Glitz & Glam

Minnan lempparituotteet kynsille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen joissakin vanhimmissa postauksissa maininnut omista lempparituotteista kynsille. Nykyää minun ei tarvitse niinkään hoitaa kynsiäni, koska minulla on geelikynnet, mutta listaan nyt omat lempparituotteeni joita käytän.

Paras kynsiöljy mitä tiedän on Cuccio Naturalen kynsiöljy. Käytän tätä aina kynsihuollon jälkeen itselleni ja muillekin joille teen kynnet.

Cuccio Naturalen kynsiöljystä kerrotaan näin:
Ravitsevat ja kosteuttavat kynsiöljyt kynsinauhalle ja kynnelle. Sekoitus luonnollisia öljyjä sekä vitamiineja ravitsevat, kosteuttavat ja suojaavat kynsinauhoja sekä kynttä.
Puuvillasiemen- ja auringonkukkasiemenöljy  pohjainen kynsiöljy kynsinauhoille ja kynsille. Hierotaan kynsinauhoihin 3-4 kertaa viikossa.

Ei sisällä mineraaliöljyä 

Minulla on Tuscanin yrtit kynsiöljy. Tuoksuja on muitakin kuten Maito & Hunaja ja Granaattiomena & Viikuna. Öljy on ihanan täyteläistä ja hyvin imeytyvää. Se kosteuttaa todella hyvin. Tuoksu on aivan ihana tässä minun Tuscanin yrteissä. Öljy on erittäin riittoisaa, sillä sitä ei tarvitse ”hölvätä” paljoa ja pipetillä on helppo annostella hygienisesti.

Saatavuus tällä Cuccio Naturalen öljyllä on hieman hankala. Itse ostan öljyn Kynsitarvike.filtä. Valitettavasti ko. kaupasta voi tilata vain ammattilaiset. Ihanatkynnet.fi näköjään myös myy Cuccio Naturalen kynsiöljyjä ja vieläpä edulliseen hintaan verrattuna Koru & Kauneus verkkokauppaan. 😉


Paras hoito-/aluslakka minusta on China Glazen Calsium Gel Fortifier.

Calsium Gel on vaaleanpunaista ja paksua. Se antaa kynnelle paksun suojan ja vahvistaa kynttä. Nykyää en tarvitsisi geelikynsilleni tälläistä, mutta käytän tätä silti. Calsium Gel lakkauksien alla helpottaa niiden poistamista hieman ja lisäksi tämä on niin oiva tasoittamaan kasvurajoja. Paksu geelimäinen koostumus rakennekynsieni kasvurajoille häivyttää niitä, sillä omat kynteni ovat aika tarkassa syynissä sadoille lukijolle päivittäin täällä blogissa. ;D
Minulla on Naltek II ja Poshea, mutta en pidä niistä läeskään niin paljon kun tästä Calsium Gelistä. Calsium Gel on myös hyvä kynnen tasoittaja, eli toimii myös hyvin Ridge Fillerinä. 😉 Ja kun nyt aloin ylistämään, niin jatketaan vielä sillä, että Calsium Gel toimii myös hyvin ranskalaisissa manikyyreissä ”pinkkinä” lakkana ja tällä saakin luonnollisemman näköisen kynnen kun monilla muilla ko. tarkoitukseen tarkoitetuilla kynsipedin lakoilla.

Valitettavasti en ole löytänyt tätä China Glazen Calsium Geliä mistään suomalaisesta verkkokaupasta. 🙁 En tiedä myykö sitten Kicks tätä? Ulkomailta tätä saa monestakin verkkokaupasta, kuten H2T, Transula, Nailsupplies jne.

Suosikki päällyslakka leimauksien päälle on Konad Top Coat.

Kun reipas vuosi sitten tilasin itselleni ensimmäiset Konadin leimauslaatat ja leimauslakat, niin jätin tilaamatta tämän Konadin päällyslakan, sillä ajattelin, että pärjään kyllä tavallisella kirkkaalla päällyslakalla. Noh, kyllähän minä pärjäsin, mutta kun muutaman kerran tuntien leimaustyö meni hukkaan, koska kuviot sotkeentuivat, minä sain tarpeekseni ja marssin suttaisten kynsieni kanssa Cesarsin nettikauppaan tilaamaan Konadin Top Coatia ja en ole katunut! Tämä ei sotke leimauksia ja sitä voi käyttää hieman kosteankin leimauksen päälle, jos vaan käyttää päällyslakkaa paksulti parilla kevyellä vedolla. Kyllä tälläkin tietysti leimaukset saa sotkeentumaan jos ohuella kerroksella vetelee moneen kertaan kuvion yli.

Suomessa Konadin Top Coatia myy Cesars ja MiMax.

Minun pikakuivattaja suosikkini on China Glazen Fast Forward Top Coat.

Minusta tämä China Glazen pikakuivattaja ei eroa ylistetystä Seche Vitestä muuten kuin, että China Glaze tuoksuu paremmalle ja on hieman edullisempi. Tykkään itsekin Seche Vitestä, mutta suosin tätä China Glazen pikakuivattajaa, koska se on edullisempi. Molemmat kuivattavat kynsilakan hetkessä pintakuivaksi ja nopeuttavat kovettumista. Molemmat antavat yhtä upean kiillon kynsilakalle ja molemmat valitettavasti alkavat paksuuntua pullon ollessa puolillaan. En siis ole huomannut eroavaisuuksia ominaisuuksissa.

Tätäkään China Glazen tuotetta en löytänyt mistään suomalaisesta verkkokaupasta. Tästäkään en tiedä löytyykö Kickseistä? Tätä China Glazen pikakuivattajaa löytyy samoista jenkkiläisistä verkkokaupoista kuin Calsium Geliä. 😉

Mitkäs ovat teidän ehdottomat suosikit kynsituotteissa? Vai onko sellaisia?

X