Glitz & Glam

Maybelline Express Remover - kynsilakan poistaminen helposti ilman sotkua

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Monessa blogissa ja kaupoissa olettekin jo varmaan törmänneet Maybellinen uutuuteen, Express Remover -kynsilakanpoistoaine. Itse luin joistakin blogeista, näin kaupassa ja ehdin jo unohtaa. Dzinnin ajatuksia -blogin Dzinni Dzinni muistutti minua ko. tuotteesta, joten ostin sen, kun viimeksi olin ruokakaupan kemppariosastolla.

Maybellinen Express Remover on kynsilakanpoistoainetta näppärässä pakkauksessa.

Korkin alta paljastuu mustaa vaahtomuovia, joka on märkä kynsilakanpoistoaineesta.

 Sormi työnnetään purkkiin ja pyöritellään vaahtomuovia vasten.

Minulla ei ollut haasteellisinta glitter-lakkausta, mutta ei nämä efektilastulakat ole kaikista helpoimpia poistaa perinteisellä menetelmällä. 

Express Remover poisti kuitenkin lakkauksen kätevän helposti ja ennen kaikkea, ilman sotkua!!!

Kynsilakat jäävät vaahtomuoviin, mutta eivät kuitenkaan sotke seuraavaa sormea/kynttä, kun poistat kynsilakkoja.

Eli sormi purkkiin, pyörittele sormea ja tarkista, että lähtikö kaikki kynsilakat. Helppoa, nopeaa ja siistiä!

 Puhdasta! *Jos emme ota huomioon edellisen kynsilakan aiheuttamia värjäymiä* Purkissa oleva kynsilakanpoistoaine ei ole hellävaraisimmasta päästä. Ensin oletin sen sisältävän asetonia, koska kynteni näyttivät aivan siltä, kuin olisin puhdistanut ne asetoni pitoisella kynsilakanpoistoaineella.

Maybelline Express Remover on kuitenkin asetoniton kynsilakanpoistoaine.

INCI-listaa kurkkaamalla voidaan todeta, että kynsilakanpoistoaineen liuottimena toimii asetonin sijaan Ethyl Acetate, eli etyyliasetaatti. Muita oleellisia ovat alkoholi, vesi, glyseroli, hajuste ja avokadon hedelmälihasta puristamalla saatava rasvaöljy. Muuten INCI-listan ainesosat ovat pääsääntöisesti hajusteita, liuottimia ja tuotteen tietyn olomuodon ylläpitämiseen käytettäviä aineita.

Vaikka kynsilakanpoistoaine sisältää öljyä ja glyserolia, niin en kokenut ainetta kosteuttavaksi, öljyiseksi tai hellävaraiseksi, mutta en kuitenkaan aivan kynsiä ja ihoa ”tappavaksi”.

Express Remover tuoksuu melko samalle, kuin yleensä käyttämäni Maybellinen vihreä kynsilakanpoistoaine. Ehkä Express Remover on miedompi tai sitten sen tuoksu kaikkine hajusteineen ja liuottimineen eivät pääse samalla tavalla pöllähtämään, kuin vanulapulle kastaessa kynsilakanpoistoaineet tekevät.

Minä ihastuin Express Removeriin sen verran palavasti, että tämä tuote tulee jäämään minun yhdeksi tavaksi poistaa kynsilakat. Loistava! Sitä en vielä tiedä voisiko pulloa hyödyntää jatkossa lisäämällä sinne kynsilakanpoistoainetta, kun edelliset loppuu/kuivuu? Se jää nähtäväksi ja voinkin palata myöhemmin siihen, että kuinka tuote toimii mielestäni pidemmällä tähtäimellä.

Purkissa on 75 ml tuotetta ja hintaa 8-10 euroa, kaupasta riippuen. Kouvolan Prismassa Express Remover maksoi 8,95 euroa. En tiedä tuleeko perinteinen kynsilakanpoistoaine ja vanulaput halvemmaksi, sillä tässä Express Removerissa ei mene tuotetta hukkaan, kuten vanulappuja kastaessa tekee. Nähtäväksi jää, että kuinka riittoisa Express Remover on? Joka tapauksessa tästä jäi minun suosikkituote.

Kuinkas monelta teiltä löytyy Maybellinen Express Remover?

X