Glitz & Glam

Miss Rebel -kesäkokoelma

Teksti: Minna / Glitz & Glam

L’Oréal Paris Miss Rebel -kesäkokoelma on parhaillaan myynnissä ja minun on aika purkaa kokemukseni ja huomioni kokoelman tuotteista.

Miss Rebel -kesäkokoelma sisältää neljä Jeans Effect -kynsilakkaa, kolme Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynää ja sinisen Miss Manga -maskaran.

Jeans Effect -kynsilakat esittelin täältä löytyvässä postauksessa. Farkuista inspiraationsa saaneet tekstuurilakat ihastuttivat minua. Ihanat kesäsävyt ja laadukas koostumus. Parhaimmat mattaiset tekstuurilakat, joita olen käyttänyt. Glitterisissä on paljon loistavia, mutta mattaisissa, crememäisissä on ollut paljon heikkoja tapauksia.

Mega Volume Miss Manga -maskara ilmestyi viime vuonna markkinoille. Esittelin tuolloin mustan maskaran täältä löytyvässä postauksessa. Miss Rebel -kokoelmaa täydentää sähäkän sininen Miss Manga. Värikkäät maskarat ovat viime vuosina nousseet uudestaan muotiin. Nyt on jälleen ”hottia” kulkea huomiota herättävän värisissä ripsissä.

Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynät kolmessa kivassa sävyssä. Delicate Beige, Ocean Blue ja Lovely Lilas.

Kynät ja puikot ovat tällä hetkellä kovassa huudossa. Erityisesti huulipunat ja -kiillot on pakattu kätevästi kyniin. Luomiväreissäkin tätä trendiä on esiintynyt.

Kuvattu auringonpaisteessa

Koostumukseltaan Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynät ovat vahamaisia. Eivät pehmeän voidemaisia, vaan vahamaisia. Tästä syystä ne ovat vedenkestäviä. Kynät levittyvät ihan mukavasti luomelle, mutta työstämiseen ne eivät sovellu. Niitä ei vahamaisen ja kestävän koostumuksensa vuoksi pysty häivyttelemään juurikaan, eikä ns. liikuttamaan luomella. Niiden päälle ei tarvitse käyttää puuterista luomiväriä kiinnittymisen vuoksi. Olen monesti ihmetellyt, että mikä idea on monissakin voidemaisissa luomiväreissä, jos niiden päälle on käytettävä puuterista luomiväriä? Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynät tekevät poikkeuksen, niiden päälle puuterinen luomiväri ei ole välttämätön. Tärkeintä on pohjustus.

Kuvattu luonnonvalossa varjossa

Kestävyyden koin Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynissä hyväksi, kuten myös pigmenttisyyden. Sävyt näyttävät upeilta luomilla ja niiden kaunis metallinen hohde tulee hyvin esiin. Violetissa Lovely Lilas -luomivärikynässä on veikeä sininen hohde, joka antaa sävylle kivan vivahteen.

Levitystekniikasta sen verran, että kynällä kannattaa väritellä pienin, lyhyin vedoin. Näin väri levittyy kaikista helpoiten ja tasaisesti.

Miss Rebel meikissä käytin sinistä Ocean Blue luomivärikynää.

Meikin idea oli tehdä paksu rajaus, jossa ripsityveen tehdään tummansinisellä luomivärillä tuplarajaus. Sähäkät yläripset toivat meikkiin oman pienen lisän. Tässä testasin kynien toimivuutta ja kestävyyttä rajauksessa.

En havainnut mitään ongelmia kestävyydessä, enkä käytössä. Vahamaisen koostumuksensa vuoksi luomivärikynää tulee paikoittain kerrostaa, jotta väri levittyy tasaisesti.

Summer Glow meikki oli kullanhohtoinen ja melko tavanomainen silmämeikin osalta.

Väritin kullanhohtoisella Delicate Beigellä koko liikkuvan luomen ja hieman luomivaon yläpuolelle. Tässä meikissä olen yrittänyt ottaa selville, kuinka Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynä kestää ilman puuterista luomiväriä ja kuinka puuterinen luomiväri pystyy ”liikkumaan” vahamaisen koostumuksen päällä? Käytin puuterista luomiväriä vain ulkonurkassa, josta häivytystekniikalla liikutin sävyä luomivakoon.

Toimii! Luomivärit pysyivät ja puuterista luomiväriä pystyi liikuttamaan häivyttelytekniikassa. Toki vähän normaalia enemmän sai tehdä töitä, mutta toimii.

Tämän meikin nimesin käyttämäni luomivärikynän mukaan, eli Lovely Lilas.

Koko liikkuva luomi on väritetty Lovely Lilas -kynällä. Sen päälle levitin puuterisen luomivärin ja tein vielä päälle ripsityveen rajauksen samaisella kynällä. Alaluomen meikkasin kynällä. Testasin, kuinka Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynät toimivat pohjustajina ja kuinka kestävät alaluomella?

Alaluomi pysyi moitteettomana. Paremmin, kuin pohjusta & puuterinen luomiväri -yhdistelmä. Yläluomella paksulti kerrostamani luomiväri aavistuksen varisi iltamyöhällä, eli noin 12 tuntia meikin tekemisestä. Tämä oli kuitenkin hyvin pientä varisemista ja osa syynä varmaankin turhan paksulti kerrostettu vaaleanpunainen luomiväri. Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynät ovat vahamaisia ja siksi niiden pintaan ei ylenpalttisesti tartu puuterinen luomiväri.

Kokonaisuudessaan Miss Rebel on minusta aika hauska kokoelma. Joskin hieman nuorisolle suunattu, mutta kyllä ne näyttivät toimivan tällaisella 31-vuotiaalla perheen äidilläkin. Siksi kannattaa pitää mieli avoimena kaikkea uutta kohtaan.

L’Oréal Paris Miss Rebel -kesäkokoelmaa myydään rajoitetun ajan tavarataloissa, kuten Anttilat, Stockmannit, Sokokset jne. Myös monista marketeista voi löytää Miss Rebelin, kuten Prismat ja Citymarketit.

Jeans Effect -kynsilakkojen suositushinta on 5,50 €, Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynien 11,90 € ja Miss Manga -maskaran 15,90 €.

Omat suosikkini kokoelmassa ovat kynsilakat, mutta eniten minua kiehtoivat luomivärikynät. Inspiroiduin niistä ja sen varmaankin huomasi meikkipostauksista.

Mikä muuten oli sinun suosikkilook?

Kokoelman tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X