Glitz & Glam

Kynnet pitkästä aikaan taas

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kynsien ystäville taas jotain. 😉 Pitkästä aikaa minun oikean puoleinen käsi näkyy kynsikuvissa. 😉 Minulla on jokin neutraalimpi kausi meneillään, sillä kynnet, että meikki on aika neutraalia ja vaaleaa tänä kesänä.

Kynsillä 3 kerrosta China Glazen Princess Grace. Helmiäisvalkoinen, joka taittaa vaaleanpunaiseen. Simppeli, mutta nätti. 

Leimaukset on tehty kaksi värisinä. Mustassa olen käyttänyt Konadin mustaa leimauslakkaa ja kuvion ruusuissa Color Clubin Hold ’Em. Kuvio löytyy Konadin M65-laatasta.

Glitteriset täplät koristelulakalla.

Nyt oli lyhyt ja ytimekäs postaus, sillä eilen minulla oli kiireinen päivä. Meidän 2-vuotias tyttäremme pääsi ensimmäistä kertaa Tykkimäkeen ja neitihän halusi ola siellä ja kieppua laitteissa kauemmin kun olimme kuvitelleet. 😀 Poni ratsastukseenkin neiti pääsi ja puhua palpatti taluttajalle ja hepalle suu vaahdossa ummet ja lammet. 😀 Ihanaa nähdä se lapsen ilo ja ihastus kaikkeen. Kusti-sammakkokin antoi tyttärellemme speciaali huomiota, sillä Kusti on tyttömme kummi-täti. ;D Mukava päivä oli meillä kaikilla.

Tänään minä olen taas uusissa pin up kuvauksissa meikkailemassa ja tällä kertaa kuvaukset tapahtuvat Ruukissa Ruotsinpyhtäällä. Se on tosi upea ja kaunis paikka! Tulee varmasti upeita kuvia. 🙂 Otan kamerani mukaan ja yritän ehtiä ottamaan kuvia taas teitä varten. 😉

Se on adios taas ladyt! 🙂

X