Glitz & Glam

Mitä? Harrastin kynsikoristelua!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tajusin tuossa, että onpas Glitz & Glam ollut kynsipainotteinen viimeiset pari viikkoa. Pahoitteluni, jos se on ärsyttänyt. On tässä ollut ilmeisesti eniten intoa kynsilakoista.

Olin päättänyt, että joulukynsilläni tulisi keikkumaan melkein joka toiselta löytyvä China Glazen Ruby Pumps, joka on todellinen joululakka. Lisäksi halusin valkoista hiekkalakkaa ja siitä syystä OPIn Solitaire Bond Girls -kokoelmasta.

Tälläiset ovat minun joulukynnet 2013. Koska tänä vuonna meillä on joulun väreinä punainen ja valkoinen ja koristeina karkkikeppejä, niin minun oli aivan pakko saada joulumme teema myös kynsille. 

Voitteko kuvitella? Minä koristelin kynnet! Tälläistä sattuu nykyään harvoin, mutta kattokaas joulun kunniaksi jaksoin kivi kiveltä ja helmi helmeltä asetella kynsille. Esittelin ylpeänä miehelleni kynsiäni, kun piiitkästä aikaa koristelin ne. Mieheni kehui hienoa punaista kynsilakka, eli Ruby Pumpsia, mutta ei minun koristelut saanut häntä huokailemaan ihastuksesta. Pöh! *naurua*

Peukalot ja nimettömät lakkasin OPIn Solitairella, joka ei kyllä ominaisuuksiltaan päässyt lempparikseni. Todella hidas kuivumaan ja vaatii monta kerrosta, mutta kaunis! Muut sormet lakkasin kauniilla China Glazen Ruby Pumpsilla. Töpöttelin sienellä liukuvärjäystä Solitairella.

Karkkikepit tein punaisilla ja valkoisilla helmenpuolikkailla. Muut kynnet koristelin joskus aikoja sitten tilatuilla kristalleilla. On muuten perus eBaysta tilattuihin timanttikiekkojen timantteihin verrattuna todella paljon kirkkaampia ja säihkyvämpiä. Suosittelen, vaikka kalliimpia onkin. TÄSSÄ suoralinkki.

Ei nyt ihan näin säihkyviä kuitenkaan. Tämä on kuvamanipulaatio.

Oikein rentouttavaa joulua kaikille Glitz & Glamin lukijoille. Nauttikaa rauhassa ja levätkää, ketkä saatte joulua rauhassa viettää. Saatan postailla vielä illalla tai ajastaa jotain lyhyesti huomiselle.

Lue myös

X