Glitz & Glam

Shabby Drap & uusia glitter-lakkoja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Bling bling kynsiä vaihteeksi. Tilasin tosiaan Color Clubin uusista kokoelmista kynsilakkoja. Kaikki Foiledit oli pakko saada ja lisäksi tilasin pari Beyond the Mistletoe joulukokoelmasta, pari Back Stage Pass glitterikokoelmasta ja yhden Back to Boho kokoelmasta. Tämän päivän kynsikuvista löytyy Bohoa, Back Stagea ja Mistletoeta. 😉

Kynsillä Back to Bohosta ihana ja erikoisemman värinen Shabby Drap.

Keskellä vinosti lakattuna Beyond the Mistletoesta Jingle Jangle glitter-lakka, joka on moniväristä, mutta pääpaino glitter-lakan sävyssä on sinervä.
Kärjillä Back Stage Pass kokoelman It’s a Hit!, joka on suuri lastuista folion palasia sisältävää koristelulakkaa. Ko. lakan pullo on minulla kuvissa kädessä.

Tykkäsin näistä kynsistä, sillä ne blingasivat todella kauniisti. Yritin epätoivoisesti saada kuvattua kynsieni blingiä ulkona pienessä auringon valossa, mutta en saanut vangittua sitä kimallusta. 🙁 Mutta… kun tuli kynsilakan poiston aika, niin voitte kuvitella miten sain tehdä töitä!!! Huh, mikä työ aina noiden glittereiden poistossa onkaan. Siksi en niin usein käytä glittereitä, vaikka ne niin kauniitä onkin.

Lopuksi swatch-kuva pelkästä Shabby Drapista, joka on aika jännän värinen. Se on harmaa, ei kun sininen, ei se on violettinen… ei kyllä se onkin harmaa! Shabby Drap on kaikkien noiden sekoitus. Sävy on minusta laventelinen harmaa. ;D

Kuka muu rakastaa glitter-lakkoja, mutta käyttää harvemmin, koska niitä on niin tuskaista poistaa?

X