Glitz & Glam

Pirteät pistaasikynnet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kesän ensimmäiset vihreät kynnet! Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja vasta nyt minulla on vihreät kynnet. En ole vihreän suurin ystävä, mutta toisinaan jotkut sävyt saattavat ihastuttaa sen verran, että pääsevät käyttööni. Luomiväreissä vihreän tulee olla synkkä ja tumma, kynsilakoissa taas pirteät ja kirkkaat vihreät miellyttävät.

Goodie bagista minulle tuli tämä Mavalan nätti Pistachio. Minulla ei ole vuosiin ollut Mavalan kynsilakkoja, joten oli kiva kokeilla pitkästä aikaa.

Jälkiruokien inspiroima kesäkokoelma on sävymaailmaltaan ja nimiltään herkullinen. Lakka levittyi toisella kerroksella tasaisesti. Yllätyin siitä, että pieni sivellin sai aikaan tasaista jälkeä. Peittävyys on hyvä, sillä kaksi kerrosta riittää. Pistachio kuivahtaa melko nopeasti, vaikka kyseessä on creme-koostumus.

Pistachio yksinäänkin oli kiva, mutta kaipasin lakkaukseen jotain. Keksin, että pääsen testaamaan saamani Dollish Polishin Passionate Peridotin.

Passionate Peridot kuuluu Dollish Polishin uusimpaan kokoelmaan Birth Stone. Hyvin pientä ja hienojakoista glitteriä sisältävä kynsilakka säihkyy vihreänä ja kultaisena. Täydellinen Pistachion päälle. Töpöttelin sienellä yksinkertaisen liukulakkauksen Passionate Peridotilla.

Mavalan kynsilakkoja löytyy oikeastaan kaikkialta. Niin tavarataloista, kuin marketeista. Hintaa Mavalan kynsilakoilla on noin 5 euroa / 5 ml. Dollish Polishin kynsilakkoja Suomessa myy CesarsShop. Hintaa lakoilla on 14,80 euroa / 15 ml.

Näistä kynsistä tulee mieleen pistaasijäätelö, joka on minusta yksi herkullisimpia jäätelömakuja, salmiakin/lakritsin, mintun ja suklaan lisäksi… kookosta unohtamatta.

Mikä jädemaku vetoaa sinuun eniten?

Mavalan Pistachio saatu goodie bagista, Dollish Polish saatu Cesarsshopilta.

Lue myös

X