Glitz & Glam

Suloisen pastelliset ja keväiset skittle-kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksessa näkyvät tuotteet saatu CND:n maahantuojalta

Skittle-kynnet olivat todella trendikäs juttu menneinä vuosina. Tämä on yksi helpoimpia tapoja tuoda jotain erilaisuutta kynsilakkaukseen. Lakataan jokainen kynsi eri sävyllä, ja sillä tavoin saadaan pirteät ja vähän erilaiset kynnet. Skittle on koristelemattomanakin omalla tavallaan koristelu kynsillä. Skittlessä on ideana se, että jokainen kynsi on erilainen.

Olen huomannut, että itse suosin skittle-lakkausta nimenomaan kevätaikaan. Väreinä on usein pastellisävyjä, koska skittle-kynnet näyttävät jotenkin niin hauskoilta pastellisävyillä.

Skittle-lakkaukseen tarvitaan eri sävyisiä kynsilakkoja. Itse toteutin skittle-lakkauksen CND Vinylux Chic Shock -kokoelman pastellisilla creme-kynsilakoilla. Pastellisävyt ovat siitä parhaimpia skittle-lakkaukseen, kun vastavärisyyksistään huolimatta, pastellisävyt ovat harmoniset keskenään.

Olen ennenkin lakannut pastelliset skittle-kynnet. Silloin käytin tekstuurilakkoja. Tässä linkki neljän vuoden takaiseen postaukseen.

Skittle-kynsissä voidaan myös leikitellä erilaisten tekstuurien kanssa ja tehdä saman värin eri tummuuksilla liukuva skittle. Tässä farkku-skittlet parin vuoden takaa.

Koska CND:n Chic Shock -kokoelmassa ei ollut viittä sävyvaihtoehtoa, lakkasin peukalon samalla kuin etusormen. Skittlessä lakkaillaan jokainen kynsi eri sävyllä, mutta toimii tämä näinkin. Näyttää hauskalta.

Niin, vai onko tämä nyt sitten skittlette? Muistelisin lukeneeni, että skittle on se, jossa on jokainen kynsi erilainen. Skittlette taas se, jossa vähintään kaksi kynttä samanlaisia. Joten tämä lakkaukseni taitaa oikeasti olla skittlette, vaikka nyt skittleksi sitä kutsun. Tarkkana saa olla, ettei termit mene sekaisin. 😀

Aikaa ja vaivaa tämä skittle-lakkaus kysyy vähän enemmän kuin lakkaisi kaikki kynnet samalla sävyllä. Toisaalta, tässä pääsee etenemään lakkauksissa kaiken aikaa, kun ei tarvitse kuivatteluja odotella välissä. CND Vinylux on siitä ihana, että nämä pastelliset creme-koostumuksen kynsilakat tasoittuvat helposti kynnelle ja kuivuvat nopeasti. Pääsee kaiken aikaa lakkailemaan jotain kynttä. Kerroksia tarvitsi vain kaksi, jotta sain täydellisen peittävyyden.

Käyttämäni CND Vinylux Chic Shock -kokoelman kynsilakat ovat:

#273 CANDIED – hempeä vaaleanpunainen (keskisormi)
#274 TAFFY – turkoosinen/mintunvihreä (nimetön)
#275 JELLIED – vaaleankeltainen (pikkurilli)
#276 GUMMI – viileä lila (etusormi)

Jos joku näihin söpöläisiin ehti ihastua, niin vielä en löytänyt Suomesta. Tulevat varmaan tässä huhtikuun aikana.

Arvaatteko mikä sävy sykäytti eniten? Luulin sen olevan lila, koska sillä päätin lakata peukalon ja etusormen kynnet. Minä ihastuinkin turkoosiseen Taffyyn, joka on nimettömässä. Pakko kokeilla tässä keväällä lilan ja turkoosin yhdistelmää. Siitä tulee varmasti ihana!

Pastellisen höttöistä keskiviikkoa kaikille! Huomenna postailen kuulumisiani. Minulle kuuluu niin paljon kaikkea, että siitä syntyy ihan postauksen verran asiaa. Huomiseen siis!

X