Glitz & Glam

Oho! Koristelin kynsiä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Näinkin voi käydä, että intoudun koristelemaan lakkauksia.

Eikä vain vähän glitteriä lisäämällä, vaan oikein olen liimaillut water decal -tarroja, piirtänyt pisteitä ja lakkailut pari kynttä erilaiseksi, kuin kolme muuta. Mikä lie luovuudenpuuska sattui?

Minulta jäi viime kesänä esittelemättä Essien Neon 2013 -kokoelma. Tämä kokoelman DJ Play That Song nimikkolakka oli ihastuttava. Minua on kovasti harmittanut, että en vuosi sitten kiireideni vuoksi ehtinyt kokoelmaa esittelemään. Kuvat puuttuivat yhdestä lakasta, vaikka juuri sitä ko. lakkaa olin käyttänyt kolme kertaa. Mitä saamattomuutta minussa on toisinaan havaittavissa, kun olen liian kiireinen ja stressaantunut?

Koska kyseessä oli neonlakka, niin käytin pohjalle Essien valkoista creme-lakkaa, eli Blancia. Näin väri tulee kirkkaampana esiin ja saan kynnen kunnolla peittoon. DJ Play That Song on upea violetti, mutta todella läpikuultava. Valkoisesta pohjalakasta huolimatta, jouduin levittämään neljä kerrosta. Onneksi kuivumisaika neonlakoilla on lyhyt.

Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin liimasin valkoiset water decal -tarrat ja koristelin pisteitä valkoisella ja turkoosilla Sally Hansenin koristelutussilla. Tusseista postaan tarkemmin jossain vaiheessa. Tämä oli vasta ensimmäinen kerta, kun tartuin niihin. Keskisormeen ja nimettömään levitin Zoyan Mosheen nimistä tikkuglitteriä sisältävää koristelulakkaa.

Turkoosi ja violetti ovat aika kivasti yhteensopiva pari kynsilakkauksessa. Aluksi hieman arvelutti, että kuinkahan räväkkä yhdistelmä on?

Mitä muuten tykkäätte neonlakkojen käytöstä? Koetteko hieman vaikeuksia niiden kanssa? Minusta on aika haastavaa saada valkoinen aluslakka täysin piiloon tai saada neonlakka lakattua täysin samaan kohtaan, kuin valkoinen aluslakka. Jos neonlakka menee yli valkoisen reunan, niin neonlakka näyttää tummemmalta. Siveltimellä rajan siistiminen saa valkoisen lakan näkymään. Kynsinauhan reunaa ”koristaa” valkoinen reuna. Ymmärtääköhän kukaan mitä epätoivoisesti yritän selittää? 😀

Sally Hansen koristelukynät ja Essien DJ Play That Song blogin kautta saatuja. Zoya saatu ystävältä.

Lue myös

X