Glitz & Glam

Kynnet, jotka jo vilahtelivat kahdessa edellisessä postauksessa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eli tänää esittelen hieman tarkemmin nämä täällä jo näkyneet kynnet. 😉 Hiusviikko on nyt ohi ja nyt taas palataan kynsiin ja meikkeihin. Jatkossa hiukset tulevat näkymään enemmän täällä Glitz & Glamissa, eli vinkkejä ja tutoja tulee hiuksiinkin liittyen.

Eli tein tälläiset kaikenlaisilla kuvioilla ja koukeroilla olevat kynnet. Itse en harrasta tämän tyyppisiä kynsikoristeluja, mutta päätin kokeilla, että osaanko edes.

Alla lakkana violettinen China Glazen Stella. Stellan päälle lakkasin vapaalla kädellä eri tavoilla harmaalla China Glazen Concrete Catwalk creme-lakalla. Kuvioiden rajoille tein hopeisia pisteitä China Glazen Cheers to You lakalla dotting toolia apuna käyttäen.

China Glazen Stella yksin kuvassa. Minulla on ollut tämä Stella jo vuoden verran, mutta vain yhden kerran aiemmin muistelisin käyttäneeni tätä itselleni. Väri on upea ja hehkuva violetti, jossa pinkkiä shimmeriä ja sinistä hohdetta. Lakkaustavasta riippuen vaatii 2-3 kerrosta. Itselläni on kaksi kerrosta. Kuivuu suht nopeasti. Stella löytyy China Glazen Retro Diva -kokoelmasta.

Olipa nopeaa tehdä tälläinen blogipostaus. 😀 Sillä viikon verran sitä tekstin kirjoittamista riitti. 😀 Toivottavasti jaksoitte lukea edes osan niistä. ;D

X