Glitz & Glam

Kynnet Minnien tyyliin

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Toukokuussa olin OPI:n maahantuojan järjestämässä tilaisuudessa. Siellä tuli shoppailtua edullisesti OPI:n kynsilakkoja ja pari tuli saatua PR-kassista.

Ihastuin tähän Couture de Minnie -kokoelman glitteriseen Minnie Style -kynsilakkaan. Ilahduin, kun goodie bagista paljastui toinen samaisen kokoelman Minnie -lakka, joka oli A Definite Moust-Have.

Pahoittelen vähän kehnoja kuvia. Tämä kesä on ollut joinakin päivinä äärimmäisen pimeä, joten olen joutunut kuvankäsittelyllä hakemaan kynsilakan sävylle mahdollisimman todenmukaisen värin. Tällainen pinkki niin herkästi pimeissä kuvissa näyttää vääränlaiselta.

A Definite Moust-Have on erittäin peittävä. Lyhyillä kynsillä voi jopa yksi kerros riittää peittämään. Minulla on kaksi kerrosta kynsilakkaa. A Definite Moust-Have on lämmin pinkki hyvin hentoisella shimmerillä, joka näkyy oikeastaan vain auringossa. Koostumus on hieman paksu, mutta hyvin levittyvä. A Definite Moust-Have ei ole kiiltävä, vaan oikeastaan hieman himmeä. Päällyslakka/pikakuivattaja antaa lakkaukselle kiiltoa. Kuivumisaika on sellainen normaali/keskiverto.

Minnie Style on hauska glitter-iloittelu. Pinkkejä, tummanpunaisia ja valkoisia glittereitä kirkaspohjaisessa kynsilakassa. Osa valkoisista glittereistä on neliönmuotoisia. Hyvin hauska lakka koristeluihin. Koska tällaiset ovat äärimmäisen raivostuttavia poistaa, niin lakkailen vain peukalon ja nimettömän. Tämä oli vain pakko saada, vaikka niin raivostuttavia ovatkin poistaa.

Nämä kynnet esiintyivät viimeisimmässä meikkitutorialissa, mutta ajattelin postata näistä erikseen, kun niin paljon ihastuin Minnie -kynsilakkoihin.

Molemmat kynsilakat saa Suomesta mm. Kauneudenkauppa.fi verkkokaupasta, missä ne maksavat 16,50 €.

Onko kukaan muu niin höhlä, että ostaa glitteripommeja, vaikka tietää käyttävänsä niitä harvoin ja hermot sauhuten kiroaa vaikeaa poistamista? Aina vannon, että en osta glittereitä enää lisää, mutta aina vain sorrun uudelleen.

A Definite Moust-Have saatu PR-tapahtumasta, Minnie Style itse ostettu.

Lue myös

X