Glitz & Glam

Kynnet, orava, nopea käsi ja Urban Decayn Setting Spray

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olette varmana tuosta otsikosta, että mitä ihmettä? ;D Tosiaan postauksessa on kynnet, pihapuissamme keikkuva orava, tyttäreni nopea käsi joka nappaa Urban Decayn Setting Sprayn pullon kun äiti yrittää kuvata pulloa. ;D

Eilen sain sitten minäkin tässä perheessä flunssan ja olo oli sen verran kenkku, että ajattelin piristää itseäni kynsillä. 😉 Tosin minun flunssainen oloni vain paheni ja käsi alkoi tärisemään, jonka seurauksena sählinkiä alkoi sattumaan. Onnistuin myös kaatamaan ihan uuden China Glazen pikakuivattajankin, mutta onneksi vain pieni tippa kaatui alustalle.

Halusin siis tehdä jotain ei-hempeetä kynsilleni ja niistähän tulikin oikein kivat. 🙂

Idea kynsiin tuli siitä, kun ystäväni soitteli minulle ja kyseli ideaa omille kynsilleen, koska hän on lähdössä Tallinnan risteilylle. En muista kaikkia hänen lakkoja, mutta heitin sitten ehdotukseksi, että lakkaa vaaleimmalla ruskealla mitä häneltä löytyy. Päälle sitten Color Clubin Wild and Willingillä liukuvasti lakkaus. Sitten vain jokin leimaus, tarra ja/tai timantteja koristeeksi. En tiedä minkälaiset hän loppujen lopuksi teki, kun suunnittelimme puhelimitse hänen Urban Decayn Naked meikkiä ja varpaankynsiä jne. 😀 Mukavaa kun on tuollainen hömppä ystävä, ettei yksin tarvitse olla hömppä. 😀

Itse käytin vaaleimpana ruskeana OPIn Sand in My Suit. Liukuvärjäys (vai onko se liukulakkaus? Mikä onkaan oikea nimitys?) Color Clubin Wild and Willing.

Leimaukset Konadin mustalla leimauslakalla Chez Delaneyn D06-laatasta.

Lopuksi kiinnittelin timantteja.

Laitoin monta kuvaa, että näette tuon Wild and Willingin upeuden. Kuvasin ulkona auringossa, varjossa, salamavalolla, sisällä salamavalolla ja ilman. 

Kun kuvailin kynsiäni, niin orava rymysi pihapuissamme. Kerrankin minulla oli kamera käsissä, mutta tällä kertaa kurre ei suostunut tulemaan lähemmäs. Tässä kuvassa se on just hypänny omenapuusta  kuolleeseen luumupuuhun tontin rajalle.

Siitä se sitten jatkoi mäntyyn ja kauemmas metsään. Söpöjä otuksia nuo oravat. 🙂 Aina kun pihassa keikkuu orava, niin katselen ympärilleni hieman paniikissa, sillä meidän nuorempi kissa Vilma on sellainen peto, että jos orava erehtyy tulemaan maahan, niin se on menoa sitten… 🙁 Pari kertaa olen oravan pelastanu Vilman kynsistä.

Beautybayn tilaus tuli tällä viikolla. Tilasin kaksi Urban Decayn Primer Potionia, koska se oli pikku hiljaa loppumassa. Lisäksi tilasin kokeiluun Urban Decayn All Nighter Make Up Setting Sprayn.

HUPS! Mikäs käpälä sinne ilmestyi? En tajunnut ottaa kuvaa siitä, kun spray-pullo katoaa kuvasta. 😀 Neidin selitykset oli, että nostaa äitin pullo ylös…. 🙂 Tarkka tyttö, sillä eihän pulloja kumollaan säilytetä. Tytön kynsilakkaukset on jo lähes lähteneet. Lakkasin hänen kynnet pitkästä aikaa pari päivää sitten. Näette ne jossakin postauksessa 😉

No niin, pullo on laitettu takaisin paikoilleen ja äiti sai kuvan räpsästyä. Olin kuullut näistä tälläisistä meikin kiinnittävistä suihkeista, mutta en tiennyt millä merkeillä niitä olisi. Huomasin joku aika sitten, että Urban Decaylla on. Ajattelin näin, että koska Urban Decayn silmämeikinpohjustaja on huipputuote ja luomivärit tosiaan pysyvät paikoillaan, niin olisikohan yhtä hyvä pysyvyys muissakin ”kiinnittävissä” aineissa? Se nähdään… testailen suihketta erilaisten meikkivoiteiden päällä ja raportoin teille sitten tuloksista ja kokemuksistani.

Sitten parempaan suuntaan tapahtunut muutos Urban Decayn silmämeikinpohjustajille. Tilasin siis kaksi UDPP ja tilatessa huomasin, että vitsit, nyt ne on vihdoin tuubeissa!!! JEE! Joskus on ollut Limited Editionina noita tuubeja, mutta nyt ne ovat siis jäädäkseen. 🙂 Kuvassa myös minun vanhanmallinen UDPP Original ja Sin. Noissa vanhanmallisissa on se vika, että pullossa oleva aplikaattori ei ole kovin hygieeninen ja ainakaan minulle, joka meikkaan muitakin kuin vain itseäni. Olen siksi joutunut aina dippaamaan aplikaattoria ja sitten ottamaan spaatteliin tai palettiin pohjustajaa ja siitä sitten levittämään, kun tuubista olisi helppoa yhdellä kertaa pruutata tarvittava määrä kädelle tai paletille. Vanhaa pulloa ei saa käytettyä kunnolla tyhjäksi ja loppu vaiheessa hermo menee kun joutuu dippaa, dippaa, dippaa ja dippaa… Mahtavaa kun nuo tuubit nyt tulivat ja niissä on 11 ml, kun vanhassa oli 10 ml. Tilatessa mietin, että olisinko ottanut kokeiluun UDPP Edenin tai Greedin, mutta totesin, että Sin on ollut tosi vähällä käytöllä, joten en usko Greedin tai Edenin olevan yhtää sen enempää. Joten tilasin sitten kaksi perus pohjustajaa. Tästä pääsette katselemaan Urban Decayn silmämeikinpohjustajia ja tilaamaan jos pähkäilette, että mistä tilata tätä taika-ainetta silmäluomiin. 😉

Ei minulla sitten muuta, joten moiiii! ;D

X