Glitz & Glam

I Pink You Anytime - pinkit blingikynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksessa oleva kynsilakka saatu Cesarsshopilta

Nyt on silmänruokaa pinkeistä ”hologrammiglitterblingikynsistä” pitäville. Kääks! On makea kynsilakka! Tein sellaisen radikaalin liikkeen, että viilasin kynnet lyhyemmiksi kuin tavallisesti. Minua ärsyttää, kun saan kahden viikon välein olla lyhentämässä niitä. Jospa tällä kunnon lyhennyksellä saisin tuplattua välin. Koska lyhensin kynnet kunnolla, viitsin laittaa hankalasti poistettavaa glitterlakkaa. Pitkiltä kynsiltä poisto on tuskaisempaa, joten lyhyemmiltä sitä viitsii tehdäkin. Minulla on todella hyvä ”peel of” -aluslakka, mutta halusin lakkauksen kestävän sen viikon, joten nuo kuorittavat aluslakat eivät tässä tapauksessa ole hyvä valinta.

Lyhyemmille kynsilleni lakkasin aivan mielettömän hienon pinkin hologrammisen glitterlakan. Niin herkku! Kyseessä on Kiara Skyn kynsilakka, joka on sävyltään I Pink You Anytime. Täysin kirkas pohjasävy, jossa runsaasti pinkkiä, kimaltamatonta glitteriä sekä hologrammisena välkehtiviä glittereitä. Jos haluaa päästä helpolla, kannattaa lakata alle jollain pinkillä tai vaaleanpunaisella kynsilakalla. Päälle sitten tällä upealla Kiara Skyn kynsilakalla. Mutta ilman pohjalakkaustakin saa näin peittävän kolmella kerroksella. Joistakin kohdin oma kynsi kuultaa, mutta se ei oikeastaan edes haittaa. I Pink You Anytime on niin välkehtivä, että paikka paikoin läpikuultava oma kynsi ei edes näy.

Oli pilvinen ja hämärä päivä, kun kuvasin nämä kynnet. Siitä huolimatta I Pink You Anytime on todella blingi! Tämä epätarkka kuva sen todella näyttää, kuinka hienosti hologramminen kimallus kynsilakassa näkyy.

Tässä kuherteluvaiheessa aina mietin, että miksi lakkailen niin harvoin kunnon glitterlakoilla? Jos en ole käyttänyt kuorittavaa aluslakkaa, niin poistovaiheessa sitten aina muistan. Näitä on vaan niin painajaismaista poistaa. Siinä menee ikä ja terveys, kun hinkkaa glitteriä irti kynsistään. Joten jos glitterlakalla lakkailee, niin suosittelen sitä aikaisemmin linkkaamaani UNT Ready For Takeoff -aluslakkaa. Minä en nyt laittanut, koska haluan näiden kestävän vappuun asti.

Tässä olikin viimeksi nudelakkaus kynsillä. Ai, että tämä pinkki ja niin blingi lakkaus on nyt makea. Olen aika liekeissäni, jos satuitte kirjoituksestani huomaamaan. Silmäilen kaiken aikaa näitä kynsiäni, kun ne nakuttelevat tekstiä tähän postaukseen. Tyttäreni huomasi välittömästi äitinsä makeat kynnet. Yllätyyyys! Ei näitä voi olla huomaamatta – varsinkaan, jos on vähänkin kimaltavan perään.

Tämä oli minun ensimmäinen kokeiluni Kiara Sky brändiltä. Merkki on varmasti tullut monille tutuksi näppärästä Dip Powder -tekniikasta, jolla tehdään helpommin ja nopeammin rakennekynnet. Minulle on tuota tarjottu kokeiluun, mutta en ole oikein kokenut itselleni tarpeelliseksi, koska kynteni ovat luonnostaan aika vahvat ja kasvavat pitkiksi. Olen kyllä nähnyt miten noita tehdään. Näytti paljon helpommalta ja nopeammalta kuin geelikynsien tekeminen, joita itse tein vuosina 2011-2012.

Kiara Skyn kynsilakat eivät ole mitenkään hirvittävän kalliita. Tämä postauksessa esiintyvä I Pink You Anytime näyttää olevan 9,90 € / 15 ml. Kiara Skyta löytyy Cesarsshopin valikoimasta. Jatkan brändiin tutustumista, niin kerron sitten mitä tuumaan Kiara Skyn laadusta. Ensimmäinen kokemus on ainakin vaikuttanut hyvältä.

Mitäs tykkäätte neon pink hologram glitter -kynsistä?

P.s. Tänään tentti ja esitys! Sitten on kevään kurssit paketissa! Huomenna heitän pienen yhteenvedon kevään onnistumisista ja epäonnistumisistani. Kerron myös viime viikon kilpailuista. Jään sen jälkeen muutaman päivän lomalle. Mutta siitä enempi huomisessa postauksessa. 🙂

X