Glitz & Glam

Söpöilyä kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaa kynsiä niiden ystäville. Kynsifriikit ovat jääneet nyt vähemmälle huomiolle Glitz & Glamissa ja olen siitä pahoillani. 🙁 On ollut niin hurjasti kiirettä ja kun tein itselleni koristellut rakennekynnet, niin ei ole ollut aivan pakko ehtiä lakkailemaan kynsiä. 😉 Yleensä en suosi söpistelyä ja lapsellisimpia kynsiä, mutta tällä kertaa tuntui jotenkin siltä, että on pakko tehdä sellaiset. ;D

Kynsillä kaksi kerrosta Eyekon Vintage Polishia. Rakastan tämän kynsilakan väriä, mutta olen tasan yhden kerran käyttänyt tätä aiemmin. Syy on ollut se, että luonnonkynnelle tätä muistaaksein tarvitsi 3 kerrosta ja jokaisen kerroksen välissä kuivumisaika oli todella piiiiiiitkä. 🙁 Rakennekynsillä kynsilakat kuivaa huisin paljon nopeammin, joten siitä syystä ajattelin kokeilla pitkästä aikaa. Vintage Polish on mintunvihervä/turkoosi creme-lakka, jollaista ei ihan joka valmistajalta löydy.

 Glitteristä koristelulakkaa, sydän-timantteja, turkooseja timantteja ja kissa-fimo. Kaikki ovat eBaysta tilattuja.

Päätin, että kun teen rakkenkynsilleni huollon, niin jätän laittamatta timantteja tmv. geelin alle, sillä kaikki kohollaan oleva jää lakkauksissa sitten vähän näkyviin. Koristelluihin kynsiin ne voi tietty peittää, kuten minä tein näihin kynsiin.

X