Kynnet

Kynsinauhoja kuoriva voide – tämä onkin toimiva!

10.4.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

CND:n maahantuoja lähetti muutaman uuden ja uudistuneen kynsien ja käsien hoitotuotteen. Haluan niistä esitellä tämän hedelmähappoja hyödyntävän kuorintavoiteen. Voide nimittäin yllätti minut. Pakkaus on ennen ollut erilainen, mutta tuote on samaa kuin ennenkin. Olen esitellyt kynsien hoitoa, jossa tämä Cuticle Eraser -kynsinauhavoidekin esiintyi. Olen nyt testannut tätä pakkaukseltaan uudistunutta kynsinauhavoidetta uudella tavalla kuin aikaisempaa.

CND Cuticle Eraser -kynsinauhavoide kuorii kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa kynsinauhoilta. Se pehmentää kovettunutta ihosolukkoa ja kosteuttaa kuivia ja haljenneita kynsinauhoja. Tämä oli minulle jo tuttu asia, sillä olin huomannut tuotteen toimivuuden jo silloin ensimmäisen tuubin aikana.

Mutta entä se ihosolukko, joka kasvaa kynnen päälle? Ne jotka pitää poistaa, jos haluaa kynsilakan kestävän kynsinauhojen läheisyydessäkin.

Kynsinauhavoide hierotaan kunnolla kynsinauhoille.

Muutaman minuutin kuluttua kynsinauhavoide pehmentää kynnen päälle kasvanutta ihosolukkoa. Tällöin kynsinauhat voi rapsutella irti. Tähän toimenpiteeseen on olemassa nesteitä, jotka pehmentävät kovat kynsinauhat jo sekunneissa. Olen vain huomannut, että jatkuvalla käytöllä ne pehmentävät myös kynttä. Ne ovat nopeita kyllä, mutta tuntuu välillä, että tikulla kynsinauhoja työntäessä lähtee kynnen päällimmäistä kerrosta mukana. Siksi en joka lakkauksen välissä ole viitsinyt niistä nesteitä käyttää.

Rapsuttelun voi tehdä myös kynsinauhojen poistoon tarkoitetulla tikulla, mutta omalla kynnelläkin saa rapsuteltua ja työnnettyä kynsinauhoja ylöspäin.

Tuoksultaan kynsinauhavoide ei ole maailman paras, mutta se haihtuu melko nopeasti. Ei jää löyhkäämään sormissa.

Itse käytän jatkuvasti kynsilakkaa, joten vain lakkauksen vaihdon yhteydessä pääsen kynnen päälle kasvaneisiin kynsinauhoihin kunnolla käsiksi. Kynsilakkaa vaihdan 1-2 viikon välein. CND Cuticle Eraser on siitä hyvä, että sitä voin käyttää vaikka kynteni olisivat lakatut. Perinteisempää kynsinauhojen poistajaa en voi käyttää kynsilakan ollessa kynsillä. Lakkaus menee siinä pilalle. Cuticle Eraser toimii myös niille, jotka eivät käytä jatkuvasti kynsilakkaa. Voidetta päivittäin käyttämällä tuskin tarvitsee erikseen rapsutella kynnen päälle kasvaneita kynsinauhoja, sillä ne varmasti alkavat itsekseen irtoamaan muutamassa päivässä. Hedelmähapot toimivat ihonhoidossa juuri sillä tavalla. Se pehmentää kuollutta ihosolukkoa, joka kuoriutuu sitten helpommin pois. Kasvoilla efekti on ihoa kirkastava, tasoittava ja pehmentävä. Jalkapohjia kuorivissa sukissa taas viikon jälkeen paksu ja parkkiintunut ihosolukko hilseilee ihan valtoimenaan pois. Kynsinauhavoiteessa iho pehmenee, jolloin kuollut ihosolukko kuoriutuu pois ja tuotteen kosteuttavat ainesosat kosteuttavat kynsinauhoja.

Tätä kynsinauhavoidetta ei markkinoida näillä argumenteilla, mistä tässä postauksessa itse kiittelen tuotetta – siitä kun se pehmentää myös kynnenpäälle kasvaneen ihosolukon, jolloin se on helpompi poistaa. Olen tällaisia vastaavia kokeillut ennenkin, mutta eivät ne ole toimineet näin hyvin kynsien päälle kasvaneeseen ihosolukkoon. Ovat kosteuttaneet kyllä, mutta siinä se. Siksi tämä CND Cuticle Eraser on sellainen, että haluan siitä kynsistään huolehtiville vinkata.

CND on hyvin suosittu ammattilaisten keskuudessa. Siksi sitä myydään kynsistudioilla ympäri Suomea. Lähimmän jälleenmyyjän voi käydä katsomassa täältä. Maahantuojan omasta verkkokaupastakin sen löytää, mutta toimituskulut ovat aika korkeat. Löysin myös eleven.filtä* Tämän CND Cuticle Eraser -kynsinauhavoiteen. Hinnaltaan Cuticle Eraser on noin 15 euroa / 15 ml.

Meneekö kynsinauhojen hoito jo hifistelyn puolelle? Minusta vähän menee, vaikka kausittain hoidan niitä.

Kommentit (1)

Ostin tämän saman tuubin pari kuukautta sitten, samalla kun kävin laittamassa kynnet salongissa. Oli mielestäni huikea! Laitoin myös mieheni testaamaan tätä ja hän piti myös. Loistava tuote, vaikka tosiaan vähän hifistelyksi ehkä meneekin :p

Ostin tämän saman tuubin pari kuukautta sitten, samalla kun kävin laittamassa kynnet salongissa. Oli mielestäni huikea! Laitoin myös mieheni testaamaan tätä ja hän piti myös. Loistava tuote, vaikka tosiaan vähän hifistelyksi ehkä meneekin :p

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *