Kynnet

Ranskalainen manikyyri Essien kynsilakoilla

24.9.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Harvoin teen ranskalaista manikyyriä, mutta ehkä noin kerran vuoteen innostun kokeilemaan.

Ranskis on klassinen ja ajaton. Aina tyylikäs ja toimiva arkeen, että juhlaan. Jos perinteinen ranskis tuntuu tylsältä ja taitoja riittää, niin sitähän voi luoda vaikka mitä kivaa. Ranskiksia voi koristella, ne voi lakata muulla, kuin valkoisella jne. Kynsiblogeihin kurkkaamalla löytyy paljon upeita taideteoksia ja vinkkejä ranskiksen ”tuunaamiseen”.

Minä kokeilin hyvin pientä ”lisää” ranskikseeni. Lakkasin päälle kauniilla helmiäishohtoisella kynsilakalla.

Käytin manikyyriini Essien kynsilakkoja. Ensin lakkasin kolme kerrosta vaaleanpunaisella Muchi, Muchilla. Kärjet olen lakannut Essien valkoisella Blancilla. Kärjet vaativat kaksi kerrosta, jotta sain tasaisen lopputuloksen. Päälle kaksi ohutta kerrosta Pure Pearlfectionia, joka antaa upean helmiäishohteisen silauksen lakkaukselle.

Ranskiksen rajalla käytin apuna valkoista Sally Hansenin I Heart Nail Art -kynää. Oli kätevää piirtää kynällä raja ja sen jälkeen lakata kärjet valkoisella kynsilakalla. Mietin sitten jälkeenpäin, että olisikohan ranskis onnistunut värittämällä kärjen pelkästään tussilla? Täytyy testata.

Koen ranskiksen vaivalloiseksi, mutta kyllä se kannatti. Nämä olivat ihanat! Harmillista on se, että vaikka lakkaus kestää pitkään, niin kärjet kuluvat. Alta paljastuu ei niin valkoinen oma kynnen kärki.

Essien kynsilakkoja myydään ainakin Sokoksilla, Emotioneissa, Stockmanneilla, Anttiloissa, Kickseissä ja taisi niitä löytyä Citymarketeistakin. Vai muistanko ihan väärin? Käyn itse enimmikseen S-ryhmän kaupoissa. Hintaa Essien kynsilakoilla on noin 13,50-15,90 euroa.

Sally Hansenin koristelutusseja myydään ilmeisesti Anttiloissa ja hintaa niillä on noin 9-10 euroa.

Tykkäättekö ranskalaisesta manikyyristä, mutta koetteko sen hieman työlääksi tehdä?

Sally Hansen I Heart Nail Art -kynä ja Essien Pure Pearlfection blogin kautta saatuja.

Kommentit (20)

Ei muuta kuin tekemään. 😉 Sinulta luonnistuu varmasti näppärämmin, kuin minulta. 😉

Kaunista jälkeä tuli! Etenkin tuo helmiäslakkaus viimeistele koko jutun, mun silmään se tekee tästä hiukan bile-/juhlallisemman!

hanna
http://www.hannamariav.com

Kiitti! 🙂 Tuo helmiäislakka näytti luonnonvalossa todella upealta, mutta enhän minä osannut taltioida sitä kameralla. 🙁

Oih, mä tykkään niin paljon ransiksesta. Se saa kädet näyttämään huollitelluilta ja kauniilta. Pitäisi taas itsekin vaivaantua 😀

Samoin, mutta niin harvoin tulee tehtyä. Kynsien ei edes tarvitse olla pitkät. Kunhan viilaa ja huolittelee kynnen muotoa. Lyhyetkin kynnet näyttää upeilta ja ransiksessa saakin feikattua kynttä pidemmän näköiseksi. 🙂 Itselläni on aina ranskiksissa tosi naisellinen ja huoliteltu fiilis.

Mie teen ranskiksia toooooooodella harvoin, varmaan kerran kahdessa vuodessa. 😀 Vaikka sen jotenkin ajattelee olevan todella simppeli ja nopea tehdä, niin miulla menee sen kanssa aina niin kauan aikaa ja onnistun hyvin usein turaamaan sen jotenkin ennen valmistumista. Ei vaan sovita yhteen, ranskis ja minä. Ellei sitten puhuta niistä lautaselle kuuluvista ranskiksista. 😉

Vähä sama juttu. 😀 Ei se ole niin simppeliä, kuin luulisi… tai ainakaan minun taidoilla. 😀 Jep, ne syötävät ranskikset ovat paljon helpommat valmistaa. 😀

Näyttää muilla kivalta, mutta kun itse on tottunu vähän näyttävämpiin rakennekynsiin ja joka kerta erilaisiin koristeluihin niin ihan perus valkoinen ranskis tuntuu jotenkin pliisulta 😀 monesti päätän, että ”sitten ens kerralla”, koska onhan ranskis niin ihanan tyylikäs ja raikas, mutta aina se väistyy kun kynsientekijällä on kaikkia ihania muita ideoita..

Ymmärrän oikein hyvin. 🙂 Itsekin koin aikoinaan (kun kovasti askartelin kynsien parissa) ranskiksen pliisuksi ja tylsäksi. Nykyään aika simppelit jutut tuntuu vetoavan minuun eniten. Mutta jos kävisin kynsientekijällä, niin todellakin haluaisin hänen toteuttavan luovuuttaan. 🙂

Onpas nätti mani! 🙂 Samat lakat löytyisi omastakin kaapista, pitäisköhän koittaa vaihteeksi jotain tällaista hillitympää 😉

Kiitos! 🙂 No sepäs sattui! 😀

Oon vasta hetki sitten ihastunut ranskalaisiin oikein kunnolla. Näyttää todella kauniilta. 🙂

Kiitos! Itse en edes muistanut miten kivat ranskikset ovatkaan. 😀

Ihanat, tuo helmiäinen on piste i:n päälle.

Kiitti! Samaa mieltä. Sinullahan on tämä sama helmiäislakka. Muistankohan oikein?

En ole koskaan tehnyt ranskista, miun vapisevat kädet ei ole luotuja siihen 😀
Meillä yksi Citymarket myy Essien lakkoja, keskustan CM poisti ne valikoimista. Myös Carlsoneilla on.

Etkö? Tuo tussi helpotti todella paljon hommaa. Seuraavaksi testaan sillä koko kärjen värittämistä. 🙂

Kiitos tussivinkistä! 🙂

Ole hyvä! 🙂

Perusranskalainen on kaunis yksinkertaisuudesssaan. Olisiko jo munkin korkea aika tehä ihan perusranskis, ehkä 🙂

Ei muuta kuin tekemään. 😉 Sinulta luonnistuu varmasti näppärämmin, kuin minulta. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *