Glitz & Glam

Pinkit seepran raidat...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

… vai onko ne sittenkin mustat raidat pinkill√§ taustalla? ūüėČ

Mietin tuossa er√§s ilta, ett√§ mit√§h√§n sit√§ laittaisi kynsille? Tuntui, ett√§ mik√§√§n kynsilakka ei kiinnostanut, mitk√§√§n koristeet eiv√§t kiehtoneet ja ei oikein huvittanut n√§perrell√§ mit√§√§n pikkutarkkaa… Tuttu tunne varmaan monille. ūüėÄ Sitten tuli tehty√§ vaan jotain…

No siihen olin tyytyväinen, että vihdoin kokeilin blogimiittin goodie bagista saatua Konadin vaaleanpunaista leimauslakkaa, jonka Cesars sponssasi.

Lakkasin etu- ja keskisormen, että myös pikkurillin Color Clubin Green is the New Pink creme-lakalla. Peukalon, nimettömän ja muiden sormien kärjet lakkasin Color Clubin Bewitching creme-lakalla.

Leimaukset kärjille ja nimettömän & peukalon (jonka unohdin kuvata) leimaukset Konadin vaaleanpunaisella leimauslakalla Konadin M57-laatasta löytyvällä seeprakuviolla. Pinkkiä glitteriä hieman koristeeksi rajoille ebaysta tilatulla koristelulakalla.

Jostakin syystä minulla on ollut viime aikoina toisinaan hieman hankaluuksia leimauksien kynsille tarttumisen kanssa. Luultavasti syynä on uusi stampperi, vaikka olen kyllä sitä hieman karhentannut kynsiviilallakin. Noh, saa nähdä alkaako kohta tarttumaan vähän paremmin. Vinkkejä otetaan vastaan jos sellaisia on? *wink, wink kynsitaiteilijat*

T√§ss√§ on viime aikona ollut taas kynsien suhteen aika vaisua tuo luovuus ja mik√§√§n kynsilakka ei meinaa napata. ūüôĀ Hieman t√§t√§ vaisua vaihdetta piristi rakas yst√§v√§ni… sain kaksi uutta kynsilakkaa syntt√§rilahjaksi (syntt√§rini ovat vasta huomenna) ja merkki on sellainen jota olen halunnut jo reilun vuoden kokeilla, mutta ei ole tullut tilattua jostakin syyst√§. P√§√§sen kokeilemaan uuden kokoelman kynsilakkoja minulle uudelta merkilt√§. ūüôā Kivaa!

X