Kynnet

Mustat kynnet pienillä väriraidoilla

17.7.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Viikko lähtee käyntiin kaksiosaisella postauksella. Tässä ensimmäisessä esittelen kynnet, jotka ovat saaneet inspiraationsa huomisessa postauksessa näkyvästä meikistä.

Joskus muinoin mustat kynnet olivat makeinta mitä tiesin. Käytin aika usein mustaa kynsilakkaa. Sitten myöhemmin olen ollut ihastuneempi punaisiin sävyihin, jotka eivät siihen aikaan olleet minusta mitenkään hienot, vaan todella tylsät. Nyt syntyi inspiraatio mustasta kynsilakasta.

Pelkästään mustalla en halunnut kynsiäni lakata, vaan täytyihän niihin pieni väripilkahdus saada mukaan. Näin kynnet eivät näytä niin goottimaisilta, vaan ovat muuten oikeastaan aika raikkaat. Vaikka musta on hallitseva, niin silti huomio ei kiinnity mustaan, vaan vihreään. Tässä näkyy miten värien yhdistelmillä voidaan korostaa jotain tai viedä hallitsevasta väristä huomio siihen jota on käytetty vähemmän.

Näihin värittömän värikkäisiin kynsiini käytin kahta kynsilakkaa. Vihreän värin kynsilleni antoi Mavalan 183 Pistachio ja mustana toimi L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile sävyssä 674 Noir Noir.

Lakkasin etu- ja keskisormen vihreällä Pistachiolla. Tämä kynsilakka on esiintynyt useamman kerran täällä blogissani. Ihana sävy, hyvä koostumus. Muistelisin, että tämä on kesän 2014 limited edition -sävy, mutta voin toki olla väärässäkin. Saattaa löytyä kauppojen hyllyiltä.

Kun Pistachio oli kuivunut, liimasin niille vinyylitarrat ja lakkasin päälle mustalla kynsilakalla. Minulla on sellainen tapa, että liimaan vinyylitarrat jokaiselle haluamalleni kynnelle valmiiksi. Sitten lakkaan yhden kynnen ja otan välittömästi tarran pois. Siten kuvion reunat pysyvät siistinä tarran poistovaiheessa. Tein kerran tutoriaalin ranskalaiseen manikyyriin, jossa käytin vinyylitarroja. Tässä käytin samaisen arkin puolikkaita ympyröitä.

Color Riche Le Vernis a L’Huile -kynsilakat ovat hyviä! Muistin, että olen saanut lehdistönäytteenä tai L’Oréal Paris joulukalenterista mustan tällaisen kynsilakan. Noir Noir levittyy kuin unelma, peittää jopa yhdellä kerroksella, kuivahtaa suht nopeasti ja kiiltää mahtavasti ilman päällyslakkaakin. Todella hyvä kynsilakka tällaisien kuvioidenkin tekoon, sillä yksi kerros riitti peittämään vihreän kynsilakan.

Mietin pitkään, että lisäänkö jotain strasseja tai jotain muuta koristetta mustille kynsilleni, mutta lopulta päädyin jättämään kynnet tällaisiksi. En muistanutkaan miten makea musta kynsilakka voikaan olla. Meinaan syksyllä lakkailla enemmänkin mustalla.

Iskeekö mustat kynnet?

Huomenna sitten meikkipostaus, joka oli näiden kynsien inspiraation lähde.

Kynsilakat saatuja.

Kommentit (2)

Minähän pidän todella paljon näistä L’Oréal Parisin kynsilakoista, mutta kyllä minä silti vähän haukoin henkeä Noir Noirin pigmenttisyydelle. Huikea!

Noir Noir on oikeasti mieletön, pitkästä aikaa musta joka oikeasti peittää yhdellä kerroksella. Niitä ei ole paljoa.

Minähän pidän todella paljon näistä L’Oréal Parisin kynsilakoista, mutta kyllä minä silti vähän haukoin henkeä Noir Noirin pigmenttisyydelle. Huikea!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *