Glitz & Glam

Pinkit seepran raidat…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

… vai onko ne sittenkin mustat raidat pinkillä taustalla? 😉

Mietin tuossa eräs ilta, että mitähän sitä laittaisi kynsille? Tuntui, että mikään kynsilakka ei kiinnostanut, mitkään koristeet eivät kiehtoneet ja ei oikein huvittanut näperrellä mitään pikkutarkkaa… Tuttu tunne varmaan monille. 😀 Sitten tuli tehtyä vaan jotain…

No siihen olin tyytyväinen, että vihdoin kokeilin blogimiittin goodie bagista saatua Konadin vaaleanpunaista leimauslakkaa, jonka Cesars sponssasi.

Lakkasin etu- ja keskisormen, että myös pikkurillin Color Clubin Green is the New Pink creme-lakalla. Peukalon, nimettömän ja muiden sormien kärjet lakkasin Color Clubin Bewitching creme-lakalla.

Leimaukset kärjille ja nimettömän & peukalon (jonka unohdin kuvata) leimaukset Konadin vaaleanpunaisella leimauslakalla Konadin M57-laatasta löytyvällä seeprakuviolla. Pinkkiä glitteriä hieman koristeeksi rajoille ebaysta tilatulla koristelulakalla.

Jostakin syystä minulla on ollut viime aikoina toisinaan hieman hankaluuksia leimauksien kynsille tarttumisen kanssa. Luultavasti syynä on uusi stampperi, vaikka olen kyllä sitä hieman karhentannut kynsiviilallakin. Noh, saa nähdä alkaako kohta tarttumaan vähän paremmin. Vinkkejä otetaan vastaan jos sellaisia on? *wink, wink kynsitaiteilijat*

Tässä on viime aikona ollut taas kynsien suhteen aika vaisua tuo luovuus ja mikään kynsilakka ei meinaa napata. 🙁 Hieman tätä vaisua vaihdetta piristi rakas ystäväni… sain kaksi uutta kynsilakkaa synttärilahjaksi (synttärini ovat vasta huomenna) ja merkki on sellainen jota olen halunnut jo reilun vuoden kokeilla, mutta ei ole tullut tilattua jostakin syystä. Pääsen kokeilemaan uuden kokoelman kynsilakkoja minulle uudelta merkiltä. 🙂 Kivaa!

X