Glitz & Glam

La Femmen cracklet testissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain Pretty.filtä testailtavaksi La Femmen crackle-lakkoja ja nyt esittelen niitä teillekin. Nykyään näitä crackle-lakkoja löytyy erittäin monelta merkiltä. Väri vaihtoehtoja on myös paljon, että myös koostumuksia.

Tässä La Femmen cracklet, jotka esittelen kynsilläni.

La Femme Crackle Neon Pink, alla China Glazen Liquid Leather. Etusormi puuttuu kuvasta, koska en ilmeisesti ravistellut crackle-lakkaa kunnolla, joten etusormeen tuli lakka könttisenä. Siitä tuli niin ruma, joten jätin sen pois kuvasta. Kun ravistelin lakkaa uudestaa, niin se levittyi muille sormille paremmin. Koostumus on ohut ja helppo levittää. Crackle ei kuivu hetkessä, joten aikaa on lakkailla ja sutia voi kastaa samaa kynttä lakatessa uudelleen, sillä crackle ei halkeile ihan hetkessä.

La Femme Crackle Purple, alla China Glazen Joy. Harmi kun en saanut kuvaan tämän yhdistelmän upeutta, sillä valitsin tähän lähellä toisiaan olevat sävyt ja alla oleva Joy on koostumukseltaan frost-lakka, joka hohtaa upeasti Purplen alta.

Kuten kuvista näette, niin halkeamat halkeilivat kauniisti ja aivan eri tavalla kun yhdenkään muun crackle-lakan olen aiemmin nähnyt halkeilevan. Halkeamista tuli pitkiä ja ohuita, vähän seepramaisia raitoja. Jos olisin valinnut enemmän toisistaan erottuvat värit, niin näkyisivät selkeämmin. Tästä lakasta taisi tulla minun crackle suosikki!

La Femme Crackle White , alla China Glazen uudesta Metro kokoelmasta Concrete Catwalk. Tämäkin crackle oli helppo levittää ohuen koostumuksen vuoksi. Lakka ei myöskään alkanut halkeilla hetkessä. Tämä on kyllä kiva väriyhdistelmä.

La Femme Crackle Neon Orange, alla NYXin Orange Glitter. Harmi taas kun kuviin en saanut vangittua glitterin blingausta. 🙁 Ulkonakin on niin sateista ja pimeää. Tämänkin cracklen koostumus on ohut ja helppo levittää. Kuten kuvistakin näkyy, niin halkeamat ovat aika pieniä.

Kuvassa alla käyttämäni lakat. Vasemmalta lukien China Glazen Liquid Leather, Joy, Concrete Catwalk ja NYXin Orange Glitter.

Jos vertailen näitä La Femmen crackle-lakkoja muihin käyttämiini crackle-lakkoihin, niin sanoisin, että La Femme voittaa Isadoran ja China Glazen cracklet mennen tullen. Dependin kanssa ovat aika samaa luokkaa. Ehkä La Femme on ohuempaa ja siksi kuivuu ja halkeilee hieman hitaammin, mikä sitten taas on crackle-lakoissa vain hyvä juttu. La Femme Neon Pink oli näistä neljästä heikoin minusta, mutta ravistelulla sain sen toimimaan paremmin. Kuvista jo varmaan näkeekin, että sillä ei tullut yhtä kauniita halkeamia. Muistakaa ravistella niitä crackle-lakkoja kunnolla ennen käyttöä ja ravistelkaa niitä muutenkin silloin tällöin. 😉

Pretty.filtä löytyy muitakin värejä La Femmen crackle-lakoista. La Femmet maksaa 7,90 euroa ja pullossa on 15 ml lakkaa.

Huomasin, että Pretty.fille on tullut myyntiin lisää Urban Decayn paletteja ja huulikiiltoja. Ajattelin vinkata asiasta, sillä googlen kautta blogissani käydään paljon hakusanoilla ”Mistä Suomesta saa Urban Decaytä” ja ”Urban Decayta Suomesta” jne. jne.

X