Glitz & Glam

Sinistä ranskista kynsillä ja kukkia varpaissa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näette viimeisen kerran koristellut kynnet luonnonkynsillä, sillä eilen tein itselleni rakennekynnet. Minulla oli taas jokin kaikki kynnet lohkeilee tai melkein hajoaa kausi. Viimeinen niitti oli se kun leikkasin leipäveitsellä palan etusormen kynnestä, joten päätin tehdä sitten itselleni rakennekynnet….

Ne eivät ole mitenkään täydelliset, mutta ok, siihen nähden, että tein elämäni toiset kynnet ja nyt itselleni! Onneksi tänään pääsen harjoittelemaan kahdella kynsimallilla. Miehen pikkusisko ja minun äiti tulevat otattaa kynnet. 🙂

Mutta niihin viimeisiin luomukynsiin…

Kärjillä 2 kerrosta OPIn What’s With The Cattitude? Lakka on OPIn Sherk kokoelmasta. Cattitude on nätti vaaleansininen cremelakka, mutta tuskastuttava käyttää. Raidottuu helposti ja kuivuu ikuisuuden. 

Liimasin taas water decal tarroja, timantteja ja tein glitterisellä koristelulakalla rajan kynsien kärkiin.

Tein tässä yksi päivä ensimmäiset kesävarpaat. Kynsilakkana Wild and Crazyn Montana, jonka ostin, koska kosmetiikkabloggari Pumpulipupu kehui sitä ihanassa blogissaan. Minulla oli ennestään China Glazen Snow, joka on valkoinen cremelakka, mutta se on tuskaisen hankalaa lakata. Tämä Wild and Crazyn Montana on parempi ja maksaa vain 1,95 euroa!!!
Laitoin isovarpaille pinkit ja turkoosit kuivakukat antamaan kesäistä fiilistä.

Mitä löytyy teidän kesävarpailta? Onko lakkauksia ja koristeita vai ei?

X