulakalla” hohtavan ja kimalteisen efektin, joka näyttää todella hyvältä auringonvalossa. Tällaiset moniulotteisemman efektin antavat päällyslakat ovat todella kivoja. Tavallinen yksivärinen kynsilakka muuttuu päällyslakan avulla paljon jännittävämmäksi sekä näyttävämmäksi.

Kynsistä tuli ihan älyttömän kivat, sillä pistaasinvihreä toimii todella kivasti laventelisen sävyn parina. Ei nyt ihan nappiin mennyt keskisormen kuviot, mutta muuten hyvät. Vaatisi vähän ruosteessa olevien taitojen hiomista, niin onnistuisi nuo kynsikoristelut paremmin. Jännästi sitä taantuu, jos ei ylläpidä osaamistaan.

Jos muuten teillä on pikaisesti vinkata jotain Savonlinnasta, niin kerro kommenteissa! Tänään sinne lähdimme ja vasta keskiviikkona palaamme. Olen viemässä mieheni yllätysreissulle saimaannorppia bongailemaan ja polkuveneilemään tahdon kovasti Saimaalle, mutta muuten on ohjelma täysin avoinna.

Erityisesti ravintolavinkkejä kaipailen. Minne ehdottomasti kannattaa mennä syömään Savonlinnassa?

Ihanaa alkanutta viikkoa! Joko olette ennättäneet Suomessa matkailemaan?

Lue myös

X