Glitz & Glam

Lumikynnet minun versiona

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lumikynsiä on nähty kaikenlaisia ja suunnilleen jokainen kynsibloggari on tehnyt omansa. Nyt minäkin tein omani. 😉 Oikeastaan tein lumikynnet, koska en keksinyt mitään muuta kivaa koristelua Essien 92 Aruba Blue kynsilakalle.

Alla tummansininen Essien Aruba Blue, jonka sain blogimiittistä.

Hiutaleita leimailin feikki-Konadin laatoista Konadin vaaleansinisellä, valkoisella ja hopeisella leimauslakalla. Laitoin hiutaleisiin hieman blingiä Color Clubin Hocus Pocus glitter-lakalla.

Otin kuvan myös ilman salamavaloa, jotta värit toistuisivat todellisempina. Aruba Blue vaaleni kuvissa jos käytin salamavaloa.

Swatch-kuva Essien Aruba Bluesta salamavalolla ja…

… ilman salamavaloa.

Aruba Blue on tummansininen helmiäislakka. Muidenkin saamien Essien kynsilakkojen tapaan tämäkin oli unelma helppoa levittää ja kuivui nopeasti. Kynsistä ja lakkaustavasta riippuen 1-2 kerrosta riittää.

En tiedä mikä on, mutta en enää ole sinisten kynsilakkojen ystävä. Turkoosit ovat ihania, mutta ihan rehellinen sininen ei enää miellytä minua kuten ennen. :/ Outoa… Joskus olen rakastanut sinisiä kynsilakkoja. Ennen taas en pitänyt olenkaan punaisista ja vaaleanpunaisista, kun sitten nykyää olen kovin mieltynyt punaisiin ja vaaleanpunaisiinkin. 😉 Maku muuttuu ja ”elää” kaiken aikaa.

Miellyttääkö sinua tummansiniset kynsilakat?

Loppuun vielä huikkaan, että laitoin kyselyjä oikeaan ylälaitaan. Kyselen teidän hiuksiinne liittyvistä asioista ja syy on se, että ensiviikolla alkaa tukkaviikko täällä Glitz & Glamissa. 😉

X