Glitz & Glam

Skull & Glossbones ja sen mukaiset koristelut kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Toinen uutuus lakkani esittelyssä. OPIn Skull & Glossbones, joka kuuluu Pirates of the Caribbean kokoelmaan. Ensin näin tämän lakan Charming Nailsissä ja sen jälkeen Heidin Mustassa Kajalissa. Minun oli siis saatava tämä ko. lakka myös itselleni ja olen tyytyväinen, että halusin.

Minusta väri on jännä, vaikka onkin vain vaalea creme-lakka. Helppo levittää ja 2 kerrosta riitti minulle. Ensimmäinen kerros raidoittui, mutta toisella tasoittu.

Tilasin ebaysta upeita water decal tarroja, joista löytyi juuri tälle kynsilakalle täydellinen kuva. 🙂 Nyt Minna tahto ärjyt kynnet. Ei mitään yltiö söpöä tai prinsessamaista, ei mitää tyttömäistä ja hempeää. Pyh! 😀

Nimettömässä siis water decal tarra. Muille sormille (paitsi peukalolle) leimasin kuviot Konadin mustalla leimauslakalla Chez Delaneyn H22-laatasta.

Peukaloihin tuli myös pääkallotarrat.

Voi hitsi, miten hienot nämä minusta on. 😉 En tiedä teidän makua, mutta minusta nämä rulaa! 😀 Tiedän, että pari lukijaani, jotka myös blogia pitävät saattavat tykätä. 😉 Tunnistatko itsesi? ;D Entä te muut? Tykkäätkö vai et?

X