Glitz & Glam

Orly Jealous, Much?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään esittelen taas yhden uuden kynsilakkani. Orlyn pastellisen turkoosinen Jealous, Much?

Jealous, Much? on söpö ja hemppis pastelliturkoosinen creme-lakka. Jealous, Much? muistuttaa aika paljon Essien Candy Mint Applea, jota olen kauan halunnut. Jealous, Much? löytyy Orlyn tämän kevään kokoelmasta Cool Romance.
Jealous, Much? raidoittuu hieman ja sitä ei ole yhtä helppoa saada levittymään kuin Essien creme-lakkoja. Myös kynsilakan kovettumisessa menee kauemmin kuin Essien lakoissa. Kun lakkasin monta kertaa Essien kynsilakoilla, niin totuin niiden helppouteen ja nopeaan kuivumiseen/kovettumiseen. Orlyn Jealous, Much? on hyvä creme-lakka, mutta ei vedä vertoja kuitenkaan Essien kynsilakkojen mahtavuudelle. Pahoittelen, että ylistän usein Essietä, mutta ko. merkin creme-lakat ovat vain parhaimpia mitä olen koskaan käyttänyt. Orly, OPI, China Glaze, Color Club, Zoya jne. ei pärjää creme-lakoissa Essielle.

Minulle tuli Jealous, Much? -lakan sävystä mieleen ranskanpastillit, joten halusin tehdä hieman suklaaseen viittaavan koristelun.

Liimailin suklaanruskeita ja pastelliturkoosisia helmen puolikkaita ja tein niillä yksinkertaisen ranskistyyppisen koristelun.
Helmet hohtavat kauniina creme-lakan päällä ja pääsevät paremmin oikeuksiinsa, kuin esimerkiksi metallisen tai helmiäislakan päällä.

Sitten pieni mainostus meikkikilpailusta, jonka järjestää kosmetiikkaverkkokauppa Love It.

Kuva: Love It

Love It järjestää kesämeikkikilpailun. Suunnittele ja luo oma kesämeikkisi tulevalle kesälle. Kuvaa se ja osallistu kilpailuun. Kuusi (6) parasta kesämeikkiä pääsee finaaliin, joista yleisö äänestää oman suosikkinsa. Esikarsinnan suorittaa Love It -verkkokaupan Heidi ja minä. 😉 Meikkikilpailun kolme eniten ääniä saanutta palkitaan mukavilla palkinnoilla. 🙂

Osallistumisohjeet, kilpailun säännöt ja palkinnot löydät täältä. 🙂

Ei muuta kuin kesämeikkiä toteuttamaan ja osallistumaan! 😉 Jännityksellä odotan osallistujien näyttäviä meikkauksia. 🙂

X