Glitz & Glam

Synttärilahja kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hyvää synttärii mulle, hyvää synttärii mulle… hyyyyväää synttääääriii muuuulleeeee!!! Ja pah! Ei tässä mitään hyvää ole. Viimeinen kakkosella alkava luku ja yksi kituvuosi vielä kunnon rymybilejuhliin. ;D Tälläisiä kaxysi lukuja ei viitsi juhlia.

No mutta synttärieni ”kunniaksi” esittelen toisen ystävältäni saadun synttärilahjan, eli Misan kynsilakan.

Olen reilun vuoden ollut tilaamassa itselleni Misan kynsilakkoja, mutta aina ne on sitten vaan jäännyt syystä tai toisesta. Nyt omistan kaksi, sillä ystäväni oli niin ihana, että hän oli ostanut minulle lahjaksi kaksi Misan uudesta kokoelmasta Surreal Escape. Tämän päivän lakkana Phazers on Stunning, jonka väriä on todella vaikea selittää… Siksipä kuvailin lakan erikulmissa, jotta saisin edes jotenkin sen kaikki eri sävyt tallenttua kuviin. Phazers on Stunning on vihreä, jossa on kultaista, että hopeista hohdetta… lisäksi se hohtaa punaruskeanakin. Seassa on hyvin vähän hopeisia glitter-hippusia ja se näyttää toisinaan hyvin metalliselta. Tässä kuvassa näkyy kultaista hohdetta.

Tässä kuvassa taas hyvin kylmä hopeinen hohde.

Tässä kuvassa taas näkyy punaruskea hohde.

Todella erikoinen kynsilakka. Upea väri ja jänniä efektejä eri valaistuksissa.
Kun levitin ensimmäisen kerroksen, niin huomasin, että lakka on aika ohutta. Pelkäsin, että joudun lakkailemaan 5 kerrosta, jotta lakka peittäisi. Onneksi erehdyin. 3 kerrosta peittää riittävästi. Minulla on kuvissa 3 kerrosta. Lakka levittyy hyvin ja kuivuu normaalissa ajassa.

Loppuun kuvia simppeleistä koristeluista…

Laitoin violetteja water decal tarroja koristeluiksi. Tarrat on tilattu ebaysta.

Mielettömän kaunis kynsilakka ja kivat simppelit koristelut. Nyt tykkään.

 Kivasti mätsää violetit kukat vihertävään kynsilakkaan. 🙂

Jaahans… tänään siis tuli vuosi lisää mittariin. Nämä symbet skippaan ihan täysin, mutta ensi vuonna sitten juhlin kunnolla. 😉 Viikon päästä pääsen juhlimaan mieheni isosiskon ja hänen miehen tupla 4-kybäsiä. Niistä bileistä tulee mielettömät! Juhlissa on murhamysterio roolipeli, johon vieraat osallistuvat. Kaikille on kirjoitettu oma hahmo ja rooli. Minä tiedän jo jotain omastani, kuten esim. nimeni, joka on Kara Monti. 😉 Mielimysteerit -sivuilta voi käydä lukemassa tarkemmin, että mistä oikein on kyse. 😉 Kerron sitten 4-kybästen jälkeen omakohtaisesta kokemuksestani. 😉

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! 🙂

X