glitz & glam

Miten Glitz & Glamin Minna hoitaa kynsiään? + Ensimmäistä kertaa Minnan alastomat kynnet vilahtaa blogissa ;D

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Blogissani vierailee monta kynsibloggaria ja kynsitaiteilijaa, joten heille ko. postaus on vähän ”turha”, mutta blogissani vierailee myös heitä, jotka eivät vielä ole innostuneet kauniista kynsistä ja niiden hoidosta. Tulevaisuudessa tekstistäni voi olla jollekin myös hyötyä.

Moni tuttavani kyselee minulta, että miten saan kynteni kasvamaan ja kestämään? Toiset luulevat, että minulla teko- tai rakennekynnet. Minulla on aina hyvin yksinkertainen vastaus kysymyksiin… Ne ovat ihan omat tai 100 % luomut (puhun nyt siis kynsistäni ;P ) ja avainsana niille on HOITAMINEN. Kynsiä tarvitsee hoitaa, jotta kestävät. Ilman säännöillistä hoitoa harvalla kynnet kasvaa pitkiksi, koska ehtivät lohkeilla ennen aikojaan. Tosin minullakin on nyt oikean käden etu- ja keskisormen kynnet nysiä, koska onnistuin säheltää niiden kanssa ja ovat nyt lyhyempiä. 🙁

Tein omasta kynsienhoitamisesta kuvitetun ”opuksen”. ;D Kerran viikossa huollan kynteni tällä tavalla…

Minulla on aina ehjä kynsilakka kynsieni suojana ja jos kynsilakkaus lohkeilee, repeilee tai kuluu, niin poistan lakkauksen ja laitan uuden. Käytän kynsilakan poistoon VAIN ja AINOASTAAN asetonitonta kynsilakanpoistoainetta. Kaikkein parhaimmaksi ja kynsiystävällisimmäksi olen todennut Proclén kynsilakanpoistoaineen. Se ei kuivata ja haurastuta kynsiäni, kuten monet muut aiemmin käyttämäni aineet. Olen myös huomannut, että Proclé irrottaa glitteriset lakkaukset paremmin, kun jotkut asetonia sisältävät aineet. Olen esitellyt tämän hyvän kynsilakanpoistoaineen aiemmin blogissani täällä.
VINKKI!!! Proclén kynsilakanpoistoaine on tarjouksessa www.pretty.fi:ssä 9.5. asti. 😉

Pesen aina käteni kynsilakkojen poiston jälkeen ja levitän kynsilleni kynsiöljyä.

Laitan öljyä myös kynsien alapuolelle. Laitan kynsiöljyä joka ilta ennen nukkumaan menoa kynsien alapuolelle.

Hieron öljyn kynsille ja kynsinauhoille, jotta öljy imeytyy ja kosteuttaa kynsiäni. Anna öljyn hetken aikaa vaikuttaa.

Siinä minun ah, niin ihanat naku-kynnet. 😀 Kuten huomaatte, ne ovat kellastuneet kynsilakoista. Olen huomannut, että jotkut vihreät ja siniset kynsilakat värjäävät kynteni ja ajan kuluessa väri muuttuu kellertäväksi.

Työnnän kynsinauhoja appelsiinipuutikulla ylöspäin.

Sen jälkeen pyyhin talouspaperiin kynsiäni, jotta ylimääräinen öljy irtoaa kynsistäni. Viilaan kynsiäni ja käytän vain ja ainoastaan lasiviilaa, sillä se ei revi ja liuskota kynsiäni.

Hion kynsieni pintaa vähän kiillotusviilalla.

Teen tämän vain viikon tai kahden välein.

Kiillotusviila kiillottaa kynsiä ja tasoittaa niiden pintaa. Pyyhkäisen paperilla viilailusta aiheutuneen pölyn pois kynsiltäni.

Sen jälkeen laitan hoitolakan aluslakaksi. Yleensä käytän China Glazen Calsium Geliä, mutta minulla on myös Poshea ja Nail Tekiä, mutta en pidä niistä yhtä paljon kuin China Glazen Calsium Gelistä. Yleensä laitan vain yhden kerroksen, mutta ranskalaista manikyyriä tehdessä laitan kaksi kerrosta.

Sen jälkeen laitan kynsilakan. Kynsilakasta riippuen laitan 1-4 kerrosta. Joko koristelen tai leimailen kynteni. Leimauksien päälle laitan Konadin päällyslakan, jonka jälkeen vielä China Glazen pikakuivattajan. Jos en ole leimaillut, niin laitan vain pikakuivattajan.

Tällä kertaa kuvassa minulla ei ole muuta kuin aluslakka ja 3 kerrosta kynsilakkaa, koska jatkoin leimailulla, mutta siitä tulee sitten seuraavassa numerossa. 😉 Kynsilakka on OPIn Princess Rule!, joka on todella kaunis vaaleanpunainen shimmer-lakka. Ihastuin tähän jo aikoja sitten Charming Nailsin blogissa. 😉

Tänään (eli siis teille eilen, kun luette tätä) posti toi minulle 3 pakettia!!! Piristi mieltä kummasti, kun olen synkistellyt kipeänä olon takia. 🙂 Tässä vähän esimakua tulevista jutuista…

Marilou Bion puhdistusgeeli ja -maito, syväpuhdistavanaamio ja  kuorintavoide. Nyt Minna testaa luomuja. 😉

Madaran tasapainottava kasvovesi, Laveran My Ages silmänympärysvoide, Marilou Bion Anti-age-voide ja yövoide. Kaikki nämäkin ovat luomuja.

NYXin meikkivoide ja meikinpohjustaja. Nämä myös pääsevät testiin. 😉

Ns. pilipali-paletti, eli halpis luomivärejä. Amuse on merkki. Muistuttaako teidän mielestä tuo paletin malli jotain tiettyä luxus-merkkiä? ;D Varsinkin kun paletteja löytyy tämän ja tämän näköisinä. 😉

Nyt se on minulla!!! MACin Dame Edna Whisteria paletti. 🙂 Kyllä huomaa ihan palettien ulkokuorien laadusta kumpi on halpis ja kumpi prima.

Dame Edna paletin lisäksi tuli 3 Stars Makeup Haven (SMH) luomivärinappeja. Vasemmalta lukien punainen Shimmerbrick, kultainen Over the Moon ja violetti Chic.

Sitten vielä iso kasa rajauskyniä silmiin ja huuliin, että myös huulipunia ja kiiltojakin pari kappaletta.

Näistä kaikista on luvassa tuote-esittelyä, arvostelua, meikkejä jne. tulevaisuudessa. 😉

Vappu lähenee… mitkä ovat teidän vappumeiningit? Rauhallinen koti-ilta? Töissä? Kaupungilla tai baarissa riekkumista? Kotibileet? Kertokaa ihmeessä! Entä onko meikki ja kynnet jo suunniteltu?

X