Glitz & Glam

Nailed Polish by Sleek

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään kynsilakkapostaus Sleekin kynsilakasta sävyltään Rust.

Olen saanut tämän Sleekin kynsilakan jo aikoja sitten. Kurkkasin kuvan päiväystä ja huomasin sen olevan 24.7.2012. Hupsansaa! Joskus käy niin, että unohdan ottamani kuvat ja näin käy erityisesti silloin, kun minulla on elämässä paljon kiirettä ja stressiä. Tuohon aikaan ja kaiken syksyä oli niin. Nyt on onneksi ne kiireet helpottaneet uuden kiireen tieltä. Meidän vauvamme. 

Valitsin kesällä Sleekin kynsilakoista sävyn Rust, joka on hehkuvan kuparinen, hieman poltetun oranssinen, lähes metallinen. Sävy sopiikin hyvin kesälle. Rust ei kuitenkaan ole kauniin lämpöisessä hehkussaan ihan minun sävyni, vaikka sen valitsinkin. Ehkä minun makuuni liian lämpöinen sävy… oikeastaan Rust on kuuma sävy. Suosittelen lämpöisten ja oranssisten sävyjen ystäville. Tämä juuri sellainen kynsilakka, joka näyttää makealta kesähelteellä varpaiden kynsillä, jotka vilkkuvat sandaaleista. Ruskettunut iho, vaaleat vaatteet, aurinko paistaa ja hehkuvan oranssiset kynnet. Hmm… kohta onkin taas kesä.

Sleekin Rust on koostumukseltaan ohutta ja helppoa levittää. Se tasoittuu nopeasti kynnelle. Monien edullisempien kynsilakkojen tapaan Sleekin Rust vaatii vähintään kolme kerrosta peittääkseen. Lakka kuivui melko nopeasti.

Hinta-laatusuhteeltaan Sleekin kynsilakat vaikuttavat tämän yhden kokeilemani perusteella hyviltä. Halvoista kynsilakoista parhaimmasta päästä mitä tähän mennessä olen kokeillut.

Postasin Sleekin kynsilakkapostauksen nyt siksi, että Pretty.fillä on Sleekin kynsilakat -50% tarjouksessa. Hintaa kynsilakoilla on vain 2,75 €. Halusin vinkata kaikkia, jotka etsivät edullisia kynsilakkoja. 😉

Sleekin meikkituotteet, erityisesti luomivärit ovatkin monille tuttuja, mutta onko Sleekin kynsilakat tuttuja?

Tuote on blogin kautta saatu.

X