Glitz & Glam

OPI-kopiolakka käytössä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen kerroin hieman nolosta nettishoppailustani teille. Tänään sitten kerron hieman yhdestä kopio-OPIsta. Lukijani Nunnu kyseli eilisen postaukseni kommenteissa ko. nettikaupan osoitetta, jotta sitä osaa sitten vältellä. Olisin laittanut linkin tänne, mutta näköjään ko. kauppa ei ole edes toiminnassa enää. 😀 Että sillälailla… Mutta vinkkinä sanon kaikille, että jos lakat ovat siinä 5 USD tai alle kappale, niin mitä todennäköisimmin kyseessä on kopio. Voisin melkeinpä väittää, että jos nettikaupasta löytyy OPIn lakkojen lisäksi mm. Essietä, Zoyaa, Color Clubia, China Glazea ja monien muiden tunnettujen merkkien kynsienhoitotuotteita ja rakennekynsigeelejä, niin kyseessä on silloin aitoja tuotteita ja kynsilakkoja.

On vaikea sanoa, että onko tämä kopio vaikeampi levittää kuin aito, sillä muutama minun aito OPIn creme-lakka on myös ärsyttävää käyttää. Sherk kokoelman creme-lakat ovat hieman raivostuttavia niiden raidottuvuuden ja hitaan kuivumisen vuoksi. Sanoisin, että tämä kopio on samaa luokkaa Shrek kokoelman creme-lakkojen kanssa. Okei, sen voisin antaa vielä anteeksi, mutta kun poistin tämän kynsilakan, niin se ei ollutkaan ihan helppo juttu. Tämä värjäsi minun kynsieni geelaukset!!! Ihan hirveän näköistä, mutta onneksi ne ovat piilossa kynsilakkauksien alla.

Tässä kuvassa missä tyttäreni lakkasi kynsiäni näkyy peukalonkynnestä ne värjääntymiset. Kaikki ne kohdat missä oli glitter-koristeluita, niin värjäänty. 🙁 Tosi outoa, että geelikynsi värjääntyy! Tämä oli ensimmäinen kerta kun minulle kävi niin. En uskalla enää käyttää noita kopio kynsilakkoja, kun en tiedä mitä myrkkyjä niissä oikein on.

Mutta tein silloin koristelut ko. kynsille, eli glitteri överit…

Nämä säihkyivät ihan mielettömästi, mutta enhän minä sitä saanut vangittua kuviin. 🙁 Oli hauskan näköistä, kun valo heijastui kynsistä joka paikkaan, esim. seinälle, paidalleni, meikatessa jopa poskelle.

Tein violettisen glitter-raidan Nubarin koristelulakalla. Kultaiset viivat ja pisteet on tehty Color Clubin Gingerbreadilla dotting toolia apuna käyttäen. Kärjille laitoin isoja glittereitä sisältävää Color Clubin It’s a Hit! -lakkaa.

Vaikka olenkin melkoinen harakka ja rakastan kaikkea kimaltavaa, niin nämä meni jo hieman överiksi minun makuuni.

Ai niin! Minun piti eilisessä postauksessa pahoitella eräälle lukijalleni, että en sitten millään ehtinyt tekemään Glitz & Glamiin joulukalenteria, mutta katsotaan jospa ensivuonna sitten olisi. 😉

X