Glitz & Glam

OPI DS Passion

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Piiitkästä aikaa kynsilakkapostaus. Minulla on kyllä jatkuvasti lakatut kynnet ja saatan ottaa niistä kuviakin, mutta eipä ole tullut postailtua niitä. Ehkäpä laitan kynsipostauksia ns. ”välipäiville”, koska Glitz & Glamin virallisen epävirallinen postaustahti on joka toinen päivä. Minulla on niin paljon postailtavaa, mutta niin vähän aikaa kirjoittamiseen. Blogipostauksien kirjoittaminen on lähes mahdotonta päivällä… lapset. 😉 Yöllä minä sitten nakuttelen kynnet näppikseen sauhuten (ja kuluen) postauksia. 😀 Olen muutenkin luovimmillani aina yöaikaan. Katsotaan nyt, että innostunko laittamaan välipäivinä kynsilakkapostauksia?

OPI DS Passion on minun neljäs Designer Series -sarjan kynsilakka. Minulla oli ennestään Sapphire, Extravagance ja Mystery. Ihania nämä OPIn DS -kynsilakat. 

Ensin katsoin Passionia pullosta, että blaah… ei tämä näytäkään niin kivalta, kun mitä googlettelemalla se oli näyttänyt. Ensimmäisen kerroksen lakatessa olinkin jo myyty. Ihana!

Passion on sävyltään vanharoosa hologrammisena. Aika veikeä ja kaunis. Yksi kauneimpia punasävyisiä kynsilakkoja, joita omistan.

Passion on OPIn laatua. Helposti levittyvä, ohuilla kerroksilla kolme kerrosta peittää, kuivuu erittäin nopeasti ja mitään negatiivista sanottavaa ei ollutkaan. Kaunis ja hienostunut hologrammilakka, en voi muuta sanoa.

Luulenpa, että kynsitaiteilijan aikani alkavat olla ohitse. En oikein jaksa kiinnostua omien kynsien koristeluista. Lakkaan ja teen vain nopeita pieniä juttuja, mutta about vuoteen minulla ei ole ollut intoa kokeilla uutta tai miettiä erilaisia koristeluja. Kuljen vain tutuilla ja varmoilla. Yleensä vielä lähes koristelemattomilla kynsillä. Kynsilakat ovat edelleen intohimoni, mutta ei koristeleminen.

Tällä kertaa laitoin kuitenkin water decal -tarrat koristeiksi. Ne on niin helpot.

Eilen huomasin, että Glitz & Glamin Facebook sivuilla 200 tykkääjän raja rikkoutui. Kiitos kaikille tykkääjille! 🙂 Lupailin jo aikaisemminkin sen kunniaksi arvontaa, joten voisin tässä joku päivä arpoa voittajan. Mukaan arvontaan pääsee, jos on Glitz & Glamin Facebook sivujen tykkääjä tai käy tykkäämässä ennen, kuin ehdin arvonnan suorittaa. Ajattelin olla tällä kertaa mystinen ja en paljasta pientä palkintoa ennen, kun vasta arvonnan jälkeen. Voittajaa en julkaise julkisesti, koska Facebookissa kaikilla on omat nimet, eikä nimimerkkejä. Palkinnon tottakai vilautan kaikille. Otan voittajaan yhteyksiä Facebookin kautta ja huomautan, että kannattaa katsella postilaatikon ”muut” -kansiota myös, sillä sinne menee yleensä kaikki ”ei Facebook -kavereiden” postit.

Facebook sivuja voi käydä tykkäämässä tästä suorasta linkistä tai klikkaamalla ylempää oikean puoleisesta sivupalkista löytyvästä ”laatikosta”.

Todennäköisesti suoritan arvonnan vasta Pariisin matkani jälkeen. Joten vielä ehtii tykkäämään. Nyt, kun vielä käytte liittymässä Googlen käyttäjäraadin lukijoihin, niin saisimme 500 lukijan rajan rikkoutumisesta seuraavan juhlanaiheen. 🙂 En olisi kyllä ikinä uskonut, että blogini vielä joskus olisi näin luettu. Kiitos teille siitä, olitte sitten Googlen käyttäjäraadin kautta lukeva, kirjanmerkeistä vieraileva tai satunnainen kävijä.

Yhdelle toiselle bloggaajalle terkkuja, että ei, en ollut nyt kiireinen, vaikka postaankin kynsipostauksen ja kirjoittelen muuta ylimääräistä samaan postaukseen. 😛 Eräs ”oikeassa elämässä” tutuksi tullut bloggaaja kertoi minulle, että hän huomaa milloin Minnalla on ollut kiire. Olin ihan, että onko se niin läpinäkyvää? 😀 Luulenpa, että muutama muukin on saattanut huomata, että postaan kynsistä ja höpöttelen siihen postaukseen ylimääräisiä, kun olen ollut kiireinen. Joo, monesti niin on ollutkin. Myönnetään. 😀 Tällä kertaa en kuitenkaan ollut.

Kiireetöntä ja keväistä viikonloppua! Joko vappuun valmistautuminen on alkanut?

X