Glitz & Glam

Teema: Halloween - Hämä-hämähäkki kiipes kynsille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt tuleekin toinen teemaviikko heti toisen perään. 😉 Kuten eilisen postauksen lopussa kerroin, niin halloweenin äkillinen tulo yllätti minut. 😀 Ihan kun halloween aika ei olisi joka vuosi samaan aikaan? ;D No mutta minä hätäännyin, koska en ollut tehnyt mitää halloweeniin liittyvää ja googlen kautta kaiken aikaa blogissani käydään katsomassa vanhoja halloween maskeja ja yms. No nyt minä saan kun saankin aikaiseksi ihan teemaviikon, sillä pistin hulinaksi. 😉 Aloitan tämän teemaviikon jo nyt, vaikka ei vielä olekaan se virallinen halloween-viikko. Ajatuksena on se, että vielä ehtii napata vinkkejä, oppeja tai inspiraatioita bileitä varten. 😉

Aloitetaan kynsistä, joissa on muutes yhtä Color Clubin uutuus-lakkaa. 😉

Alla mustana kynsilakkana China Glazen Liquid Leather, joka on minusta tajuttoman kaunis! Ihana lateksisen näköinen ja kiiltävä. Liquid Leather levittyy helposti ja kerroksia vaatii 2. Kuivuu nopeasti.

Hämähäkkejä leimasin China Glazen Passionilla, joka on kultainen frost-lakka. Seitilliset hämpsyt ovat Chez Delaneyn D-sarjan laatasta ja iso hämpsy Konadin kopio-laatasta.

Sivussa ja kärjillä Color Clubin uudesta Beyond the Mistletoe joulukokoelmasta Gingerbread. Gingerbread on kultainen glitter-lakka, joka kimaltelee monissa väreissä.

Paljastan hieman mitä tällä teemaviikolla on tulossa. Eli maskeerausta pääsääntöisesti. 😉 Olen meikkaaja-maskeeraaja ja töissä Kotkan teatterilla kampaaja-maskeeraajana, mutta blogissani on ihan hävyttömän vähän maskeerausta. Nyt asia korjataan halloweenin kunniaksi. 😉 Tutorialeja on tulossa ja maskeja joissa voisi esim. mennä halloween juhliin. Itse en niin mahdottomasti suosi verta ja suolenpätkiä, joten niitä ei täällä Glitz & Glamissa niin hirveästi näy, mutta tutorialeissa ”mässäillää” vähän verellä. Tutot ovat myös helppoja ja yksinkertaisia, joten ei tarvitse olla ammattilainen tai paljon alaa harrastellut osatakseen. 😉

Toivottavasti pidätte tästäkin teemasta ja viikosta. 🙂

X