Kynnet

My Little Pony Colour is Magic! Ponikynsiä äidillä ja tyttärellä

8.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään vien teidät suloiseen My Little Pony -maailmaan.

Kuva: lainattu Cesarsshopin sivuilta

Cesarsshopin Satu otti tuossa taannoin yhteyksiä ja tiedusteli, että haluanko testailla kivoja uutuuskokoelmia ja muuta minua kiinnostavaa. Istuimme tyttäreni kanssa pitkän tovin kynsilakkoja ihastellen ja teimme valintoja yhdessä.

China Glaze on julkaissut erittäin ihanan kokoelman, joka vetoaa minuun. My Little Pony -kokoelma! Iiik! Colour is Magic!

My Little Pony oli aikoinaan kova juttu meidän perheessä. Minäkin niistä pidin lapsena, mutta siihen aikaan nuorilla vanhemmillani ei ollut varaa poneihin, joten minulla niitä ei ollut. Leikin kavereiden poneilla ja haaveilin omasta My Little Ponysta. Noh, ehkä sen vuoksi oman tyttäreni hullaannuttua new age -poneihin, minä menin mukana. Lapseni sai paljon My Little Pony -leluja, vaatteita ja muuta sälää. Oli teemasynttäritkin, joissa askartelin jokaisen ponin teemalla olevia kuppikakkuja ja tätini leipoi tyttäreni lempparihahmon kakkuna. Fluttershy oli lapseni lemppariponi. Minun suosikkini on Rarity kaikessa ihanassa turhamaisuudessaan, mutta niin hyväsydämisessä luonteessaan. Aluksi karsastin näitä Ystävyyden taikaa -poneja, eli G4 poneja, mutta lopulta hullaannuin niihin enemmän, kuin niihin oman lapsuudenaikaisiin. Nämä uuden sukupolven My Little Ponyt ovat mahtavia animaatioissa ja ne kunnolliset luonteet ja musiikit. Makuja on monia, mutta itse pidän enemmän näistä uusista.

Muuten, tästä linkistä pääsette kurkkaamaan kolmen vuoden takaisiin My Little Pony -juhliin.

China Glazen My Little Pony -kokoelma sisältää 14 erilaista kynsilakkaa, joista 12 ovat yksittäismyynnissä. Sävyt ja niiden nimet ovat tuosta ihanasta ponimaailmasta. Tyttäreni kanssa päädyimme valinnoissa Hay Girl Hay! -sävyyn (minun valintani) sekä I Just Canterlot -sävyyn (tyttäreni valinta).

Voi miten olisin halunnut kaivaa ne kaikki ihanat My Little Ponyt kuvien rekvisiitaksi… mutta meillä asuu nyt 8-vuotias tyttö, joka halusi antaa poninsa pois. En muista menivätkö ne Hopelle vai nuoremmalle serkulle. Tyttärelläni on ollut kaiken kesää suuri tarve tyhjentää leluja ja pikkutyttöjen koruja kahdelle pienemmälle serkkutytölleen. Tajusin sen faktan, että minun pikkuprinsessani menee tällä viikolla toiselle luokalle koulussa. Kohta hän haluaa eroon kaikista leluista. Kohta ne kaikki Monster High -nuketkin ovat hänestä lapsellisia. Ai, kamala! Missä on opas vanhemmille, joissa olisi tukea ja opastusta siitä, miten näistä vanhempana selviää? Jättisuuri Fluttershy -pehmolelukin meinasi mennä jakoon, mutta minun oli pakko sanoa, että pidä se vielä hetki. Äiti ei ole vielä valmis luopumaan siitä. 😀 Ehkä joku toinen äiti siellä osaa samaistua minun tunteisiini? Ei ole helppoa, että siitä omasta pienestä pikkuprinsessasta kasvaa hiljakseen nuori. Tässä ei ole enää montaa vuotta aikaa viettää hänen kanssaan lapsuusaikoja, sillä kohta hän on esiteini.

Menin muuten tyttäreni huoneeseen ja kysyin, että onko sinulla täällä mitään söpöä äidin blogikuvia varten? Kun niitä My Little Ponyja ei enää ole yhden yhtään. Löysin sitten onneksi jotain. Pieni huojennus. Vielä löytyy söpöjäkin juttuja.

Koska yhdessä valitsimme näitä kynsilakkoja, niin lupasin tyttärelleni ottaa hänet mukaan postaukseen. Meillä oli eräs päivä kynsien hoitoa ja lakkailua.

China Glaze My Little Pony I Just Canterlot

Hauska jelly-pohjainen glitter-lakka. Jelly-pohja on sävyltään violettinen. Kynsilakkaa värittää runsas, hologramminen glitter-loisto. Glitteriä on paljon. Ne säihkyvät PALJON!

Olin aivan varma, että joudumme lakkaamaan monta kerrosta, jotta saamme täydellisen peittävyyden. Yllätyksekseni, vain kaksi kerrosta riitti tyttäreni lyhyille kynsille. Minulle saattaisi tarvita sen kolme. Ensimmäinen kerros ei peitä juuri ollenkaan, mutta toisella kerroksella syntyy hyvä peittävyys. Lakka kuivuu yllättävän nopeasti. Tyttäreni ei ole kaikista malttavinta tyyppiä – keneen lie tullut? Silti lakkaukset eivät olleet rutussa. Paitsi se yksi, joka tuli siinä lakkausvaiheessa, kun neiti sähelsi jotain. Yllätyin myös siitä miten hyvin kynsilakat ovat lapsellani kestäneet.

Ihan huippuihana sävy!

China Glaze My Little Pony Hay Girl Hay!

Tämä kokoelman kynsilakka on efektilakka, eli käytetään toisen kynsilakan päällä. Mietin pitkään sävyä, joka tämän kauniin sävyn kanssa toimisi. Päädyin hempeilemään ja valitsin lilan Essien, sävyltään Groom Service. Lakkasin kaksi kerrosta Groom Serviceä, jonka päälle sitten kaksi kerrosta ihanaa Hay Girl Hay! -kynsilakkaa.

Lopputulos näytti tältä! Uuuuu….

Ihan super! Hay Girl Hay! on aivan mielettömän hieno. Se säihkyy auringossa niin kirkkaasti, että se oikeasti sokaisee. Yhdellä kerroksella Hay Girl Hay! antaa hillityn efektin, mutta kahdella saa räjäytettyä koko potin. Hihkuin innoissani kuin pikkutyttö. Hay Girl Hay! on jäisen viileän hohteen antava, joka antaa alla olevan kynsilakan hohtaa alta. Monivärinen shimmer hehkuu välillä sinertävänä, välillä vihertävänä, joskus hieman punertavana ja tietysti lilan pohjan vuoksi välillä lilana. Jossain valossa erottaa selkeästi kultaista pilkettä mukana.

Tätä sävyä tulette näkemään vielä uudestaan, sillä Hay Girl Hay! näyttää varmasti upealta muidenkin sävyjen päällä ja sillä voi piristää tylsää sävyä.

China Glaze My Little Pony -kynsilakat löytyvät Cesarsshopin valikoimasta. Siellä niillä on hintaa 10,90 € / 14 ml. Ei muuten ole mitenkään hirvittävän kallis merkki tämä China Glaze.

Kuka muu on My Little Pony -fani?

Loppuun vielä Instagramissa julkaisemani videopätkä kynsistäni.

Postauksen kynsilakat saatuja.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (12)

Luen ja vastaan näihin vanhempiinkin. Minulla on kommenttien hyväksyntä juuri tämän vuoksi päällä. Joskus käy niin, että siviilissä on niin järjettömän hektistä, että en ehdi kommentteihin vastailemaan, vaikka kaikki aina luen. Silloin saattaa osa jäädä kommentoimatta.

Koska minulla ei lapsena ollut My Little Ponyja, niin oma lapsi sai niitä senkin edestä. 😀 Omat vanhemmat olivat tosi nuoria, omakotitalovelallisia duunareita. Heillä ei ollut varaa sen ajan lainakorkojen vuoksi ostaa lapsilleen kalliita leluja. Eihän mekään miehen kanssa mitään rikkaita olla, mutta taloudellinen tilanne on parempi, kuin meidän omien vanhempiemme oli aikoinaan meidän ollessa lapsia.

Ihana tuo poneilla oli jo paha mieli! 😀 Ihanaa, että ovat nyt päässeet leikkeihin. 🙂 My Little Ponyt ovat ihania! Niihin minäkin hullaannuin uudestaan aikuisena, mutta nyt niiden aika on meillä ohi. 🙁 Meni liian nopeasti se vaihe. Tosin, nyt jouluna innostuin Legoilla rakentelusta. Poikani sai pukilta mielettömästi Legoja. Ihanan terapeuttista katsoa ohjeesta ja klipsutella paloja paikoilleen. Jäin koukkuun! 😀

Ihania ? Ei kai se hinta silleen ole paha, mut totuin aikoinaan ostamaan china glazet jenkeistä jollain 3 eurolla… ?

Totta! Ostin itsekin aikoinaan jenkeistä kolmella eurolla. Mutta eikös sielläkin hinnat ole nousseet ja eikä enää taida tulla edullisemmaksi, kun alv-rajaa laskettiin ja postarit huitelee pilvissä.

On kyllä ihanat säihkykynnet molemmilla!
Taisin olla jollain kolmennella-neljännellä luokalla kun ponit alkoivat tulla Suomeen, joten olin vähän ”yli-ikäinen” ja niillä leikkiminen oli jo vähän noloa. No oli mulla yksi vaaleanpunainen My Little Pony college 🙂

Eniten minua tässä harmittaa, että jos haluaisin katsoa MLP-ohjelmia, en voi katsella niitä lapsen varjolla ja käyttää lasta tekosyynä. 😀 Mun pitää katsoa niitä vain itseni vuoksi. Tyttö on omasta mielestään liian vanha niihin ja poika taas ei halua katsoa mitään tyttöjen juttuja. Pitää olla autoja ja supersankareita hänen ohjelmissaan.

Ihanat sävyt olette valinneet <3

Eikös ollakin? Ihan mielettömän hienoja. 🙂

Mäki haluun!! ?

🙂 😀

Ei miten ihania! Pitää ehkä hommata…

Mulla oli kasarilla ihan sikana poneja ja niiden taloja yms. Mun lempparit oli Megan-nukke ja sen poni jonka nimeä en nyt muista, sekä semmonen ponikampaamotalo. Joskus tuli ihan maailman suurin itku kun ponin pinkit ohjakset oli tippuneet linja-auto-asemalle ja sit faija joutu käskemään taksia kurvaamaan takaisin et löydettiin ne valjaat sieltä maasta. 😀 Harmittaa, että oon ne antanut myydä aikanaan kun ne oli lopulta muka lapsellisia! (Sama juttu he-manien ja barbien kanssa…)

Minulla ei ollut montaa Barbiakaan, mutta minulla oli ihan järkysti Smurffeja pehmoina, figuureina ja sun muuta. Ne ilmeisesti olin saanut jo aikana ennen kun pikkuveljeni syntyi.

Wau! My little pony, se iskee kyllä vieläkin. Muistan himoinneeni serkkuni ponia jolla oli kankun päällä sellaisia hologrammisateenkaariströsseleitä? ja kun näen jotain vastaavaa näin aikuisena tahtoo sisällä asuva ’mini me’ heti omaksi.
Ostin ensimmäiselle tyttärelleni poneja ja linnoja ja muuta sälää, mutta KÄÄK! Hän leikkii ennemmin legoilla… on vähän ns.”poikatyttö”. Häntä 6 vuotta nuorempi toinen tyttöni on löytänyt (minun onnekseni?) nämä ponit ja myös minun vanhat ponit on päässyt mukaan leikkiin (niillä olikin jo paha mieli ??).
Luetkohan sä enää näitä vanhempien juttujen kommentteja?? Onpas sulla niin paljon asiaa täällä blogissa, että illat menee mukavasti lueskellen. Kiva myös, kun kerrot jotain itsestäsi ja mielipiteitäsi, voi jotenkin hahmottaa henkilön näiden juttujen takana ?. Yayyy.

Luen ja vastaan näihin vanhempiinkin. Minulla on kommenttien hyväksyntä juuri tämän vuoksi päällä. Joskus käy niin, että siviilissä on niin järjettömän hektistä, että en ehdi kommentteihin vastailemaan, vaikka kaikki aina luen. Silloin saattaa osa jäädä kommentoimatta.

Koska minulla ei lapsena ollut My Little Ponyja, niin oma lapsi sai niitä senkin edestä. 😀 Omat vanhemmat olivat tosi nuoria, omakotitalovelallisia duunareita. Heillä ei ollut varaa sen ajan lainakorkojen vuoksi ostaa lapsilleen kalliita leluja. Eihän mekään miehen kanssa mitään rikkaita olla, mutta taloudellinen tilanne on parempi, kuin meidän omien vanhempiemme oli aikoinaan meidän ollessa lapsia.

Ihana tuo poneilla oli jo paha mieli! 😀 Ihanaa, että ovat nyt päässeet leikkeihin. 🙂 My Little Ponyt ovat ihania! Niihin minäkin hullaannuin uudestaan aikuisena, mutta nyt niiden aika on meillä ohi. 🙁 Meni liian nopeasti se vaihe. Tosin, nyt jouluna innostuin Legoilla rakentelusta. Poikani sai pukilta mielettömästi Legoja. Ihanan terapeuttista katsoa ohjeesta ja klipsutella paloja paikoilleen. Jäin koukkuun! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *