Glitz & Glam

Tallinnan reissuun lähdön meikki ja matkakynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Laitetaanpa kuvat meikistäni ja kynsistäni kun lähdin Tallinnaan viime perjantaina. Halusin tehdä jotain pehmeää ja kesäistä helteiselle päivälle. Meikki on tehty aamulla aikaseen ja hirveällä kiireellä… kuten aina aamuisin. 😀 Kuvatkin on napsastu samaa aikaa kun toinen käsi pakkasi meikkejä matkalle mukaan. 😀

Paljon hohdetta antavaa aurinkopuuteria. Kun kasvoilla on aurinkopuuteria, niin ei haittaa vaikka kasvot kiiltäisivät hiestä… päinvastoin!

Persikkaista poskipunaa poskille (NYX Mosaic Powder Peachy).

Huulille oranssinen Goshin 0074 huulikiilto. Kiillon ostin  Duvessalta ja olen tykännyt tosi paljon. Väri on ihana ja erikoinen. Meinaan ei tuolla katukuvassa tule vastaan oranssisia huulia. ;D Kiilto on kuitenkin hillitty, eli voin käyttää ihan joka tilanteessa.

Suuret kesäiset korvikset ja ”etujee-jee”… valmis reissuun! ;D

Pohjustus Urban Decay Primer Potion. Luomiväreinä käytin Coastal Scentsin Metal Mania paletin luomivärejä. Vaalea kulmaluulle ja sisänurkkaan. Liikkuvalle luomelle ja alaluomelle persikkainen. Ulkonurkkaan (ylä- ja alaluomelle) ja luomivakoon lämminruskea. Varjostukseen vähän vaaleampi ruskea.

 Musta vedenkestävä geeliliner ja Maybellinen Lash Stiletto maskara.

 En millään enää muista mitä persikkaa ja mitä ruskeaa käytin, mutta tässä on kuitenkin taas kuva Metal Mania paletista.

Sitten reissukynnet… Halusin tehdä neutraalit, mutta en kuitenkaan ihan vaaleita, koska minulla on nyt ollut valkoisia/vaaleita kynsiä. Kynsien piti olla myös sellaiset, että ne ei pomppaa silmille tai ole liian räikeät. Kynsien värimaailman piti olla sellainen, että ne tulisivat sopimaan kaikkien vaatteiden kanssa, koska en tiennyt tasan tarkkaa mitä vaatteita reissussa tulisin käyttämään… niin ja kynsien piti olla kesäiset. On tämä naiset kuulkaas tarkkaa hommaa ja pitää miettiä tarkkaan millä kyntensä lakkaa Tallinnan matkalle. ;D

No tälläisiin nyt sitten päädyin. 😉

Kynsillä yksi kerros China Glazen Poeticia. Poetic on ihana metallinen/frost persikka. Upea ja erikoinen! En ole vastaavaa nähnyt muita.

Neutraaleja kuvioita, neutraalilla värillä. Leimauksessa käytin OPIn My Privete Jetiä. Kuviot löytyvät Konadin M78-laatasta ja S1-laatasta.

Että sellainen oli minun matkalle lähtö look ja reissukynnet. 😉 Muuten Tallinnassa suosin silmämeikissä kultaa ja pronssista, mutta niistä en ottanut kuvia, koska olin lomalla. ;D

X