Glitz & Glam

Poshé Treatment Basecoat on kynsieni uusi ”ystävä”

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänää kerronkin teille minun kynsieni pelastajasta.

Kerron pikaisesti taustaa kynsistäni. Minulla oli reilun vuoden geelikynnet, mutta otin ne pois tuossa about 3-4 kuukautta sitten. Ensin laitoin kirkkaan geelilakkauksen suojaksi, mutta en jaksanut sitten enää niitäkään huoltaa ja vaihdella, joten päätin jatkaa täysin ”luomukynsillä”. Kynteni olivat aivan hirveässä kunnossa ja todella heikot. Minulla ei ole mitenkään vahvat kynnet luonnostaan ja lisäksi joudun työssäni ja opiskelussani lotraamaan veden kanssa, joka tietysti kuluttaa kynsiä.

Olen suosinut jo kauan China Glazen Calsium Gel -hoitolakkaa, mutta se pääsi loppumaan, joten kaivoin hädissäni laatikostani Poshén hoitolakan. Minulla on ollut tämä Poshén Treatment Basecoat jo kauan! Taisin ostaa tämän loppuvuodesta 2010, mutta jäi parin kokeilemisen jälkeen käyttämättä. Tykästyin China Glazen Calsium Gelin koostumukseen enemmän, koska sillä on tasoittava vaikutus.

Vaikka Poshé Treatment Basecoat lupaa tasoittavuutta, niin minusta kovin uurteiset kynnet vaativat jonkun Ridge Filler -lakan Poshén päälle. Erityisesti silloin, jos käytettävä kynsilakka on armoton epätasaisuuksille. Minulla ei ole uurteiset kynnet, mutta joskus jostakin kohtaa kynnessä on epätasaisuuksia, joita pari kerrosta Poshéa ei valitettavasti täysin tasoita. MUTTA… jos tämä seikka nyt unohdettaisiin, niin Poshé on mainio aluslakka ja hoitolakka. 🙂

Olen nyt käyttänyt pari kuukautta pelkästään Poshéa aluslakkana ja huomaan selkeästi kuinka kynteni liuskottuvat vähemmän ja ne kestävät jopa kolhujakin toisinaan. Lisäksi kynsilakat kestävät aika kivasti Poshén päällä. Eli kynsilakkaus kestää paremmin, mutta syy voi myös olla siinäkin, kun kynsi on terveempi ja vahvempi, niin kynsilakkakin kestää paremmin.

Koostumukseltaan Poshé on ohutta ja väriltään kirkasta. Se kuivuu nopeasti ja antaa vain aavistuksen tasoittavuutta kynnen pinnalle. Itse käytän kahta kerrosta Poshéa, ennen värilakan levittämistä. Olen huomannut, että Poshé ei kellastuta kynsiä ollenkaan.

Suti on aivan tavallisen kokoinen, eli melko ohut ja pitkä. Pullo on sininen, josta annan hieman Poshélle miinusta, sillä pullosta ei näe, koska hoitolakka tekee loppuaan. 🙁 Minun varmaan tarvitsee tilata tätä lisää varastoon tai sitten tämän loputtua käytän Nail Tek II:n, joka minulta on kanssa jäänyt käyttämättä, vaikka senkin ostin silloin loppuvuodesta 2010.

Suosittelen Poshéa kaikille pehmeä kyntisille, joiden kynnet liuskottuvat ja ovat heikot. Minulla Poshé toimii ja se aivan oikeasti yllätti minut, kun tässä jokunen viikko sitten oivalsin, että kynteni ovat vahvistuneet selkeästi ja liuskottuminen on vähäistä.

En löytänyt Suomesta, kuin yhden jälleenmyyjän. Cesars ainakin myy täällä Suomessa tätä Poshé Treatment Basecoat -hoitolakkaa. Jenkkiläisiltä kynsilakkakaupoilta löytyy tätä myöskin. 😉

Muita, jotka olisivat huomanneet saaneensa apua heikoille kynsilleen Poshésta? Vai onko oma pelastuksesi ollut joku muu hoitolakka? Jakakaa omia suosikkejanne ja SUOSITELKAA minulle jotakin, joka toimii. 😉 Poshé ainakin toimii minulla. 🙂

Ps. Minulla on nyt sellainen tunne, että kun julkisesti menin kehumaan vahvistuneita kynsiäni, niin nyt aivan varmasti katkon kaikki aivan lyhkäisiksi. :O Ikinä ei saisi kehuskella mitään. 😀 Koputanpa varuiksi puuta ja toivon, että kynteni eivät hajoa tämän kehuskelun vuoksi. ;D

X