Glitz & Glam

Mattakynnet vaikka pikkujouluihin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Mainostan taas kynsi- ja meikkikilpailuja täällä Glitz & Glamissa. Jo kahdet kisakynnet ovat tulleet minulle. 🙂 Yhtään meikkiä ei ole vielä osallistunut. Ohjeet kilpailuihin: MEIKKIKILPAILU ja KYNSIKILPAILU. Molempiin osallistumisaikaa on vielä reilu viikko, mutta hopi hopi! Tiedän vain kokemuksesta, että viikko menee huisin nopeaa ja sitten tuleekin jo kiire. 😀

Minun teki mieli piiiiitkästä aikaa käyttää kynsilakan mattaajaani. Ilmeisesti mattakynnet ovat pois muodista jo, sillä missään uusissa kokoelmissa ei ole mattalakkoja ja muutenkaan en törmää enää kovinkaan usein blogeissa mattakynsiin. Tein kynnet, jotka voisivat olla vaikka pikkujoulukynnet.

Minulla on ollut tämä China Glazen Matte Magic jo kauan, mutta en ole tainnut esitellä tätä kertaakaan täällä Glitz & Glamissa. Alussa kun hommasin tämän mattaajan, niin sitä tuli muutaman kerran käytettyäkin, mutta sinä aikana kun olen tehnyt tätä blogiani, niin en ole tainnut kertaakaan käyttää.

Kynsilakkana China Glazen An Affair to Remember. Leimaukset mustalla Konadin leimauslakalla M79-laatasta löytyvällä kuviolla. Leimauksien jälkeen laitoin Konadin Top Coatin ja annoin kuivahtaa, jonka jälkeen levitin mattaajan. Glitter-kärjet lakkasin OPIn Muppets kokoelman Gettin’ Miss Piggy With It.

 Ihan hauskat ja vaihteeksi hieman erilaiset tuon mattaajan vuoksi. Mattaajassa on vain se huono puoli, että luonnonkynnellä ei mattalakat tai matatut lakat pysy kovin hyvin. Myöskään mattamaisuus ei pysy kauaa, sillä käsivoiteet ja yms. saavat mattamaisen kynsilakan pinnan muuttumaan hyvin äkkiä taas kiiltäväksi.

Lopuksi vielä swatch-kuva China Glazen An Affair to Rememberistä. Lakka on hieman valju minun makuuni. Väri on ihan kaunis, mutta ehkä hieman hailakka punainen minun makuuni. Kuvailisin punaista ehkäpä kirsikkaiseksi. An Affair to Remember on hyvin peittävä, sillä 1-2 kerrosta riittää.

Kuinkas monelta muulta löytyy mattaaja tai mattalakkoja? Tuleeko niitä käytettyä usein vai harvemmin?

X