Glitz & Glam

Yksi kynsilakka, neljä erilaista päällyslakkaa – vaihtelua tyyliin päällyslakalla

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Kynsilakat saatu CND:n maahantuojalta

Jos kaipaat kynsilakkaukseen vaihtelua, mutta et haluaisi haalia kymmeniä sävyjä eri koostumuksissa, niin tämä postaus kannattaa katsoa. Yksi ja sama kynsilakka muuntuu erilaiseksi päällyslakkojen avulla.

Rakastan punaisia kynsilakkoja. Valitsin tällaisen herkun punaisen sävyn, joka on ollut kynsilläni useita kertoja. Tämä mehukas sävy on CND Vinylux sävyssä Element.

Näytän, miltä punainen lakkaus näyttäisi erilaisia päällyslakkoja käyttämällä. CND Vinylux on täydentynyt kolmella uudella päällyslakalla, joilla saa ”tuunattua” lakkaustaan. Tavallisen Weekly Top Coat -päällyslakan rinnalle on tullut Glitter, Pearl ja Matte Top Coat -päällyslakat.

Näin paljon päällyslakka voi muuttaa lakkausta. Pikkurillissä perinteinen kiiltävä pinta. Nimettömässä mattainen, keskisormessa helmiäismäinen ja etusormessa glitterinen pinta.

CND Vinylux Glitter Long Wear Top Coat

Hyvin pientä glitterihippua, jotka välkkyvät hologrammisina. Koska glitteri on hyvin pienikokoista, on se helppo poistaa kynsiltä. Ei mene ikä ja terveys kynsilakkaa poistaessa. Siksi ihan ehdottomasti tämä on suosikkini – kaunis, moneen sopiva ja helppo poistaa. Glitterit jäävät vähän tuntumaan. Siksi itse laitan päällimmäiseksi kerrokseksi kirkkaan päällyslakan, niin pinta tasoittuu täysin. Kuvassa Glitter Top Coat yksinään punaisen kynsilakan päällä.

CND Vinylux Pearl Long Wear Top Coat

Pearl on hyvin viileä, suorastaan sinertävä. Minusta ei oikein istuva tämän punaisen lakkauksen päällä, mutta mielettömän ihana vaaleanpunaisen, violetin, sinisen ja vihreän päällä. Keltaisenkin päälle kannattaa kokeilla.

CND Vinylux Matte Long Wear Top Coat

Mattainen lakkaus on veikeä! Tykkään todella paljon, mutta mattalakkaus on siitä hankala, että se ei pysy montaa päivää mattaisena. Lisäksi kynsilakan kestokin on usein mattaisena heikompi. Mutta on se vaan tyylikäs. Mattaavaa päällyslakkaa kannattaa kokeilla hohtavien ja glitteristen lakkojen päälle. Ne näyttävät todella hauskoille mattaisina.

Tämä CND:n mattainen päällyslakka ei ole ihan täydellisen mattainen. Se jättää enemmänkin satiinisen himmeän lopputuloksen.

CND Vinylux Weekly Top Coat

Tämä on kautta aikain paras päällyslakka. Ollut suosikkini jo vuosia. Weekly Top Coat antaa upean kiillon sekä mahtavasti kestävyyttä lakkaukselle. En enää käytä pikakuivattajia juuri koskaan, koska Weekly Top Coat nopeuttaa kynsilakan kuivumista ja kovettumista. On parempi kuin pikakuivattajat, vaikka ei sekunneissa ihan niin pintakuivaksi mene, mutta nopeasti kuitenkin. Weekly Top Coat vaan nopeuttaa kynsilakan kovettumista, jota taas pikakuivattajat eivät tee yhtä hyvin.

Lue vanhasta postauksestani lisää, jos kiinnostuit!

Näillä CND:n päällyslakoilla voi kivasti leikitellä vanhojen kynsilakkojen kanssa. CND:n päällyslakat ovat naarmuuntumattomia. Olen sen todella huomannut, että CND ei ihan helposti naarmuunnu. Ne eivät myöskään kellastu. Kynsissä säilyy kaunis kiilto. Tai noh, mattainen päällyslakka säilyy mattaisena sen minkä säilyy. Käsiään ei kannata rasvailla silloin, kun käyttää mattaista kynsilakkaa. Käsirasvat ja kynsiöljyt saavat mattalakan kiiltämään.

Nämä CND:n uutuudet – Glitter, Pearl & Matte – löydät CND:n valtuuttamista kynsisalongeista ja kauneushoitoloista. Täältä voit käydä katsomassa lähimmän jälleenmyyjäsi.

Omat suosikkini näistä päällyslakoista ovat perinteinen kiiltävä sekä glitterinen. Siksi tein kuvien ottamisen jälkeen niin, että lakkasin (taas!) kaikki kynnet glitterisellä päällyslakalla.

Mikä sinua miellyttää eniten? Glitteri, helmiäismäinen, mattainen vai kiiltävä?

Lue myös

X