Glitz & Glam

Ranskalainen manikyyri Essien kynsilakoilla

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Harvoin teen ranskalaista manikyyriä, mutta ehkä noin kerran vuoteen innostun kokeilemaan.

Ranskis on klassinen ja ajaton. Aina tyylikäs ja toimiva arkeen, että juhlaan. Jos perinteinen ranskis tuntuu tylsältä ja taitoja riittää, niin sitähän voi luoda vaikka mitä kivaa. Ranskiksia voi koristella, ne voi lakata muulla, kuin valkoisella jne. Kynsiblogeihin kurkkaamalla löytyy paljon upeita taideteoksia ja vinkkejä ranskiksen ”tuunaamiseen”.

Minä kokeilin hyvin pientä ”lisää” ranskikseeni. Lakkasin päälle kauniilla helmiäishohtoisella kynsilakalla.

Käytin manikyyriini Essien kynsilakkoja. Ensin lakkasin kolme kerrosta vaaleanpunaisella Muchi, Muchilla. Kärjet olen lakannut Essien valkoisella Blancilla. Kärjet vaativat kaksi kerrosta, jotta sain tasaisen lopputuloksen. Päälle kaksi ohutta kerrosta Pure Pearlfectionia, joka antaa upean helmiäishohteisen silauksen lakkaukselle.

Ranskiksen rajalla käytin apuna valkoista Sally Hansenin I Heart Nail Art -kynää. Oli kätevää piirtää kynällä raja ja sen jälkeen lakata kärjet valkoisella kynsilakalla. Mietin sitten jälkeenpäin, että olisikohan ranskis onnistunut värittämällä kärjen pelkästään tussilla? Täytyy testata.

Koen ranskiksen vaivalloiseksi, mutta kyllä se kannatti. Nämä olivat ihanat! Harmillista on se, että vaikka lakkaus kestää pitkään, niin kärjet kuluvat. Alta paljastuu ei niin valkoinen oma kynnen kärki.

Essien kynsilakkoja myydään ainakin Sokoksilla, Emotioneissa, Stockmanneilla, Anttiloissa, Kickseissä ja taisi niitä löytyä Citymarketeistakin. Vai muistanko ihan väärin? Käyn itse enimmikseen S-ryhmän kaupoissa. Hintaa Essien kynsilakoilla on noin 13,50-15,90 euroa.

Sally Hansenin koristelutusseja myydään ilmeisesti Anttiloissa ja hintaa niillä on noin 9-10 euroa.

Tykkäättekö ranskalaisesta manikyyristä, mutta koetteko sen hieman työlääksi tehdä?

Sally Hansen I Heart Nail Art -kynä ja Essien Pure Pearlfection blogin kautta saatuja.

Lue myös

X