Kynnet

Oho! Koristelin kynsiä

7.9.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Näinkin voi käydä, että intoudun koristelemaan lakkauksia.

Eikä vain vähän glitteriä lisäämällä, vaan oikein olen liimaillut water decal -tarroja, piirtänyt pisteitä ja lakkailut pari kynttä erilaiseksi, kuin kolme muuta. Mikä lie luovuudenpuuska sattui?

Minulta jäi viime kesänä esittelemättä Essien Neon 2013 -kokoelma. Tämä kokoelman DJ Play That Song nimikkolakka oli ihastuttava. Minua on kovasti harmittanut, että en vuosi sitten kiireideni vuoksi ehtinyt kokoelmaa esittelemään. Kuvat puuttuivat yhdestä lakasta, vaikka juuri sitä ko. lakkaa olin käyttänyt kolme kertaa. Mitä saamattomuutta minussa on toisinaan havaittavissa, kun olen liian kiireinen ja stressaantunut?

Koska kyseessä oli neonlakka, niin käytin pohjalle Essien valkoista creme-lakkaa, eli Blancia. Näin väri tulee kirkkaampana esiin ja saan kynnen kunnolla peittoon. DJ Play That Song on upea violetti, mutta todella läpikuultava. Valkoisesta pohjalakasta huolimatta, jouduin levittämään neljä kerrosta. Onneksi kuivumisaika neonlakoilla on lyhyt.

Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin liimasin valkoiset water decal -tarrat ja koristelin pisteitä valkoisella ja turkoosilla Sally Hansenin koristelutussilla. Tusseista postaan tarkemmin jossain vaiheessa. Tämä oli vasta ensimmäinen kerta, kun tartuin niihin. Keskisormeen ja nimettömään levitin Zoyan Mosheen nimistä tikkuglitteriä sisältävää koristelulakkaa.

Turkoosi ja violetti ovat aika kivasti yhteensopiva pari kynsilakkauksessa. Aluksi hieman arvelutti, että kuinkahan räväkkä yhdistelmä on?

Mitä muuten tykkäätte neonlakkojen käytöstä? Koetteko hieman vaikeuksia niiden kanssa? Minusta on aika haastavaa saada valkoinen aluslakka täysin piiloon tai saada neonlakka lakattua täysin samaan kohtaan, kuin valkoinen aluslakka. Jos neonlakka menee yli valkoisen reunan, niin neonlakka näyttää tummemmalta. Siveltimellä rajan siistiminen saa valkoisen lakan näkymään. Kynsinauhan reunaa ”koristaa” valkoinen reuna. Ymmärtääköhän kukaan mitä epätoivoisesti yritän selittää? 😀

Sally Hansen koristelukynät ja Essien DJ Play That Song blogin kautta saatuja. Zoya saatu ystävältä.

Kommentit (19)

Kiitos Janet! 🙂

Nätit kynnet

Kiitos eekku! 🙂

Oih, miten nätit kynnet! 🙂

Ja ite en vaivaudu laittamaan valkeaa neonien alle, kun inhoan sitä, jos se valkea pilkottaamin sieltä jostain.

Kiitti Tiina! 🙂

Se on ärsyttävää, jos valkoinen pilkottaa. Mutta se neonlakalla lakkaaminen on ärsyttävää ilman sitä. 😀 Niin tuhottoman monta kerrosta saa lakkailla. Huoh! Neonlakat on ihania, mutta vähän hankalia minusta.

Ihanat! Toivottavasti turkoosi koristelukynä ei aiheuta ongelmia. Minulla vieläkin ko kynän värjäämät siniset viirut kynsissä, iloisesti teki sen useamman lakkakerroksen läpi.

Kiitti! 🙂

Ei aiheuttanut ongelmia. Kaikki lähti pois. (olen siis vaihtanut lakkauksia jo) Onneksi! Aika jännää, että se on sinulle tehnyt noin. On minulle joskus jotkut toiset koristelulakat aiheuttaneet vastaavaa.

mä ymmärrän mitä koitat selittää 😀 Itellä välillä sama taistelu mut silti tykkään niistä. Ja kyllä sun kannattaa koristella toistekkin, nää on hienot!

Jee, osasin ilmaista itseäni. 😀 Jep, taistelua, mutta silti niin ihania. 🙂 Voi kiitos! <3

Ymmärsin kyllä mitä selität. Se on tyypillinen ongelma mullakin 🙂 pitää vaan toivoa ettei se näy kuvissa, että sen sai siistittyä piiloon. Mulla on tämä Zoyan lakka sekä tämä Essie, ne ovat kyllä ihastuttavia yhdessä tai erikseen 🙂 hienot koristelut, sopivat hyvin koko lakkaukseen!

En ole käyttänyt juuri näitä, Mosheenia kyllä jonkun tumman luumun päällä 🙂

Joo, silmällähän niitä ei niin huomaisikaan, mutta kuvat ovat aina raa’an paljastavia.

Oletko käyttänyt näitä yhdessä? En muista postausta, mutta onkohan jonnekin alitajuntaan jäänyt muisto näiden yhteensopivuudesta? 🙂

Kiitos, mutta eihän nämä minun räpellykset ole mitään. 😉

Ihanat kynnet 🙂 Mä olen etsinyt noita Sallyn kyniä kissojen ja koirien kanssa (ah se neonkeltainen!), mutta en ole löytänyt 🙁

Kiitos Salla! 🙂 Onko se keltainen neonkeltainen? :O En ole sitä vielä kokeillut. Onko nämä kynät aina loppuunmyyty?

Aivan ihanat kynnet.

Kiitos Jonna! 🙂

Siis aivan mahtavat! 🙂

Voi kiitos Rawaa Al-hamedi! 🙂

Ooiii, nämä ovat todella ihanat 🙂

Kiitos Janet! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *