Glitz & Glam

NCLA Once Upon a Time – satumaisen veikeä nudelakka

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tämä kesä on ollut siitä kummallinen, että en ole lakkaillut kynsiäni nudelakoilla. Yleensä aina kesällä iskee se pakkomielle nudelakkoihin. Ehkä syynä on aika ankea ja sateisen viileä kesä, jonka vuoksi olen suosinut enemmän väriä, kuin pelkistettyä.

NCLA Once Upon a Time

Kun sain valita Cesarsshopin valikoimasta itseäni kiinnostavia ja mahdollisesti myös teitäkin kiinnostavia sävyjä, en voinut jättää tätä hauskaa nudelakkaa valitsematta. NCLA Once Upon a Time on hyvin hauska nudelakka. Se on kaikkea muuta kuin tylsä tai pelkistetty. Veikkaan, että Once Upon a Time jakaa mielipiteitä. Minuun tämä hassu glitterpläjäys iskee. Ihana, vaikka onkin vähän kummallinenkin.

NCLA Once Upon a Time

Pohjasävyltään Once Upon a Time on viileä, vähän harmahtava beige. Ohuen, maitomaisen koostumuksen seassa on paljon valkoisia ja pinkkejä hex-glittereitä. Niiden lisäksi joukossa on muutamia keltaisia tikkumaisia glittereitä sekä runsaasti tummanviolettia pientä glitteriä.

Glitteriä on kokonaisuudessaan sen verran runsaasti, että ei ainakaan tarvitse onkia niitä pullosta. Varjopuolena toki suuri määrä glittereitä vaatii tarkkuutta lakkaamiseen. Kuitenkin tässä NCLA Once Upon a Time -lakassa on se hyvä puoli, että lakan pohjasävy antaa paljon anteeksi vaaleaihoisilla. Ei haittaa, vaikka ei olisikaan niin säntillisesti kaikki rajat.

Lakkailua aloittaessani mietin Once Upon a Time -lakan peittokykyä. Pullosta näkee, että se on koostumukseltaan maitomaista, eikä huippupeittävä. Ensin mietin laittavani alle jonkun toisen nudelakan, mutta lopulta päädyin laittamaan NCLA Once Upon a Time -lakan yksinään. Se kannatti, sillä lakka peittää täydellisesti kolmannella kerroksella, lyhyemmillä kynsillä jopa jo toisella. Lakka kuivuu todella nopeasti! Pääsin tekemään kerrokset yhteen putkeen, eli en tarvinnut erillistä välikuivattelua. Kun olin saanut kaikki kymmenen kynttä lakattua, pääsin aina aloittamaan uuden kierroksen siitä, mistä olin aloittanut. Kolmannen kerroksen jälkeen kuivattelin hetken ennen päällyslakkaa. Noin 45-60 minuuttia meni lakkauksen kovettumiseen. Mahtavaa! Eivät menneet lakkaukset ruttuun, kun laitoin peiton kuivausrumpuun, kolhaisin kynnen keittiön seinään, pakkasin salivermeet kassiin ja lähdin salille.

NCLA on kyllä todella laadukas merkki. Alan ihastua tähän enemmän ja enemmän kynsilakka kerrallaan. Tiesittehän, että NCLA on 7-free lakka? Niissä ei ole tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia ja kamferia. Sen lisäksi NCLA kynsilakat ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia.

NCLA Once Upon a Time

Mitään ihan edullisimpia nämä NCLA:n kynsilakat eivät ole. NCLA on luksusmerkki Kaliforniasta. Aina luksus ei ole huippulaatua, mutta NCLA:n kohdalla laatu toteutuu. Hinnaltaan NCLA on 19,90 € / kpl. Millilitrat aiheuttivat vähän päänvaivaa minulle, kunnes tajusin, että NCLA:n kynsilakoissa millimäärät vaihtelevat. Joissakin on 15 ml ja joissakin 13,3 ml. Siitähän tämä on kiva uutuusmerkki Suomessa, että sillä on hyvä saatavuus. Kaikki Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät ovat jälleenmyyjiä Cesarsshopin lisäksi. Pääsee helpommin katsomaan sävyjä ihan livenä, eikä tarvitse ihan sikaa säkissä tilailla netistä, jos ei halua.

Tämä esittelemäni NCLA Once Upon a Time on lopetettu sävy. Sitä ei enää valmisteta, mutta sitä on vielä myynnissä ainakin Cesarsshopilla.

Mitäs tuumaatte NCLA Once Upon a Time -lakasta? Onko se satumaisen ihana vai lähinnä sulanutta mokkajäätelöä ja strösseleitä?

Kävi minulla yksi toinenkin vertauskuva mielessä, mutta valitsin tämän sievemmän version. 😀

Kynsilakka saatu Cesarsshopilta.

Lue myös

X