Glitz & Glam

OPI The Impossible (Liquid Sand)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Toinen hiekkalakkani olisi tämän päivän postauksen aiheena. Kerroin muutama postaus takaperin kattavammin OPIn Liquid Sand -kynsilakoista, joten en tässä postauksessa piinaa teitä vanhan kertaamisella pitkästi. OPIn Mariah Carey kokoelmasta löytyy neljä Liquid Sand -kynsilakkaa. Liquid Sand -lakat ovat tekstuurilakkoja, eli ne jättävät kynnenpinnan ”rosoiseksi”, eli kuin kynsillä olisi hiekkapinnoite. Jos missasit aikaisemman Liquid Sand -postauksen, niin tästä pääset ko. postaukseen.

The Impossible on kauniin mansikkaisen punainen. Oikeastaan koko kynsilakka näyttää lakatessa mansikkasurvokselta. Herkullinen sävy!

Kynsilakka on koostumukseltaan hieman jellymäistä ja seassa on paljon pieniä ja suurempia glittereitä, että myös tähtiä.

Lyhyille kynsille kerroksia riittäisi kolme, mutta minun pitkille jouduin lakkaamaan neljä kerrosta saadakseni peittävyyttä. The Impossible kuivahtaa pinnalta erittäin nopeasti, mutta usemman kerroksen vuoksi kynsilakan täydelliseen kovettumiseen menee naurettavan kauan. Sain oikeankäden kynsiini kupruja, mutta ne eivät sinällään haittaa tälläisessä epätasaisessa pinnassa. The Impossible ei kuivu yhtä mattamaisen näköiseksi, kuin kokoelman musta Stay the Night.

Tähdet loistavat kauniisti, jos ovat päällimmäisessä kerroksessa. Ensimmäisten kerroksien tähdet eivät näy lakkauksessa yhtä selvästi ja kauniina. Tosin päällimmäisen kerroksen tähdet tuntuvat ikävän raapivina kynnen pinnalla, joten suosittelen, että yrittää saada ne tähden toiseksi viimeiseen kerrokseen, jotta näkyisivät, mutta eivät tuntuisi kynnen pinnalla ikävästi.

En ihastunut tähän The Impossibleen yhtä paljon, kuin Stay the Nightiin. Erittäin kaunis tämä kyllä on sävyltään, mutta hiekkamaisuus jää liian laimeaksi ja tähtien raapiva tunne kynnenpinnassa on ikävä, jos tähdet lakkaa päällimmäiseen kerrokseen.

Tänään on helmikuun viimeinen päivä. Se meinaa sitä, että tänään olen viimeistä päivää LivBoxin kuukauden bloggaaja. Kiitoksia kunniasta ja tittelistä. On aika luovuttaa titteli seuraavalle bloggaajalle. Jäämme odottamaan, että mikä blogi saa seuraavaksi ko. kunnian. 😉
Livboxia voi muuten tilata nyt yhdeksi (1 kk) kuukaudeksi kerrallaan. Tämä on varmasti ilouutinen teille, jotka haluatte kokeilla, että pidättekö konseptista tai kolmen kuukauden LivBox -tilauksen maksaminen tuntuu liian suurelta kerralla. Kyseessä on kestotilaus ja maksu menee suoraveloituksella tililtäsi, mutta voit katkaista tilauksesi heti yhden kuukauden jälkeen. Tästä pääset suoralla linkillä tilaamaan LivBoxin itsellesi. 😉 Nyt tilatut boxit saa huhtikuussa.

Lisäksi tänään on äitini syntymäpäivä. Onnea äiti! 🙂 Mitähän se tytär on äidilleen lahjaksi keksinyt? Sitä en kerro täällä, sillä muuten äiti tietäisi lahjansa ennen kuin ehdin antamaan sitä. 😀

Huomenna onkin sitten jo maaliskuu, eli ensimmäinen kevätkuukausi! Voi ihanaa! Kevät on minun lempikuukauteni. Luonto herää taas eloon, ilma lämpenee päivä päivältä, valon määrä lisääntyy ja kesä lähestyy. Uskomattoman nopeasti meni tämä talvi! Vaikka talvi alkoi tavallaan aika aikaisessa vaiheessa, eli lunta ja kylmää oli hyvin varhain, niin silti tämä talvi sujahti sukkelaan. Ehkä tämä vauvan saaminen ja äitiyslomailu on hämärtänyt ajantajuani. 😉

X