Glitz & Glam

Teema: Halloween - tyttömäiset pääkallokynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Muistin vihdoin tehdä kynnet, jotka ovat aina silloin tällöin tulleet mieleeni, mutta olen sitten aina unohtanut ne kun olen tekemässä kynsiä. Nyt muistin ideani taas ja sehän sopikin hyvin uuden kynsilakkani ja halloween-teeman kanssa. 🙂 En usko, että olisin muka ensimmäinen joka olisi tämän tyyppiset kynnet tehnyt, mutta en itse muista nähneeni. Ajatukseni on hautunut about vuoden verran ja se sai alkunsa tyttäreni paidasta.

Ehkä nämä ovat sellaiset Sugar Skull -kynnet. 😉 (Pahoittelen muutamia sotkuja, jotka ovat jääneet puhdistamatta. Kun yöllä työpäivän jälkeen kynsiä väkertää, niin jää herkästi huomaamatta. Kuvissa ne sitten huomaa!!!)

Kynsilakkana Color Clubin uudesta Foiled kokoelmasta Hot Like Lava. Kärjillä Color Clubin musta Bewitching. Pääkallot on leimattu Konadin valkoisella leimauslakalla Sinan laatasta. Pääkallolle koristeeksi fimo-rusetit ja kärjille pinkkejä timantteja timanttikiekosta.

Tyttäreni paita josta joskus ajatukseni sain. Tämä paita on kyllä äidin lempparipaitoja. 🙂 Kun näin sen kaupassa, niin en edes katsonut hintalappua. 😀 Harmi vaan, että ko. paita jää kohta pieneksi. 🙁

Vielä swatch-kuva Color Clubin Hot Like Lavasta. Upea ja näyttävä foil-lakka! En edes tiedä onko tämä lämmin vai kylmä pinkki, sillä minusta sävy vaihtelee väriä valaistuksen mukaan. Helppoa levittää, kuivuu nopeasti ja 1-2 kerrosta riittää. Olen niin, niin rakastunut näihin Foiled kokoelman lakkoihin. 🙂 Minusta upeimmat kokoelmat ovat tämä Color Clubin Foiled ja China Glazen Romantique. Ihania metallisen hohtavia värejä.

Toivottavasti ette pahastu, mutta teemaviikko jatkuukin vielä ensiviikon alkuun. En millään ehdi tällä viikolla tekemään tutorialia mustasta silmästä, joten se tulee ulos maanantaina tai tiistaina. Huomenna luvassa meikki/maski minulla ja teemana on jotain sellaista joka on minun sydäntä lähellä… eli hieman gootahtavaa lookia… ai miten niin hieman? Oikeastaan aika paljonkin! 😀 Huomenna olen kauneusmessuilla ja tapaamassa bloggareita samalla. Vähän jännittää, että ketä kaikkia tulen tapaamaan. 😉

”Lupsakkaa” lauantaita kaikille! 🙂

X