Glitz & Glam

Night Moves Collection - juhlakauden upeimmat sävyt

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Kynsilakat saatu maahantuojalta

Inspiroiduin kynsilakoista, jotka CND:n pohjoismainen maahantuoja minulle lähetti PR-näytteenä. Tässä Night Moves -kokoelmassa niin kivasti säihkyy koko tulevan juhlakauden sävyt.

Nyt lokakuussa on ilmestynyt CND Night Moves -juhlakokoelma. CND:n kokoelmat ovat siitä kivoja, että ne eivät ole valtavan suuria. Tälläkin kertaa kokoelma on neljän sävyn kokoinen, mutta on joskus kuuden kynsilakan kokoelmiakin. Esimerkiksi Color Club on aika usein 12 sävyä ja OPIlla saattaa olla jopa 18 sävyä kokoelmassa. Näin ainakin muistelisin, että joskus OPIn kokoelmat olivat valtavia. CND:n kokoelmat ovat usein aika maltillisia.

#288 KISS OF FIRE

Se joka rakastaa punaisia kynsilakkoja, rakastaa tätäkin sävyä. Minä rakastan punaisia kynsilakkoja. Siksi minulla aika usein näkyy kuvissa punaiset kynnet. Kiss of Fire on upea kiiltävä, viileä punainen.

Koostumus on aavistuksen jellymäinen, jonka vuoksi kynsilakka on äärimmäisen kiiltävä ja läpikuultava kahdella kerroksella. Kiss of Firessa on bonuksena kimaltavaa lastua. Ei siis glitteriä, vaan flakesia, joiden sävymaailma välkkyy hopeana, kultana, oranssina ja fuksiana.

Kiss of Fire levittyy kynnelle kuin unelma, kuivuu nopeasti ja kahdella kerroksella antaa puolipeittävän lopputuloksen.

#289 SOIRÉE STRUT

Hillitty, satiinisen himmeä. Oi! Tämä on niin kaunis sävy. Huurteinen metallisävy, jossa on hopeinen pohja, mutta vivahdetta vaaleanpunaisesta ja lilasta. Ilman päällyslakkaa Soirée Strut on himmeämpi, lähes mattainen. Päällyslakka antaa hieman kiiltoa, mutta silti lopputuloksesta jää näin himmeä.

Kynsilakan koostumus on peittävä, sillä jopa yksi kerros antaa lähes peittävän lopputuloksen. Kahdella kerroksella saa täydellisen peittävyyden. Pelkäsin etukäteen, että tämä lakka jättää ikävästi raitoja kynsille, mutta ei jättänyt. Koostumuksesta on saatu sellainen, että se tasoittuu itsestään lopuksi, eikä kynnelle jää siveltimen jälkiä.

Soirée Strut kuivuu nopeasti kynsille ja on helppo levittää. Tässä ihana tammikuun pakkasten kynsilakkasävy kaikessa huurteisuudessaan.

#290 BELLINI

Tämä kultainen metallilakka on kuin persikalla terästetty drinkki, Bellini. Säihkyvä ja kiehtova metallipinta kynnellä.

Bellini levittyy kuin unelma kynnelle. Kaksi kerrosta antaa lähes täydellisesti peittävän lopputuloksen. Koostumus on jännä. Se on kuin nestemäistä metallia, jossa pienen pientä metallihippua.

Bellini ei ole millään tavalla tylsä kultainen kynsilakka. Se on enemminkin ruusukultainen, sillä sen persikkainen vivahde tuo mielenkiintoa sävyyn. Juhlava ja jouluun erittäin hyvin sopiva, mutta toimii mahtavasti koko vuoden kynsillä. Hienoinen viileys sävyssä antaa kynsilakalle mielenkiintoa.

#291 AFTER HOURS

After Hours on kylmä versio Bellinistä. After Hours on jäinen hopealakka.

Läpikuultavampi kuin kultainen toverinsa kokoelmassa. After Hours omaa täysin samanlaisen koostumuksen, mutta täydellinen peittävyys vaatisi kolme kerrosta. Kuvissa minulla näkyy kaksi kerrosta. Näytti siltä, että kahdellakin olisi saanut täydellisen peittävyyden, mutta kuvat paljastivat, että vähän läpikuultavuutta näkyy.

Minulla nämä CND Vinylux Long Wear -kynsilakat kestävät jopa pari viikkoa, vaikka niitä markkinoidaan viikon kestävinä. Aina kun esittelen CND:n Vinylux -kynsilakkoja, unohdan mainita, että samat sävyt löytyvät myös ammattilaisten tekemistä Shellac-lakoista. Jos siis tykkäät käydä lakkauttamassa kyntesi ammattilaisella kestolakkauksessa, niin nämä Night Moves -kokoelman sävyt saa myös kestolakkauksella.

CND Vinylux Night Moves -kokoelman löydät pian CND:n verkkokaupasta ja muilta jälleenmyyjiltä. Mitä tässä googletin, niin kokoelma ei ole vielä laajasti myynnissä, mutta tulossa pian.

Minuun vetosi Night Moves -kokoelma. Punainen Kiss of Fire on aivan käsittämättömän kaunis! Mutta samaan hengenvetoon kehun kauniin huurteisen Soirée Strutin. Bellini ja After Hours ovat upeita kynsillä, kun haluaa metalliset kynnet. Kivasti yhdistetty jouluajan sävyt talven sävyihin. Inspiroiva kokoelma! Kaikki sävyt ovat todella helppoja levittää kynnelle ja kuivumisaika on lyhyt. Jälleen taattua CND:n laatua, josta pidän.

Mikä sävy sinua eniten miellytti?

X