Glitz & Glam

Nudekynnet, muumeilua ja vähän koulustakin...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eka koulupäivä meni ihan kivasti, mutta emme vielä päässeet itse asiaan, eli töihin! 😀 Vaikka kaikki teoria olikin mielenkiintosta, niin silti mulla persus puutu ja oikeassa ranteessa on varmaan jännetupintulehdus kirjoittelusta. 😀 Siitä on 9 vuotta kun olen viimeksi ollu koulussa, joten tavallaa paikoillaa istuminen ja kirjoittaminen oli RANKKAA! Onneksi huomenna alkaa jo käytännön hommat. JEEEEE! Koska huomenna on ohjelmassa ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu ja kynsien hoito ja lakkaus, niin mähän menen nudena kouluun (siis puolialastomana = ilman meikkiä!) ja koska kynnet lakataan, niin kynsilakat tarvii poistaa… NOH! Mä en sit pystyny olemaan ilman lakkaa ja tänää kolautin palan lakkaa irti yhdestä kynnestä, joten halusin laittaa nudet kynnet, kunnes koulussa sitten ne poistan.

Tässä on Nubarin Funky Opal. Vaatii vähintää 3 kerrosta. Ihan kiva levittää ja kuivuu nopeasti, mut mun makuun aivan mitään sanomattoman värinen. Onhan se kyllä hyvä omistaa jotain pliisuakin lakkaa.

Mutta koska pelkkä Funky Opal oli AIVAN liian booooring, niin lisäsin päälle 3 kerrosta Nubarin 2010 päällyslakkaa. En saannut (yllätys yllätys) kameralla vangittua kimallusta, mut näyttää kynnellä samalta kun kuvassa pullossa.

Tässä mun koulutarvikkeita teoria opiskeluun. Pikku-Myy vihkoon on kirjoitettu jo monta sivua ja kansiossakin on monisteita vinopino, joista jo puolet luin heti kotiin tultuani. Penaalista saan kivan meikkipussukan sitten kun valmistun. 😉 Mä rakastan mustaa väriä (joo, se ei ole oikeasti väri, tiedän 😉 ) ja Muumit on ihania ja mun alta 2-vuotias tyttö osaa isiäkin paremmin kaikki muumihahmot. 😀

Kirjoitimme myös ylös kaikkia ammattilaistukkuja, joista me opiskelijat saamme huikeita alennuksia! Voitte vaan kuvitella kuinka minä virnistelin tyytyväisenä siitä tiedosta. xD

No mutta nyt taidan painua pehkuihin, jotta olen huomenna skarppina uuteen koulupäivään.

Ps. On ollu kiva saada uusia lukijoita ja kommentteja myös ennestää tuntemattomilta ihmisiltä. 🙂

X